החיפוש הניב 27 תוצאות
- 18:55 ,29 אפריל 2014, ג'
- פורום: קנייה ומכירה
- נושא: מוכר את האוסף
- תגובות: 7
- צפיות: 3058
Re: מוכר את האוסף
הלו נשארו עוד סכינים או שהכל נמכר?
- 17:12 ,27 אפריל 2014, א'
- פורום: פורום היוצרים
- נושא: חיסום ללא תנור
- תגובות: 2
- צפיות: 1191
Re: חיסום ללא תנור
תודה
- 9:23 ,27 אפריל 2014, א'
- נושא: חיסום ללא תנור
- צפיות: 1191
חיסום ללא תנור
האם ניתן לחסם עם מבער של כלב גז או כל מבער אחר הפועל על גז בישול ביתי? כלומר האם לדעתכם ניתן להגיע לטמפרטורה המתאימה??
- 1:09 ,27 אפריל 2014, א'
- נושא: סכין ממסור נגריה
- תגובות: 8
- צפיות: 4285
Re: סכין ממסור נגריה
שלום אני מקווה שאני לא מנדנד יותר מדי...אחרי שהצלחתי לחתוך את הסכין לשביעות רצוני ושמתי לה חוד ראשוני אני רוצה לחסם אותה.והשאלה:היות ואין לי תנור האם נראה לך שבאמצעות מבער גז(מה שנקרא כלב גז) אני אצליח להגיע לחום הרצוי?? תודה .
- 17:34 ,25 אפריל 2014, ו'
- נושא: סוף סוף סיימתי - סכין לשגיא
- תגובות: 23
- צפיות: 3310
Re: סוף סוף סיימתי - סכין לשגיא
סכין יפה מאוד.
- 18:52 ,23 אפריל 2014, ד'
תודה רבה
- 15:49 ,23 אפריל 2014, ד'
תודה על התגובה המהירה.האם בסיום חיסמת את הסכין?
- 14:30 ,23 אפריל 2014, ד'
סכין ממסור נגריה
שלום יש לי שאלות בנושא הכנת סכין ממסור עגול של נגריה.חיפשתי בשרשורים קודמים הנושא עלה ואף היו תמונות אבל עדין נותרו לי כמה שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא.השאלות:1.מדובר כאמור במסור נגריה עגול לא ידוע לי סוג המתכת.האם צריך להרפות לפני תחילת החיתוך??? תודה.
- 23:22 ,20 אפריל 2014, א'
- נושא: שאלה בנושא שימוש בלהב ישן
- תגובות: 3
- צפיות: 1519
Re: שאלה בנושא שימוש בלהב ישן
אני משתמש בדיסק חיתוך של הדרמל.נראה כמו דיסק שחור שעשוי מאיזה פולימר.לי נראה כמו פיברגלס.ניתן לקנות בכל חנות של כלי עבודה.מספיק לי לכמה סכינים.ובמהלך החיתוך הדיסק קטן.
- 14:23 ,17 אפריל 2014, ה'
- נושא: חומרים לציפוי ידני של להבים
- תגובות: 5
- צפיות: 1734
Re: חומרים לציפוי ידני של להבים
שלום לגבי תנור ראיתי עכשיו ביד2 פרויקט אגורה למסירה אחד שנראה שיענה על הצרכים
- 14:09 ,17 אפריל 2014, ה'
- נושא: שאלה בנושא שימוש בלהב ישן
- תגובות: 3
- צפיות: 1519
שאלה בנושא שימוש בלהב ישן
שלום .אני מייצר כבר כמה שנים סכינים קטנות לעבודה.שלא כרובכם אני פשוט מוצא להב ישן ממתכת טובה מעדיף פלדה גרמנית,ולפעמים משתמש בקרבון אם הוא נראה באיכות טובה.אני חותך את הלהב לצורה שמתאימה לי,בדכ משתמש בדרמל לחיתוך תוך שאני מקפיד לקרר את הלהב שלא תתחמם יותר מדי.אחרי זה אני בונה ידית ונדן מעץ.בדכ זה גם...
- 22:05 ,10 פברואר 2013, א'
- פורום: פורום המומחים
- נושא: שאלות בנושא אולר של okapi
- תגובות: 5
- צפיות: 1834
שאלות בנושא אולר של okapi
שלום רב .יש ברשותי אולר ישן של חברת okapi על הלהב טבוע השם הסמל והכיתוב תוצרת גרמניה:1)האם בגלל שכתוב גרמניה ולא גרמניה המערבית ניתן להסיק שהאולר יוצר בגרמניה לפני מלחמת העולם ה 2? שאלה שניה הלהב אינו מפלדת אל חלד אך מתנקה בקלות מחלודה קל מאוד להשחיזו,מאיזה פלדה להערכתכם הוא נוצר?? תודה ומצטער שלא ה...
- 23:48 ,6 פברואר 2013, ד'
- נושא: למה נשבר לי הלהב?
- תגובות: 4
- צפיות: 1870
Re: למה נשבר לי הלהב?
כן חתכתי עם דיסק של דרמל וחיברתי ידית עץ קטנה.די בקלות נחתך.גם אני חשבתי על האחריות...
- 11:21 ,6 פברואר 2013, ד'
- נושא: למה נשבר לי הלהב?
- צפיות: 1870
למה נשבר לי הלהב?
בהמשך לניסיונות שלי ליצר או לשדרג סכין צואר לקחתי סכין חדשה של meyerco מסוג גופי שזה סכין צואר עם פותחן בקבוקים בקת.בסך הכל קיצרתי את הקת בסנטימטר(חתכתי את המותחן בקבוקים)בעדינות ובלי שהסכין התחממה בכלל.אחרי יומיים ירדתי למים לעבודה ושחיה לא נגעתי בכלל בסכין שהיתה קשורה לצואר .כשרציתי לנגב אותה ראית...
- 19:35 ,5 פברואר 2013, ג'
- נושא: להשתמש בלהב ישן ולעשות סכין אחרת
- תגובות: 6
- צפיות: 1699
Re: להשתמש בלהב ישן ולעשות סכין אחרת
האמת שהשאלה נשמעת באמת קצת תמוה אבל אני אבהיר את הכוונה.אני רוצה סכין קטנה שתתאים לנשיאה על הצוואר.משהוא באורך כללי של 12 סנטימטר.אין באפשרותי לחסם בכלל אבל יש לי דיסק,וגישה ללהבים ישנים של אולרים וסכינים.עשיתי מספר סכינים מלהבי אל חלד .עדין לא הגעתי לצורה והמשקל שאני מחפש.השאלה שוב היא:האם להב שנחת...
- 22:15 ,4 פברואר 2013, ב'
- נושא: להשתמש בלהב ישן ולעשות סכין אחרת
- תגובות: 6
- צפיות: 1699
להשתמש בלהב ישן ולעשות סכין אחרת
יש לי שאלה עקרונית.היות ואיני בקי ביצור להב של סכין חשבתי להשתמש בלהב איכותי ישן של סכין קיים משהוא טוב כמו ארקוסטיל מפלדה טובה וכו,לחתוך בדיסק למידה וכו...האם יש בעיה מבחינת חוזק או אולי צריך חיסום נוסף????אני מחפש מידע עניני מקצועי ולא תגובות על כמה כיף ליצר סכין מההתחלה(ברור לי שזה עדיף) תודה מרא...
- 8:58 ,31 ינואר 2013, ה'
- נושא: סכין בהזמנה
- תגובות: 32
- צפיות: 5555
Re: סכין בהזמנה
בא ננסה.אני מבין שהסכין מפלדה 01.מה הסיכוי שלה לשרוד בהנחה שרוב הזמן היא גרה על הים ולפעמים בתוכו???? בכל מקרה מה יהיה המחיר אם נקצר את הידית ב 15 ממ (אני יודע שזה יהיה על חשבון האחיזה הנוחה יותר).וכן אין צורך שתתקין ידית.אני אגלף ידית מעץ עמיד למי ים.שאלה אחרונה ; אני צריך אותה כסכין צואר האם יש לך...
- 9:45 ,28 ינואר 2013, ב'
- נושא: סכין בהזמנה
- תגובות: 32
- צפיות: 5555
Re: סכין בהזמנה
סכין נהדרת.אני גם רוצה.מה המחיר?
- 4:53 ,12 נובמבר 2012, ב'
- פורום: פורום כניסה
- נושא: עבודות בסכיני אופינל
- צפיות: 1601
עבודות בסכיני אופינל
שלום לכולם את אולרי אופינל כולם מכירים.מי שרוצה לראות איש צרפתי מדהים שמגלף רק באולרי אופינל.הוא זכה בעשרות פרסים בעולם.הכי מדהים זה הגילופים שהוא עושה על ידית העץ של האולר.מדהים מי שרוצה כנסו לגוגל או יוטיוב ותרשמו את שמו:Bernard faraut .עוד נקודה לזכות האולר הזול והמדהים הזה...
- 3:04 ,10 נובמבר 2012, ש'
- נושא: scrap knife
- תגובות: 65
- צפיות: 12850
Re: scrap knife
שמע כל הכבוד.בתור חולה על סכינים קטנות ביחוד צואר הן ניראות נהדר.ידית מעץ אלון תעשה אותן מושלמות.כל הכבוד
- 1:18 ,3 נובמבר 2012, ש'
- נושא: מחשבות בנושא סכיני צואר
- תגובות: 19
- צפיות: 4165
Re: מחשבות בנושא סכיני צואר
תודה על התגובות מאירות העניים ,לא חשבתי שלהב קטן כמו 2סמ יהווה בעיה חוקית...
- 2:12 ,2 נובמבר 2012, ו'
- פורום: ביקורות,מבחנים והמלצות לסכינים
- נושא: אולר גילוף מעולה במחיר זול
- צפיות: 1588
אולר גילוף מעולה במחיר זול
אולר לגילוף בעץ שיהיה זמין גם בארץ,בעל להב גדול לגילוף ראשוני ולהב קטן לגילוף פרטים,שיחזיק חוד הרבה זמן,שיהיה קל מאוד להשחיז מחדש,ושיהיה זול, יש דבר כזה? כמובן אולר שויצרי משודרג(מותאם לגילוף בעץ)משמש שנים רבות מליונים ברחבי העולם לגילוף בעץ(whitteling ).למרות שיש הרבה שחושבים שהאולר לא מתאים לי יש ...
- 1:43 ,2 נובמבר 2012, ו'
- פורום: קנייה ומכירה
- נושא: סכין צואר קטנה למכירה
- תגובות: 0
- צפיות: 1262
סכין צואר קטנה למכירה
סכין צואר קטנה שיצרתי בשילוב עם להב חיתוך של לדרמן ישן(להב מעולה חזק ומחזיק חוד מצוין וגם קל מאוד להשחזה) הידית והנדן גולפו מעצים טרופים.הידית משלבת 2 סוגי עץ והנדן שניים אחרים.העץ עבר טיפול לאטימה למים.הסכין נתלית הפוך(דרך הנדן)על הצואר.בנדן יש מגנטים שמחזיקים את הלהב שלא יפול.נוסה בכל הנאים ומחזיק...
- 0:46 ,2 נובמבר 2012, ו'
- נושא: מנסה להעלות תמונה...
- תגובות: 1
- צפיות: 1250
- 5:58 ,1 נובמבר 2012, ה'
- פורום: ביקורות,מבחנים והמלצות לסכינים
- נושא: סכין גילוף
- תגובות: 12
- צפיות: 5781
Re: סכין גילוף
תנסי סכין של פפיל שזאת חברה שויצרית.בתל אביב קניתי אחת מעולה לפני כמה חודשים ב50 שח.בנושא אולרים אני מגלף שנים עם אולר שויצרי ספרטן שהסבתי אותו בקלות לגילוף בעץ. יש פורומים באינטרנט שהם מגלפים עם אולר שויצרי שנחשב בקרב מומחים לאולר נהדר לגילוף (אחרי שעושים לו התאמה קלה)לפורום אגב קוראים sak whitteling
- 5:41 ,1 נובמבר 2012, ה'
- נושא: מחשבות בנושא סכיני צואר
- תגובות: 19
- צפיות: 4165
מחשבות בנושא סכיני צואר
לאחרונה יצא לי הרבה לחשוב על הנושא. ישבתי והכנתי לי רשימת בעד ונגד סכין צואר: נגד: להב יחסית קטן,אחיזה פחות נוחה,מחיר יקר יחסית ״למעט סכין״.בעד:נמצאת תמיד איתך ללא קשר מה אתה לובש(בגדי ריצה בגד ים בלי כיסים),מוסתרת בקלות מתחת לבגד. סהכ נראה לי שהיתרונות עולים על החסרונות כי לפי השקפת עולמי כל אחד צר...
- 5:09 ,1 נובמבר 2012, ה'
- נושא: הכנת סכין צוואר(כמה שאלות)
- צפיות: 1670
Re: הכנת סכין צוואר(כמה שאלות)
שלום בנוגע לסכיני צואר אם זה עדין רלונטי נשארה לי סכין נהדרת מלהב של לדרמן ישן.לסכין גילפתי ידית מעץ משני סנובים טרופיים והנגן מעץ חזק מאוד גם טרופי.הכל באורך של כ 10 סנטימטר קל מאוד ויפה מאוד כמו תכשיט הלהב חד מאוד. אני אעלה תמונה בקרוב. אם אתה מעונין כתוב לי ונדבר.