רכישת g10/ מיקרטה בארץ?

פורום זה הינו עבורכם- היוצרים הישראליים.
Post Reply
yoni israeli
תושב קבע בפורום

רכישת g10/ מיקרטה בארץ?

Post by yoni israeli » 12:21 ,8 September 2013, Sun

העם מישהו יודע איפה ניתן להשיג שלא באינטרנט בארץ או מוכר אותם/ שאריות שיש לו?
(גם המלצה לאתר טוב תתקבל בברכה)

Shrubbery

Re: רכישת g10/ מיקרטה בארץ?

Post by Shrubbery » 14:25 ,8 September 2013, Sun

קבל, יותר טוב:
http://www.youtube.com/watch?v=oJGEcTeVTPQ

ממליץ לך להירשם לערוץ שלו...הבחור עובד יפה.

Nik88

Post by Nik88 » 14:38 ,8 September 2013, Sun

דבר איתי בפרטי

yoni israeli
תושב קבע בפורום

Post by yoni israeli » 15:53 ,8 September 2013, Sun

ניק שלחתי לך הודעה וShrubbery אני מכיר את האופציה ואת האמת שהיא מאוד מפתה הבאסה שהאפוקסי שמתמשים בו להכנת המיקרטה קצת יקר וחבל להתחיל עם זה בעצמך עם עדיין אין כלכך מיומנות בשימוש בחומרים שעשויים מפיברגלס

Shrubbery

Post by Shrubbery » 18:36 ,8 September 2013, Sun

yoni israeli wrote:ניק שלחתי לך הודעה וShrubbery אני מכיר את האופציה ואת האמת שהיא מאוד מפתה הבאסה שהאפוקסי שמתמשים בו להכנת המיקרטה קצת יקר וחבל להתחיל עם זה בעצמך עם עדיין אין כלכך מיומנות בשימוש בחומרים שעשויים מפיברגלס
אני מתכוון לנסות, מה שיצא אני אחלק, אעדכן בפורום.

סער
הגורו הגדול

Post by סער » 9:10 ,9 September 2013, Mon

yoni israeli wrote:ניק שלחתי לך הודעה וShrubbery אני מכיר את האופציה ואת האמת שהיא מאוד מפתה הבאסה שהאפוקסי שמתמשים בו להכנת המיקרטה קצת יקר וחבל להתחיל עם זה בעצמך עם עדיין אין כלכך מיומנות בשימוש בחומרים שעשויים מפיברגלס
אני לא בטוח שזה כלכלי בכלל, באופן יחסי. בטוח שזה לא בריא, במיוחד אם משתמשים בפנול (גם בזמן עיבוד מיקרטה חשוב להשתמש במסכה). בכל מקרה, להכין לבד זה נחמד, אבל לעולם לא יגיע למכלול התכונות של תוצרת תעשייתית מאחר שלמינציה תעשייתית נעשית בשילוב של טמפרטורה מבוקרת ולחץ גבוה.
אוצר וחוקר נשק היסטורי

ACT - Armed Combat & Tactics

Shrubbery

Post by Shrubbery » 11:04 ,9 September 2013, Mon

סער wrote:
אני לא בטוח שזה כלכלי בכלל, באופן יחסי. בטוח שזה לא בריא, במיוחד אם משתמשים בפנול (גם בזמן עיבוד מיקרטה חשוב להשתמש במסכה). בכל מקרה, להכין לבד זה נחמד, אבל לעולם לא יגיע למכלול התכונות של תוצרת תעשייתית מאחר שלמינציה תעשייתית נעשית בשילוב של טמפרטורה מבוקרת ולחץ גבוה.
ברור, אבל אני עושה את זה לכיף ולהתנסות (טוב שהזכרת לי את עניין המסכה!) :)

Post Reply