הזמנת סכינים מחו"ל

פורום זה הינו הפורום הראשי של האתר.
במקביל לפורום זה יפתחו פורומים נוספים לפי הצורך...
Post Reply
Guest

הזמנת סכינים מחו"ל

Post by Guest » 10:09 ,23 December 2005, Fri

שלום!

אני חדש בפורום ולכן, סלחו לי במקרה שנושא זה כבר הועלה.

אני רוצה להזמין סכיני הטלה מחו"ל. ביקרתי במספר אתרים והשוואתי מחירים. הגעתי למסקנה שעל מנת לקנות סט של 2 סכיני GIL HIBBEN GENRATION 2 נדרשים כמאה דולר, שזהו סכום לא קטן.

אחרי שביצעתי את ההזמנה, נשלח אלי email בנושא שליחת מוצרים למדינות זרות. באימייל נכתב כי ישנם הרבה מוצרים שלא עוברים את המכס ומוחרמים על ידיו. במקרה של סכינים, הם יכולים לנסות לשלוח (על אחריותי המלאה כמובן), ולנסות להעביר אותו בדיסקרטיות דרך מכס.

השאלה שלי אליכם, מבינים, היא האם מכס מחרים סכיני הטלה בפרט וסכינים בכלל? או שזה סתם כסתח מצד אותה חברה.

אודה לכם מאוד על טיפים ותשובות!

תודה!

צורs
נושא - כלים

המכס...

Post by צורs » 14:13 ,23 December 2005, Fri

מחרימים כל סכין חוץ מסכין שמיועד למטרה כשרה וכמובן שסכיני הטלה זה לא מרה כשרה (לפי החוק)

dBu24
בלייד ראנר

Post by dBu24 » 14:57 ,23 December 2005, Fri

. אף פעם לא החרימו לי סכין.

פעם אחת שילמתי קנס של חמישים שקל על סכין עם להב ארוך במיוחד אבל חוץ מזה אף אחד לא אמר פיפס על כמה סכינים ולהבים שהזמנתי

דוד

Guest

רק לחבאי א.נ.ק.א. לא מחרימים

Post by Guest » 17:23 ,23 December 2005, Fri

עם זאת מניסיוני פעמים רבות אם נשלח עם פדקס זה עובר את המכס ללא בעיה...

הסיכון תמיד שלך.

עומר

Guest

Post by Guest » 19:03 ,23 December 2005, Fri

תודה רבה על המידע.

Guest

Post by Guest » 21:59 ,23 December 2005, Fri

OK, הזמנתי.

אני אספר לכם בהמשך איך הסיפור התפתח.

yuval3107
חדש בפורום

Re: הזמנת סכינים מחו

Post by yuval3107 » 20:00 ,28 October 2013, Mon

גם אני רוצה להזמין סכין הטלה מחול... ליתר דיוק ebay הסכין היא Condor Dismissal 12" האם זה יעבור מכס? התשובות חלוקות... :)

rgrifat
אביר האפל

Post by rgrifat » 12:48 ,29 October 2013, Tue

קניתי 6 סכינים בבת אחת מ- EXDUCT והם עברו ללא בעיות בדואר בינלאומי רגיל. השולחים לא רשמו על הקופסה שאלה סכינים ורשמו מחיר קטן מהאמיתי. במקרה נוסף הזמנתי 3 מולטיטולס של גאנזו, ביחד 90 דולר ושלחו לי מכתב לבוא למכס. הלכתי לשם עם קבלה והפקיד אמר שמעל 75 דולר אני צריך לשלם מע"ם אבל ויתר לי ולא שילמתי. בחור נחמד שלא אגיד את שמו כדי שלא יסתבך.
לכן "העברה בדיסקרטיות" זה לשקר בהצהרה שהם צריכים לרשום על החבילה. 50% מהחבילות שלי נפתחו (1 מתוך 2 :D ).

yuval3107
חדש בפורום

Post by yuval3107 » 13:01 ,29 October 2013, Tue

חחח אז איפה לכתוב? אני קראתי באתר אחר שאפשר לשקר בטופס שהמכס שולח ולכתוב שזה לאוסף. אבל בכל מקרה זה 25 דולר ואני לא יודע איפה לכתוב למפרסם באיביי

yuval3107
חדש בפורום

Post by yuval3107 » 13:28 ,29 October 2013, Tue

Guest wrote:שלום!

אני חדש בפורום ולכן, סלחו לי במקרה שנושא זה כבר הועלה.

אני רוצה להזמין סכיני הטלה מחו"ל. ביקרתי במספר אתרים והשוואתי מחירים. הגעתי למסקנה שעל מנת לקנות סט של 2 סכיני GIL HIBBEN GENRATION 2 נדרשים כמאה דולר, שזהו סכום לא קטן.

אחרי שביצעתי את ההזמנה, נשלח אלי email בנושא שליחת מוצרים למדינות זרות. באימייל נכתב כי ישנם הרבה מוצרים שלא עוברים את המכס ומוחרמים על ידיו. במקרה של סכינים, הם יכולים לנסות לשלוח (על אחריותי המלאה כמובן), ולנסות להעביר אותו בדיסקרטיות דרך מכס.

השאלה שלי אליכם, מבינים, היא האם מכס מחרים סכיני הטלה בפרט וסכינים בכלל? או שזה סתם כסתח מצד אותה חברה.

אודה לכם מאוד על טיפים ותשובות!

תודה!
דרך אגב באיביי יש כאלה ב20 דולר אם לזה אתה מתכוון. אם לא אז לא משנה...

yuval3107
חדש בפורום

Post by yuval3107 » 16:47 ,30 October 2013, Wed

הזמנתי אותה ( condor dismissal) עקב התגובות החיוביות שכאן ואני מחכה. כתוב על האריזה מה זה כי לא יכולתי לכתוב לשולח. אני מתכנן לכתוב בטופס שהמכס ישלח שזה לאוסף שאני מתחיל. הם יעשו לי בעיות? הם יעבירו את הסכין? כי היא נחשבת להטלה ואני לא חושב שיאמינו לי... מה לעשות?

Post Reply