החיפוש הניב 11 תוצאות
- 18:34 ,21 ינואר 2016, ה'
- פורום: פורום היוצרים
- נושא: סכינים לעבודה עם עור
- תגובות: 1
- צפיות: 2912
סכינים לעבודה עם עור
אהלן, אני מנסה להכין נרתיק מעור לאחת מהסכינים שלי (תמונות יגיעו בהמשך). הסכין שאני עובד איתה היא אחת עם להבים מתחלפים (סגנון סכין יפנית) שנועדה לעבודה עם עור. לטעמי היא לא מספיק חדה ואני לא מצליח לעבוד איתה כמו שצריך. בכל הסרטונים שראיתי שמתי לב שאנשים עובדים עם סכינים רציניות יותר, "רב פעמיות" שנוע...
- 19:24 ,27 מאי 2013, ב'
- פורום: פורום כניסה
- נושא: כי קצת פורנו סכינים אף פעם לא מזיק... במיוחד ברקע האזעקות
- תגובות: 7
- צפיות: 3731
Re: כי קצת פורנו סכינים אף פעם לא מזיק... במיוחד ברקע האזעקו
טעות שלי, נערך.Nik88 כתב:Costume scales??
- 18:09 ,27 מאי 2013, ב'
- נושא: כי קצת פורנו סכינים אף פעם לא מזיק... במיוחד ברקע האזעקות
- תגובות: 7
- צפיות: 3731
כי קצת פורנו סכינים אף פעם לא מזיק... במיוחד ברקע האזעקות
אהלן,
אז בזמן שכולנו היינו אמורים לרוץ למקלטים בגלל טילים דמיוניים, נתקלתי בבחור דיי מוכשר, וחשבתי לחלוק איתכם קצת פורנו סכינים רך
הוא עושה custom scales לסכינים בטעם מאוד טוב לדעתי, תהנו!
http://www.flickr.com/photos/customscal ... /lightbox/
אז בזמן שכולנו היינו אמורים לרוץ למקלטים בגלל טילים דמיוניים, נתקלתי בבחור דיי מוכשר, וחשבתי לחלוק איתכם קצת פורנו סכינים רך
הוא עושה custom scales לסכינים בטעם מאוד טוב לדעתי, תהנו!
http://www.flickr.com/photos/customscal ... /lightbox/
- 19:23 ,15 אפריל 2013, ב'
- פורום: שאלות ביחס למכס והתנהלות למול מוסדות המדינה
- נושא: האם תעודת מע"ר יכולה להוות עילה כשרה?
- תגובות: 4
- צפיות: 1251
האם תעודת מע"ר יכולה להוות עילה כשרה?
אהלן, לא מזמן עברתי קורס מע"רים בהצלחה, כעת אני תוהה אם אוכל להשתמש בתעודה כדי לשאת עלי סכין קצת יותר "רצינית" מהEDC שלי (חשבתי אפילו לפרגן לעצמי בtriage של benchmade, אם למישהו יש דעה עליה- אשמח לשמוע). כעת עולה שאלת החוקיות המתחלקת לשני חלקים, חוקיות "to the letter" של לא לעבור על החוק, ומה יקרה ב...
- 23:00 ,19 נובמבר 2012, ב'
- נושא: הזמנה של באליסונג טריינר
- תגובות: 8
- צפיות: 1974
Re: הזמנה של באליסונג טריינר
Sagiexe, לעומתך אני הזמנתי טריינר (חיקוי סיני של BM) והוא עבר מכס. הכל תלוי על איזה מוכס/יום אתה נופל..
- 22:44 ,3 ספטמבר 2012, ב'
- נושא: "Lowrider" clip?
- תגובות: 11
- צפיות: 2602
"Lowrider" clip?
אהלן, תהיתי אם יש מישהו בארץ שיכול (ומוכן) להכין אחד (בתמורה לתשלום כמובן). פרסמתי בפורום הזה מסיבות ברורות... כאן נמצאים האנשים שיכולים לעשות את זה, ופחות בפורום הכללי. מי שלא מכיר בדיוק, אני מדבר על משהו כזה- http://strsbackyardknifeworks.blogspot.co.il/2009/10/low-rider-pocket-clips-for-folding.h...
- 20:47 ,3 ספטמבר 2012, ב'
- פורום: פורום המומחים
- נושא: מה נחשב החזקת חוד טובה?
- צפיות: 1453
Re: מה נחשב החזקת חוד טובה?
אהלן, לגבי החלק הראשון של השאלה שלך, אני לא יודע איך לענות לך, אף פעם לא ביצעתי מבחן קרטון רציני.. בטוח יש פה מישהו יותר חכם ממני, זה לא כ"כ קשה ;) ולגבי החלק השני, ההגיון שלי אומר לי להעדיף קלות השחזה גבוהה, מכיוון שהחוד לא הופך מחד כתער לקהה מאוד תוך יום- זה תהליך עם שלבי ביניים, ותוך כדי התהליך ה...
- 0:48 ,17 אוגוסט 2012, ו'
- נושא: השחמת להב- שאלות.
- תגובות: 2
- צפיות: 1035
השחמת להב- שאלות.
אהלן, שמי עידו. אתחיל ואומר שאני עוקב אחרי הפורום כבר שנתיים בערך, עד עכשיו לא הצלחתי להרשם עקב בעיות טכניות. עכשיו לנושא: אני רוצה להשחים להב (8Cr13MoV של ספיידרקו, ספיצית? להב של persistence). חיפשתי קצת והגעתי לשרשור הנ"ל http://www.knife.co.il/phpbb/index.php?f=1&t=144&rb_v=viewtopic בו דובר על ...
- 22:13 ,2 אוגוסט 2012, ה'
- פורום: קנייה ומכירה
- נושא: מעוניין להביא סכין חזרה מטיול בארה"ב
- צפיות: 1785
Re: מעוניין להביא סכין חזרה מטיול בארה"ב
בדיקה מהירה באתר המכס הייתה מראה לך שחוקי לגמרי להביא איתך סכין ארצה, כל עוד היא במזוודה שלך בבטן המטוס (למרות שאת האמת- קשה לי לדמיין אדם מספיק טיפש שבתמימותו ינסה לעלות עם סכין למטוס כדי פשוט "להביא אותה הביתה"). לא רק שאני מחזק את התגובה של החבר'ה מעלי מנסיון אישי (הבאתי מארה"ב seal pup elite), א...
- 22:11 ,2 אוגוסט 2012, ה'
- נושא: מה לעשות כשנגמרים סכיני הגילוח ...
- תגובות: 10
- צפיות: 2513
Re: מה לעשות כשנגמרים סכיני הגילוח ...
חבר'ה, בבקשה אל תהרסו את הפוסט... יש לו עתיד כ"כ יפה.. :) אשאר צמוד לנושא העיקרי- זה בחור שבטוח באיכות העבודה שלו! לא הכרתי אותו עד עכשיו (אני לא מכיר יותר מדי יוצרים מחו"ל, אני יחסית חדש בכל הקטע של סכיני קאסטום בתור אחד שחיי על תקציב שלא מאפשר לו לעשות את המעבר מסכיני מפעל) ואני שמח שהכרתי, תודה ר...
- 21:28 ,10 יוני 2012, א'
- נושא: קניית סכין קטנה מאיביי
- תגובות: 54
- צפיות: 12307
Re: קניית סכין קטנה מאיביי
אהלן,
אני לא מנוסה כמו חלק מהחבר'ה פה, אבל מהנסיון שכן יש לי עם המכס מבחינת סכינים, לא תהיה לך שום בעייה להזמין את הSOG. הלהב שלה לא גדול מדי וזה מה שמפריע להם לרוב (תקנו אותי אם אני טועה)
אני לא מנוסה כמו חלק מהחבר'ה פה, אבל מהנסיון שכן יש לי עם המכס מבחינת סכינים, לא תהיה לך שום בעייה להזמין את הSOG. הלהב שלה לא גדול מדי וזה מה שמפריע להם לרוב (תקנו אותי אם אני טועה)