אענה לכל אחד לפי תורו:
לאמיר לב: את העצמות האלה בהתחלה ניקיתי בברז כדי להוריד את הבוץ. אחרי זה ישר לסרט ההשחזה כדי לעשות התאמה עם יתר הקומפוננטים, ליטוש גס עם סרט השחזה "סתום" ובסוף על הדרמל עם משחת ליטוש (שומן של חזיר עם איזה חומר שוחק) ובסוף-בסוף, מריחה והברקה עם שעוות עץ הקרנאובה. הצבע החום-אדמדם הוא מה שהעצם קיבלה מהאדמה אחרי הרבה שנים.
זה אשר חפץ להלבין עצמות , אפשר לטבול אותם במי חמצן. במקרה הזה, הצבע החום מוסיף הרבה לעצם. אם מישהו זוכר, לפני כמה שנים עשיתי סכין עם עצם לבנה מהאוסובוקו של הצהרים שמישהו מהעובדים הביא לכלבים במפעל. רבתי איתם קצת על העצמות ( שתי חתיכות תואמות בול) ובסוף יצאה ידית לא רעה. לבן עם קישוטים אדומים
לעומר: שלילי, זה הלהב הראשון שאי פעם הזמנתי מבריזה לפני המון שנים- 7-8, עם אני זוכר נכון ועבר איזה שלושה נסיונות של כל מיני ידיות אשר לא כל כך מצאו חן בעיני. אין אינספירציה, אז הלהב ישב לו כמה שנים במגירה התחתונה במשרד.
עד שבאו השופלים ושינו את פני העולם.
יש לי שם עוד איזה עצם וחצי אם מישהו מעוניין.
היה לי גם להב של לאמי, שהתפתתי וקניתי מבריזה בעד איזה 4 יורו. כנראה רצה לחסל את המלאי. גם עליו הרכבתי ידית מעצם. תמונה תבוא בהמשך- זה משהו מטורף לגמרי אבל הלהב מצא ידית אוהבת
בטיול האחרון לא קניתי שום להבים אלא רק שני סכינים, חתיכת אנטלר שממנה הורדתי את פותחן הבקבוקים ומחכה ללהב ונדן שאזמין מתי שהו כשאתפנה מהמשימות הנכחיות (הרימה גדולה),
הסתובבות במוזיאונים ואוספים קלאסים עם עיניים יותר חדות מאשר לפני חמש שנים פותחת אופקים לגמרי חדשים והמון רעיונות.
דוד