מעוניין להביא סכין חזרה מטיול בארה"ב
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
שאלה לחברי הפורום, אני נוסע לארה״ב השבוע. האם יש אפשרות להביא סכין הטלה לארץ ? בתודה מראש, אורי
Re: מעוניין להביא סכין חזרה מטיול בארה"ב
במזוודה בבטן המטוס אין שום בעיה
בהצלחה
בהצלחה
מצתרף לתגובה, חזרתי לפני כשנה מדרום אמריקה עם תיק מלא סכינים (כולל מצ'אטה של 40 ס"מ) ועצרו אותי במכס והדבר היחיד שקיבלתי זה עוקצנות משועשעת מפקיד המכס. תרגיש חופשי להביא מה וכמה שבא לך
...
נערך לאחרונה על ידי אמיר_לב ב 13:21 ,6 אוגוסט 2012, ב', נערך פעם 1 בסך הכל.
בדיקה מהירה באתר המכס הייתה מראה לך שחוקי לגמרי להביא איתך סכין ארצה, כל עוד היא במזוודה שלך בבטן המטוס (למרות שאת האמת- קשה לי לדמיין אדם מספיק טיפש שבתמימותו ינסה לעלות עם סכין למטוס כדי פשוט "להביא אותה הביתה").
לא רק שאני מחזק את התגובה של החבר'ה מעלי מנסיון אישי (הבאתי מארה"ב seal pup elite), אלא גם מוסיף ואומר שאין לך בכלל מה לחשוש.
תהנה!
לא רק שאני מחזק את התגובה של החבר'ה מעלי מנסיון אישי (הבאתי מארה"ב seal pup elite), אלא גם מוסיף ואומר שאין לך בכלל מה לחשוש.
תהנה!
סייג לחוכמה שתיקה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים