בהשראת סכיני קירידשי יפניות(למרות שהעיצוב שלי ממש שונה מהמקור

חתיכת פלדה מפרויקט אחר

העברת קווי המתאר של הסכין לפלדה

הסרת החלקים העודפים
זהו בנתיים ,אני יעלה את ההמשך בימים הקרובים .אם יש לכם הערות או שאלות אשמח לראות אותם בתגובות
תהנו, דוד

לצערי אין לי משחזצת זווית (אני מנסר ידנית בנתיים) אז אין לי ממה לחשוש בנושא הזה אבל תודה על האזהרה.ataleph wrote:אל תחתוך עם משחזת זווית קרוב מידיי למה שבעתיד יהיה cutting edge או שתשמור על קירור הולם תוך כדיי החיתוך. אתה לא רוצה לשרוף את הפלדה במקום הזה.
תודהOmer811 wrote:העיצוב נראה ממש טוב, בהצלחה עם הסכין!

באמת עיצוב אטרקטיבי - השאלה הבאה היא הביצועIP wrote:נראית סכין ממש נחמדה, בהצלחה,
מחכים לראות את ההמשך.
תודה ,נחייה ונראה .חיימון wrote:באמת עיצוב אטרקטיבי - השאלה הבאה היא הביצוע
XD עומר בדיוק הסביר לי איך להישתמש בBigImgPesel wrote:לא, השאלה הבאה: מתי תתחיל להכניס תמונות בצורה נורמלית?

תודה ,הם באמת ממש טובות (תוצרת ברה"מ,אני לא יודע מתי הם יוצרו אבל זה היה לפני /בזמן מלחמת העולם השניה)ataleph wrote:עם מלחציים כאלה אפשר להכין הרבה סכינים טובות, מקנא בך...
1)אני באמת מתכנן לעשות ידית רחבה יותרataleph wrote: לגבי הסכין:
1) לפני שזה מאוחר מידיי, תשקול לעשות ידית רחבה יותר שתהיה נוחה לאחיזה ולא תסתובב בכך היד
2) המגרעת לאגודל איך שהיא מצויירת רחוקה מידיי מהידית, המלצה שלי לעשות אותה אחרי שכל הלהב תהיה מוכנה ותבין איפה המקום הכי נכון לעשות אותה.
בהצלחה!
תודה .yontam wrote:עיצוב חביב
תמשיך כך!
בטעות XD וכי לא יכולתי להכניס חתיכת עץ אחרת מתכת לסכין לעתידסער wrote:למה לקדוח לתוך השולחן?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests