WIP סכין
Re: WIP סכין
http://www.woodcentral.com/russ/russ4.shtml
מתכון מעניין
בירה ,איכות נמוכה סוסים,דשן,מים,עלים של אלון
נשמע כמו מתכון בטוח לסירחון
חברה יש בעיה בפורום
אני כותב "zevel" וזה הופך את זה לאיכות נמוכה
מה הקטע?
מתכון מעניין
בירה ,איכות נמוכה סוסים,דשן,מים,עלים של אלון
נשמע כמו מתכון בטוח לסירחון
חברה יש בעיה בפורום
אני כותב "zevel" וזה הופך את זה לאיכות נמוכה
מה הקטע?
-
Pesel
אם רוצים אלון שחור/אפור כהה אפשר להשתמש בתמיסה של חומץ וצמר פלדה
עובד גם על עור
עובד גם על עור
יונתן,
היה פה שרשור סוער שבוודאי נמחק או הועבר לארכיון של מעלה, שבו ההתקוטטויות הגיעו למקומות שלא מצאו חן בעיני המפיקים של הריאליטי הזה, וסוכם שם שבמקום "ZEVEL" ייכתב איכות נמוכה.
לא שיערתי שזה נכנס בקוד של האתר, וזה מתבצע אוטומטית.
החיוך על העניין הזה לא נמחק לי מהפנים כבר כמה דקות טובות...
לגבי הפטריות בעצים- לפחות באלות ואלונים, ואולי גם בדולבים, ההתרשמות שלי הייתה שמדובר בהתעבות של הקליפה ולאחריה הגזע כולו סביב גדמי ענפים או פצעים בקליפה. אלונים ממש מתנפחים סביב כל ענף קטן שיבש ונשבר. אני מתכוון לאלוני התבור שיש לנו פה בפרדס חנה בשפע. אני לא יודע אם מעורבות בזה בהכרח פטריות או טפילי-עץ אחרים. עפצים שגדלים על אלונים ואלות (על העלים) מקורם בהטלת צרעה, והגידול נגרם כתוצאה מהפרשת הורמונים ע"י היצור המתפתח בעלה.
ולגבי האקדמיה- לא סתם מתנגדים שם למה שנקרא "הלחם"- חיבור של שתי מילים ליצירת מילה חדשה. הסיבה היא שלמילות הלחם אין שורש עברי או שיוך מסודר, והן יותר בגדר הברקה או התחכמות. אחד ההלחמים החביבים עלי, באדיבות יעקב פרוינד, הוא הצעה לתרגום המילה קונדום: גומין. בעיני זה פשוט מצוין. האקדמיה דחתה על הסף (אולי בגלל אלרגיה ללטקס)
היה פה שרשור סוער שבוודאי נמחק או הועבר לארכיון של מעלה, שבו ההתקוטטויות הגיעו למקומות שלא מצאו חן בעיני המפיקים של הריאליטי הזה, וסוכם שם שבמקום "ZEVEL" ייכתב איכות נמוכה.
לגבי הפטריות בעצים- לפחות באלות ואלונים, ואולי גם בדולבים, ההתרשמות שלי הייתה שמדובר בהתעבות של הקליפה ולאחריה הגזע כולו סביב גדמי ענפים או פצעים בקליפה. אלונים ממש מתנפחים סביב כל ענף קטן שיבש ונשבר. אני מתכוון לאלוני התבור שיש לנו פה בפרדס חנה בשפע. אני לא יודע אם מעורבות בזה בהכרח פטריות או טפילי-עץ אחרים. עפצים שגדלים על אלונים ואלות (על העלים) מקורם בהטלת צרעה, והגידול נגרם כתוצאה מהפרשת הורמונים ע"י היצור המתפתח בעלה.
ולגבי האקדמיה- לא סתם מתנגדים שם למה שנקרא "הלחם"- חיבור של שתי מילים ליצירת מילה חדשה. הסיבה היא שלמילות הלחם אין שורש עברי או שיוך מסודר, והן יותר בגדר הברקה או התחכמות. אחד ההלחמים החביבים עלי, באדיבות יעקב פרוינד, הוא הצעה לתרגום המילה קונדום: גומין. בעיני זה פשוט מצוין. האקדמיה דחתה על הסף (אולי בגלל אלרגיה ללטקס)
רעי, תודה, עכשיו גם אני לא מצליח למחוק את החיוך, שאלתי את עצמי מה מקור השגיאה בפוסט של יונתן, והנחתי שהכוונה לבירה באיכות נמוכה ושהפסיק לא במקוםרעי wrote:יונתן,
אחד ההלחמים החביבים עלי, באדיבות יעקב פרוינד, הוא הצעה לתרגום המילה קונדום: גומין. בעיני זה פשוט מצוין. האקדמיה דחתה על הסף (אולי בגלל אלרגיה ללטקס)
אלרגיה ללטקס
ענק, אתם רוצים לנחש מה כתבתי כדי שהוא יחליף ל"בן בחורה"
בכל אופן זה מנגנון סטנדרטי למניעת התלהמות שהוא חלק ממנגנונים של פורומים,
מזמן לא הצחיקו אותנו כאן.
בכל אופן זה מנגנון סטנדרטי למניעת התלהמות שהוא חלק ממנגנונים של פורומים,
מזמן לא הצחיקו אותנו כאן.
"החיים הם כמו אבן משחזת. אתה לבדך קובע אם הם ישפשפו אותך או ילטשו אותך."
יושבים עכשיו 5 אנשים בערך, מעל גיל 20 (בערך)ובודקים קללות
זה טובבבבב
זה טובבבבב
-
Pesel
-
דרור סטולרסקי
- נושא - כלים
עד שהוא שבע

-
Pesel
ניק, פתח שירשור בפגישות מחוץ לש"ג וספר חוויות על חיסום שלך מאתמול.Nik88 wrote:דימה, אתה תמיד חייב להתחכם, אתה הרי מטכניון.
נשאר משהו ?Nik88 wrote:היו לי חוויות אתמול?
Dude, מה שמת לי בבירה?
-
Pesel
שום דבר לא שווה אזכור?Nik88 wrote:היו לי חוויות אתמול?
Dude, מה שמת לי בבירה?
בואנה: הייתה בקודש הקודשים של המדע, חיסמת שני להבים, ראיתה תמונות SEM, קיבלת הסברים, שתיתה בירה עם סטודנטית להנדסת חשמל(שנראית טוב מאוד) ודוקטור למתמטיקה (שנראית לא רע בכלל), חצי ערב דיברת אנגלית וחזרת הביתה בשלום.
הייתי מסכם את זה בתור ערב מוצלח.
ידית מיקרטה
חרוזים לlanyard מפטרץ
חרוזים לlanyard מפטרץ