Search found 12 matches

by yuval3107
20:03 ,31 October 2013, Thu
Forum: שאלות ביחס למכס והתנהלות למול מוסדות המדינה
Topic: איביי,מכס,שוב...
Replies: 17
Views: 7347

Re: איביי,מכס,שוב...

תודה .זה כל מה שרציתי.
by yuval3107
18:20 ,31 October 2013, Thu

רגע אבל בעצם עם סכין הטלה זה אמור להקל עליי כי הם רק צריכים לשלוח טופס שהאחריות עליי...
מדינה דפוקה.
by yuval3107
16:43 ,31 October 2013, Thu

niv krimov wrote:טופס אתה צריך למלא רק עם יבדקו את הסכין אם יבדקו אותה אז לא יעזור שום טופס כי זאת סכין הטלה, תפלל שלא יבדקו את החבילה
חחח תפילות לא יעזרו הם יראו סכין הטלה 12 אינץ' ויבדקו... בכל מקרה מה לכתובבבב? משהו שיציל אותי!! 100 שקל לא כולל משלוח ילכו לפח?? Help me!!!
by yuval3107
16:20 ,31 October 2013, Thu

niv krimov wrote:
yuval3107 wrote:טוב הבנתי את הרעיון. דרך אגב אני לא יוצא איתה החוצה אז זה לא משנה שאבא שלי יכול לקבל כמה שנים בכלא... אני הבנתי לבד. אז אם אני מצהיר שזה לאספנות זה יעבור??? זה מה שחשוב לי כי הם לא יכנסו אלי הביתה עם צו חיפוש וישאלו איפה הסכין :D כבר הזמנתי אותה והבנתי את הרמז בדפו-קים ומה לעשות פה המחיר לא שווה. אז מה לעשות שזה יגיע אליי?
תודה לעונים ( בלי ספאם ).
כמו שאמרתי בדרך של טפסים וכו' הצהרת אספנות לא יעבוד על סכיני הטלה אם תרצה להעביר סכיני הטלה יכול להיות שיעבירו או לא יעבירו השאלה זה אם השולח יכתוב שזה הטלה או לא ואם יבדקו לך שוב יש גם סיכוי שזה יעבור אם אתה מוכן לקחת את הסיכון הזה על סכין שאתהה יכול בערך באותו מחיר להשיג בארץ תיקח, יש לך עוד אופציה יש סכיני הטלה שנראים כמו סכינים רגילים לא פחות טובות מהסכין הזאת כנראה שאם תיקח סכין כזאת הסיכוי שהיא תעבור יהיה גדול יותר.
תודה על זה אבל כבר קניתי את הסכין אז מה לכתוב בטופס היא 12 אינץ...
by yuval3107
15:16 ,31 October 2013, Thu
Topic: מדיניות סכינים במכס
Replies: 8
Views: 7363

Re: מדיניות סכינים במכס

רגע תנו לי להבין אם אני אצהיר שזה לאוסף אז הם יעבירו אתזה? כי אני הולך לזרוק את הסכין הטלה שהזמנתי בגינה. לא מוצהר איפה שקניתי שהיא לאוסף כי היא לא.
by yuval3107
15:00 ,31 October 2013, Thu

לידיעתך קראתי עמוד שלם פה בפורום ואין כלום לגבי האם הם יעשו בעיות.
by yuval3107
13:28 ,31 October 2013, Thu

טוב הבנתי את הרעיון. דרך אגב אני לא יוצא איתה החוצה אז זה לא משנה שאבא שלי יכול לקבל כמה שנים בכלא... אני הבנתי לבד. אז אם אני מצהיר שזה לאספנות זה יעבור??? זה מה שחשוב לי כי הם לא יכנסו אלי הביתה עם צו חיפוש וישאלו איפה הסכין :D כבר הזמנתי אותה והבנתי את הרמז בדפו-קים ומה לעשות פה המחיר לא שווה. אז מה לעשות שזה יגיע אליי?
תודה לעונים ( בלי ספאם ).
by yuval3107
19:09 ,30 October 2013, Wed

איביי,מכס,שוב...

שלום, אני קניתי סכין( מן הסתם ) כזו - http://www.ebay.com/itm/CONDOR-Knives-D ... 4ac8c52e15 ו(מן הסתם) אני רוצה לדעת מה לעשות אם יעצרו אתזה במכס. הבנתי משאלות קודמות שהם שולחים טופס וכו'. חשבתי לכתוב להם שזה לאספנות ( אפילו שזה לא יהיה בדיוק השימוש שלה :twisted: {אני לא יוצא מהבית עם זה}) והאם זה מה שאני ( כלומר אבא שלי)יכתוב להם?זה יעבוד? כי אפילו שחלק מהחבילות לא נבדקות כשהם יראו את השם ואת הגודל הם יפתחו :mrgreen: ואם מישהו יכול להגיד לי מה המחיר של הקנס במכס ( הסכין 25$ ואני לא מראה את עלות המשלוח ) זה יעזור.

תודה מראש- חמוסכין הטלה :*
by yuval3107
16:47 ,30 October 2013, Wed
Forum: פורום כניסה
Topic: הזמנת סכינים מחו"ל
Replies: 10
Views: 4835

Re: הזמנת סכינים מחו

הזמנתי אותה ( condor dismissal) עקב התגובות החיוביות שכאן ואני מחכה. כתוב על האריזה מה זה כי לא יכולתי לכתוב לשולח. אני מתכנן לכתוב בטופס שהמכס ישלח שזה לאוסף שאני מתחיל. הם יעשו לי בעיות? הם יעבירו את הסכין? כי היא נחשבת להטלה ואני לא חושב שיאמינו לי... מה לעשות?
by yuval3107
13:28 ,29 October 2013, Tue

Guest wrote:שלום!

אני חדש בפורום ולכן, סלחו לי במקרה שנושא זה כבר הועלה.

אני רוצה להזמין סכיני הטלה מחו"ל. ביקרתי במספר אתרים והשוואתי מחירים. הגעתי למסקנה שעל מנת לקנות סט של 2 סכיני GIL HIBBEN GENRATION 2 נדרשים כמאה דולר, שזהו סכום לא קטן.

אחרי שביצעתי את ההזמנה, נשלח אלי email בנושא שליחת מוצרים למדינות זרות. באימייל נכתב כי ישנם הרבה מוצרים שלא עוברים את המכס ומוחרמים על ידיו. במקרה של סכינים, הם יכולים לנסות לשלוח (על אחריותי המלאה כמובן), ולנסות להעביר אותו בדיסקרטיות דרך מכס.

השאלה שלי אליכם, מבינים, היא האם מכס מחרים סכיני הטלה בפרט וסכינים בכלל? או שזה סתם כסתח מצד אותה חברה.

אודה לכם מאוד על טיפים ותשובות!

תודה!
דרך אגב באיביי יש כאלה ב20 דולר אם לזה אתה מתכוון. אם לא אז לא משנה...
by yuval3107
13:01 ,29 October 2013, Tue

חחח אז איפה לכתוב? אני קראתי באתר אחר שאפשר לשקר בטופס שהמכס שולח ולכתוב שזה לאוסף. אבל בכל מקרה זה 25 דולר ואני לא יודע איפה לכתוב למפרסם באיביי
by yuval3107
20:00 ,28 October 2013, Mon

גם אני רוצה להזמין סכין הטלה מחול... ליתר דיוק ebay הסכין היא Condor Dismissal 12" האם זה יעבור מכס? התשובות חלוקות... :)