כל הכבוד על העבודה היפה, מחכים לבא בתור.
ladderback dagger-WIP
Re: ladderback dagger-WIP
לרמן - סימנים על הידית מהאבק של ליטוש הבולסטר או לא, הפגיון לדעתי מדהים, וחבל לצערי הרב שלא יצא לי שוב פעם להגיע לתערוכה למזלי הרע. והייתי שמח ביותר להחזיק את הפגיון הזה בידיים ולהרגיש. העבודה נראית מצויין, מה שכן יש לי לומר זה יכול להות בגלל זוית הצילום, אולי האבק שהשאיר כך את הסימנים קצת גורם לפינים שעשית להיות פחות בולטים, אבל שוב אולי זה בגלל זוית הצילום, לגבי גודל הפגיון אני חושב שהוא אידאלי לסכין מגף.
עדיף כלב חבר, מאשר חבר כלב.
מצטרף לדעתו של קודמי.
הפינים לאורך הטאנג הם גישה ייחודית, הסקיילס מעצם-גמל נותן תחושה אקזוטית, וכל העיצוב הוא אקזוטי למרות "פשטותו" לכאורה.
הדיוק רק תורם להעצמת התחושות האלה.
הפינים לאורך הטאנג הם גישה ייחודית, הסקיילס מעצם-גמל נותן תחושה אקזוטית, וכל העיצוב הוא אקזוטי למרות "פשטותו" לכאורה.
הדיוק רק תורם להעצמת התחושות האלה.
Life is what happens while you are busy making other plans." -- John Lennon"
כן, רק שאני חושב שכאשר העובי הוא די גדול, כלומר יותר גדול מ-0.5 מ"מ, הפאזה המשנית לא תתרום לטיב החיתוך באותה המידה כמו גאומטריה דקה מלכתחילה.לגבי ההערה, אתה מתכוון לסכינים שעדיין לא עשיתי להן פאזה משנית לחידוד?
תודה על המילים הטובות חבר'ה,
tutisdog היה מאוד קשה לצלם את הסכין הזאת בגלל כל החזרי האור והזויות השונות, אין ברצף התמונות הזה אפילו תמונה אחת שמעבירה טוב את הפינים בגב, פשוט לא הצלחתי
, צריך להחזיק אותה ביד.
עטלף, אני מבין על מה אתה מדבר, בסכינים יותר מוקדמות שלי לא הייתי חורט את המרכז של הלהב לפני הגריינד, והייתי נוהג להשאיר יותר בשר ממה שצריך, היום אני חורט עם מד גובה שני פסים מרכזיים שבינהם יש 0.5-0.3ממ
tutisdog היה מאוד קשה לצלם את הסכין הזאת בגלל כל החזרי האור והזויות השונות, אין ברצף התמונות הזה אפילו תמונה אחת שמעבירה טוב את הפינים בגב, פשוט לא הצלחתי
עטלף, אני מבין על מה אתה מדבר, בסכינים יותר מוקדמות שלי לא הייתי חורט את המרכז של הלהב לפני הגריינד, והייתי נוהג להשאיר יותר בשר ממה שצריך, היום אני חורט עם מד גובה שני פסים מרכזיים שבינהם יש 0.5-0.3ממ
שלום לכולם,
אחרי המון עיכובים סוף סוף סיימתי את הקופסא, קצת פרטים:
עץ אלון-אבן (מדהים) עם פרזול מנירוסטה, המכסה מתפרק לחלוטין ולא מותקן על ציר, הסגירה מתבצעת באמצעות ארבע מגנטים (ניאודימיום),
הביטנה עשויה מאלון רגיל עם שקע בצורת הסכין ומצופה קטיפה כחולה (גם המכסה מצופה קטיפה בצד הפנימי).
הסכין מוצעת למכירה בפורום.

תודה,
לי לרמן.
אחרי המון עיכובים סוף סוף סיימתי את הקופסא, קצת פרטים:
עץ אלון-אבן (מדהים) עם פרזול מנירוסטה, המכסה מתפרק לחלוטין ולא מותקן על ציר, הסגירה מתבצעת באמצעות ארבע מגנטים (ניאודימיום),
הביטנה עשויה מאלון רגיל עם שקע בצורת הסכין ומצופה קטיפה כחולה (גם המכסה מצופה קטיפה בצד הפנימי).
הסכין מוצעת למכירה בפורום.

תודה,
לי לרמן.
יפייפיה אמיתית, בר מזל מי שיכול להרשות לעצמו...
מאוד חזק! האמת שהקופסא אפילו יותר מהסכין.
התמונות מדהימות - אחלה צבעים לרקע!
התמונות מדהימות - אחלה צבעים לרקע!
SUPERB WORK!!!
If you can't see the bright side of life, polish the dull side
לי
אני חושב שבהיעדר סימן היכר על הפיגיון עצמו זה קצת מחסיר
עבודה ברמה כזו מחייבת הטבעה של האומן!
אבל... אני יכול להבין את החשש כמו גם אילוצי גיאומטריה שאולי... מונעים
אני חושב שבהיעדר סימן היכר על הפיגיון עצמו זה קצת מחסיר
עבודה ברמה כזו מחייבת הטבעה של האומן!
אבל... אני יכול להבין את החשש כמו גם אילוצי גיאומטריה שאולי... מונעים
If you can't see the bright side of life, polish the dull side
קופסא נפלאה,
ציפיתי לצירים,
בתחושת הסכמה עם ברול, היעדר חתימת האומן מורגשת כאן.
בהצלחה רבה.
ציפיתי לצירים,
בתחושת הסכמה עם ברול, היעדר חתימת האומן מורגשת כאן.
בהצלחה רבה.
"החיים הם כמו אבן משחזת. אתה לבדך קובע אם הם ישפשפו אותך או ילטשו אותך."
תודה חבר'ה, אני מסכים שהלוגו חסר אבל הסכין כבר גמורה וזה לא אפשרי לעשות את הצריבה אחרי ההדבקה של הידית, כשסיימתי את הסכין מיומנות הצריבה שלי והכלים לא היא מדהימים והעדפתי לא לקחת סיכון, ובגלל שלא רציתי למכור את הסכין בלי חתימה עשיתי אותה על הקופסא.