שירשור היכרות!
Re: שירשור היכרות!
עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
אהלן חברים,
אני רון, מתגורר באשדוד.
אוהב ואוסף סכינים כבר שנים, חובב טיפוס, טיפוס קירות ועוד.
אוהב את פורום סכינים למבינים, נושאים הקרובים לליבי.
פחות נושא של בניית סכינים (למרות שיש לי קצת ניסיון בעבודה עם הידיים) יותר שימוש ושטח.
מתחבר לטבע, לקיימות, ולהישרדות.
אשמח לחלוק מחשבות בכל נושא הקרוב לתחום.
אני רון, מתגורר באשדוד.
אוהב ואוסף סכינים כבר שנים, חובב טיפוס, טיפוס קירות ועוד.
אוהב את פורום סכינים למבינים, נושאים הקרובים לליבי.
פחות נושא של בניית סכינים (למרות שיש לי קצת ניסיון בעבודה עם הידיים) יותר שימוש ושטח.
מתחבר לטבע, לקיימות, ולהישרדות.
אשמח לחלוק מחשבות בכל נושא הקרוב לתחום.
היי השם הוא יצחק מבית שאן בן 15 התחלתי את התחביב של בניית סכינים מגיל 10 בעיקר אצל סבא שלי שהוא בעל מסגריה
מאוהב בכל דבר שקשור לדברים חדים אש והישרדות (מגיע בול עם הכנת סכינים
)
אין לי אוסף כי אני לא אוהב לאסוף את הסכינים אני אוהב לייצר אותם מה שאני מייצר או שאני מביא מתנות לחבריי או שומר אצלי תלוי באיכות
מאוהב בכל דבר שקשור לדברים חדים אש והישרדות (מגיע בול עם הכנת סכינים
אין לי אוסף כי אני לא אוהב לאסוף את הסכינים אני אוהב לייצר אותם מה שאני מייצר או שאני מביא מתנות לחבריי או שומר אצלי תלוי באיכות
ברוך הבא בצל קורתנו!
עומר יעבץ
מנהל האתר
מנהל האתר