אני לא מבוגר ולא צעיר 32 לפני שבועיים, הרבה מהנקודות שאתה מבהיר הם נכונות , אני כמוך גם הייתי רוצה רישיון לאקדח ומעבר לעובדה שגם אני סובל מאותם חוקים , אני מאמין שבכוחם של אנשים לשנות דברים כולל חוקים. כי בסופו של עניין מי שמחוקק ומי שמציע את החוקים אלו אותם אנשי ציבור שאנחנו שמים בכסאם.
את נושא הנשק והצבא נכון יש סכוי קטן יותר אבל גם הוא קורה וקרה בארץ מספר לא קטן של פעמים, חיילים שירו ללא אבחנה ליד המחסום, וכאלה שהרגו את חברה שלהם והתאבדו וכאלה שרק התאבדו, אני יכול להעיד על מקרה אחד שקרה 30 מטר ממני בשרותים של בי'ס חייל שם קץ לחייו עם נשק צבאי.
זה רק אומר שאין דרך לדעת מה אדם יעשה אבל בגלל הצורך הבסיסי להגנה עצמית אני כן חושב שיש מקום לשינויים בחוק.
בגדול אני מאמין גדול ביושרו של אדם ובטוב לב שקיים אצל רובנו ואני מדגיש רובנו. אם העולם היה מושלם אז אצל כולם, אבל אז לא היה לנו על מה להתפלסף

.
ישנם המון אבסורדים בחיים . תמיד הצחיק אותי החופש המוגזם אצל האמריקאים ואצלנו ההגזמה בהגבלה אני לא בטוח כל כך שיש דרך ביניים אצל האזרחים במדינה שלנו, וזה חלק ממה שמאכזב אותי.
אני גם אופנוען במקרה ורוכב כבר מגיל 16 על כלים דו גלגליים, על תרבות הנהיגה אני לא מדבר כי אין לנו נהגי הרכב והאופנוע שום תרבות נהיגה בארץ ולא משנה איזה תירוץ ניתן להצדיק ויכול להיות שאולי נהיה צודקים אבל כמו שאומרים אין צודק בכביש אלא יש חכם, לצערנו, מה שכן אני משווה את האחריות שנותנים לצעירים כי בארץ לדעתי כלי רכב הוא כמו כלי נשק עם צורת הנהיגה של רבים כאן. ולכן אני טוען שהלוואי ויהיה שינוי כזה או אחר בעמדה של קבלת רשיון לנשק או אפילו אחזקה של נשק קר מסוג שנחשב היום לאסור. כי ברגע שעברת צבא בשלום והחזקת כלי נשק חמים בידייך ולמדת את האחריות הכרוכה בכך אין סיבה שלא תבין זאת גם כאשר תמשיך הלאה בחייך הבוגרים מה שנקרא.
החוק למשל שקובע שגודל כזה של סכין הוא כשר ואחר לא כי הוא אוטומטית יעיד על כוונת זדון הוא לא מושלם. כי בידיים נכונות כל אולר יכול להרוג כמו שידיים רקיות יכולות ומקל יכול..
דווקא במדינה כמו שלנו שמסביבנו אוייבים ופיגועים, כן היו צריכים להתיר יותר גישה לנשק , כמובן שעם הגבלות מסויימות פחות נוקשות מהיום.
היי אבל זו סתם דעתי, אין לי כל כוונת זדון בזה

אני חובב כלי נשק בכלל, מת על סכינים אבל אוהב כל מה שיורה ומעיף חפצים למיניהם.

יש רק משהו אחד שיכול לנחם אותי בקטע הזה שלפחות אתה יכול היום לגשת למטווח, לשלם על כדורים , להשכיר אקדח ולירות קצת בדגמים שונים. הלוואי שישנו את החוק לגבי רובי פיינטבול זה יהיה נחמד לשחק עם אשתי מלחמה בחצר . היא בטוח תשמח לתת לי דבל טפ לראש