פינת ייעוץ המספקת מאמרים בנושאי סכין, חרבות, גרזנים - סכינים למבינים

logo wide

×
 x 

0
סל הקניות
0
מאז ומעולם סכינים היו קיימים בעולמנו, ואין ספק שיש אנשים שמתעניינים בהם מאוד. יש מי שמייצר אותם בעבודת יד ויש מי שעושה אוספים של סכינים לאורך שנים...
כל מי שבאמת אוהבים לבשל יודע היטב: אחד מהדברים החשובים ביותר אלה הם כלי העבודה שעומדים לרשותנו. אומנם זה נכון שגם הפרודוקטים חשובים, וכך קורה גם...
סכין משמשת אותנו למגוון רחב של צרכים במטבח ומחוצה לו. אין זה משנה אם מדובר בקילוף עצמות, חיתוך ירקות, חיתוך בשר, קילוף, קיצוץ או כל דבר אחר הרי...
כאשר אנו עובדים במטבח, ישנם חומרי גלם רבים שבהם אנו משתמשים. אבל אולי מבין החומרים הנפוצים יותר הם הירקות. כי אי אפשר להתחיל את הארוחה ללא סלט...
אוהבי הסכינים שבינינו וודאי יידוע כי השחזת סכין Sharpening - הוא התהליך שבו מורידים שכבה דקה מאוד של מתכת מקצה הלהב כדי לחשוף שכבה חדשה אחידה יותר...
בשלנים ביתיים רבים מבינים כי עבור בישול נוח ואיכותי, יש צורך להשקיע הן בחומרי הגלם והן בכלי המטבח הרלוונטיים לצורך בישול לרבות סירים איכותיים,...
הסכינים מהוות חלק בלתי נפרד מחיינו. לא עובר יום שבו אנחנו לא משתמשים בסכין המטבח שלנו לחיתוך ירקות, פירות ומצרכים שונים לצורך בישול. אבל הסכין אינה...
השוק מלא בכל מני סוגים של סכינים, חלקם באיכות נמוכה וחלקם באיכות גבוהה, חלקם מתאימים במעמד ארוחה ואילו חלקם ייעודיים לחיתוך בשר או מוצרי מזון קשים....
הסכין הוא כלי רב שימושי במטבח. הוא עונה על מספר צרכים – חיתוך גס, קיצוץ, קילוף, הפרדת הבשר מן העצמות ועוד. אם בעבר הסכינים הגיעו באותה תצורה,...
גרזנים תאמינו או לא אבל גם היום ישנו ביקוש לכלים כמו גרזנים. הגרזנים ליוו את אבותינו במשך שנים רבות, וגם היום הם ממשיכים לצבור תאוצה בקרב רבים....