שאלתי היא איך אני מעלה את הסכינים למטוס ומביא אותה ארצה.? ואיך לא עוצרים אותי בחשד להחזקת נשק קר שם בטרמינל?
טיפים הארות והערות יתקבלו בברכה...
ירון.
היה לפני 9-11 לאחר מכן חוש ההומר נעלם והפיגור תפס מקוםהריבצן wrote:כשחזרתי אחרי מספר שנים בגרמניה לישראל [1994], הבאתי איתי בתרמיל ששימש כמזוודה מספר סכיני ציד, ראש ענק וכבד ולא פרופורציוני של "זאו פדר" - חנית ציד גרמנית, ובתא נפרד בתרמיל אולר.
הבודק הראשון בפרנקפורט, בדק את הטייפ הנייד שלי כאילו אני לפחות לובי שטמזמין טיסה לכיוון אחד מעל נופי לוקרבי, וגילה בשיקוף את האולר ומייד אחז בו כמוצא שלל רב.
את ההסבר שהאולר טס במטען ולא עליי הוא לא קנה ובשיא הרצינות העביר אותו לנציגי אל -על שיחליטו אם לתת לי אותו או לא בארץ.
השלב הבא שם היה בדיקה של תכולת התיק.
שני חברה נחמדים, בדקו לי את התיק, לאחד מהם אגודל קטוע והוא מייד התעניין באגודל המשוחזר שלי, בספרים שהבאתי איתי - מסתבר שהוא מתעניין באותם נושאים, ופתחנו בשיחה.
באותו הרגע, חברו פולט "שייסה" [ סוג של יציאת גוף בגרמנית], הוא הצליח לפצוע את עצמו בפגיון ציד דרך הנרתיק הלא כל כך..
ואז הוא התחיל להוציא את הלהב של החנית, את הפגיון הראשון, השני, השלישי, הרביעי [45 ס"מ] ששיפד אותו, החמישי, חבר שלו פשוט סימן לו עם היד להחזיר את הכל, צחקנו יחד על איכות השיקוף של הקולגה שלהם, והם הנחו אותי ללכת לנציגת אל על הגרמניה שמייד תחזיר לי את האולר ולא לנציג הישראלי שהוא לדבריהם "פוץ".
סתם אנקטדוטה על הבאת סכינים לארץ חוץ מזה שאני נזכר בה בחיוך עד היום, זה לא אומר כלום על הבאת סכינים או כל דבר אחר היום, חוץ אולי מזה שכדאי תמיד להסתחבק עם כל בן אדם נחמד בדרך.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests