א': הזמנתי אצלם הכל: להבים, בולסטרים, נרתיקים ועור גולמי, קרניים, פייבר,אנטלר,ומה לא.
ב': אם נרשמים כקליינטים אז אפשר לראות את המחירים ללא המע"ם של פינלנד, אז הכל נראה אחרת לגמרי (מה'כפת לי מהמע"ם שלהם , בעצם?

)
ג': לדעתי יש לו מלאי נאה, אולי לא כל דבר בעולם, אבל לא מעט
ד': אפשר להזמין עם כרטיס אשראי רגיל לגמרי וזה בטוח ב100%. הם מוכרים מספיק באירופה והעולם ככה שלא יכולים להרשות לעצמם לפשל.
ה': המכס לא פותח חבילות עם ערך של פחות מ50 יורו ובריזה מצידם לא כותבים בתכולה "סכינים" אלה "כלי יד" (HAND TOOLS), וככה הבאתי גם להבי לאוקו של 180 ממ בלי שום בעיה.
ו':הוצאות אריזה ומשלוח מחושבות לפי המשקל , ככה שזה יכול לטפס קצת גבוה לפעמים.
ז': אצל רגנר המשלוח פחות יקר אבל המחירים שלו טיפה יותר גבוהים והמלאי יותר צנוע. הוא איש נחמד בכל מקרה.
ח': באשר להליך ההזמנה פרופר, באתרים יש להם את כל הפרוצדורה מאד מסודרת עם הנחיות ברורות מאד (עגלת קניות, רישומים למיניהם, אישור ההזמנה לדוא"ל וכ"ו)
---------------
נכון, TC ( פססט... אני מכיר את RUBEN BLADES, אולי אתם קרובי משפחה?
זה לא סופר אמפוריום עבור אמני העל שמתפרנסים מזה ויוצרים עבור חצרות מלוכה וחוג הסילון ולא מתפשרים על פחות מהפאנסי והיקר ביותר, א-לה-אנדרה אנדרסון ופול מאפי
אבל לאמנים זוטרים וקשי יום, שמחפשים להוציא קצת קיטור באיזה בקר שבת מנומנמת, תאמין לי שזה בהחלט בסדר פלוס.
צריך לעשות את ההשואה לאותם תפוחים והחברה'לך היקרים האלה נותנים שירות ראוי בהחלט.
בהצלחה
דוד