אז, דבר ראשון - קניתי סט 3 סכיני הטלה, הכי זולים, של Joy enterprises מהחנות הזאת. על הקופסה רשום שיש אחריות - אני דיי בטוח ש"סכינים למבינים" לא מייצגת את החברה, אבל זה שווה לשאול אם ניתן לממש את האחריות דרככם.
אבל - אני לא בטוח אם אני יכול לממש את האחריות אפילו מבחינת החברה. מעולם לא הטלתי סכינים לפני היום, וכפי שאפשר לצפות, כמעט כל הזמן הסכינים נפלו לי על הרצפה - עד עכשיו לאחד התפרק המשקל הנע שיש על הלהב, ובנוסף אליו, לעוד סכין אחת דיי התעקם הקצה (לא רציני, אפשר לראות אם מסתכלים מקרוב... כמובן שהדברים האלה לא בנויים ליפול על הרצפה כל כך הרבה, ובהתחשב במחיר לא ציפיתי שזה יהיה עמיד במיוחד).
אני פשוט באמת רוצה ללמוד להטיל סכינים, אבל אני חושש שבקצב הזה אני אצטרך לדחות את זה עד שתהיה לי עבודה (אני עוד צעיר...
דבר שני - איך אני משאיר ביקורת עליכם בזאפ? (בלי קשר לעניין של האחריות - אני בעצם מצפה שאי אפשר יהיה לממש את האחריות אפילו מבחינת המפיץ בגלל שזה נפל כל הזמן על הרצפה. מבטיח שזה לא ישפיע). אני 100% מרוצה - המשלוח היה מהיר, קיבלתי מה שרציתי והבנאדם שהתקשר לתאם את העניין היה נחמד מאוד
אגב, מישהו במקרה מכיר מדריך טוב להטלת סכינים? חיפשתי באינטרנט, מצאתי כמובן כמה דברים ביו-טיוב, ובהתחשב במספר הנסיונות שלי, זה כנראה היה מזל - פעמיים (מתוך 20 לפחות אני מניח) הצלחתי לנעוץ את הסכין במטרה.