מישהו מזהה אות התוצרת? איכותית? איכות נמוכה? כמה שווה?
תודה.[/img]

אם זה היה מכוון אליי אז ממש לא דווקא אהבתי את המראה של הסכינים שלו. מה שכן, אם הסכין נראית יפה בעיניך אז מה אכפת לך כמה היא שווה היא שווה בעיניךhugo wrote:אני רואה שאתה ממש לא מחבב את היצרן הספרדי הזה
ת'שמע הוגו, הסכינים שלך טובים ויפים אבל ממש לא יעשו רושם על הגברת סמוראיצ'יקה כי היא חיה בליגה קצת אחרת. תראה לה חרב של פול מאפי או סכין של ג'וני ווקר נילסון אז אולי היא תמצמץ. ותאמין לי שאם לאלוהים יש סכין או חרב, זה בא מהחברה'לך האלה שהזכרתי.hugo wrote:תודה רבה בכל אופן.
קצת מוזר לי שבחורה מתעסקת עם סכינים שאינם סכיני שף![]()
נשים בגזרה שלי מתעסקות עם לק בציפורניים ומניקור פדיקור,טלנובלות ובאמצע פן בשיער,לא בדיוק עם סכינים![]()
אבל בשביל הספורט אני אעלה לגברת עוד שתיים-שלוש תמונות ונראה מה היא אומרת![]()
![]()
![]()
![]()
[/url]
hugo wrote:נתחיל איתך סמוראי-קה, אני רואה שהתדר שלך ושלי שונים לחלוטין אז להבא התעלמי כליל מדברים שאני כותב וכנ"ל אני לגבייך,בקשר לשגיאות הכתיב שלך לא כתבתי הדברים סתם,אתה כותבים עם ה לא עם א בסוף,שאלת ללא האות ה בסוף וכנ"ל כתבת,האות ה מיותרת,באמת סליחה שאני כותב זאת אבל דומני שלא הבנת מדוע הערתי לך,פתיחת מילון עברי תראה לך אם אני צודק או טועה.
אמיר,,אצלי אין כלים שתלויים על הקיר לצורך תצוגה בלבד,לתצוגה אשתמש בתמונות![]()
אז נכון שלפעמים כולנו תולים על הקיר אבל מה שחשוב עבורי הוא שברגע שאזדקק אוכל להוריד מהקיר ולהשתמש בכייף מבלי לחשוש,אצלי הדגש הוא על פונקציונליות והסכין הספרדי עבד אצלי,לכן אני יודע שאינו לתצוגה בלבד,אולי לא ברמה של סכין הישרדות בשטח לאורך זמן אבל עבד,בהחלט עבד.
אני מכיר מישהו בעל חנות שמוכר גם סכינים,הבן אדם בעל קשרים רציניים עם אנשים ביפן והוא רכש קאטאנה מקורית בסכום שאנשים אחרים רוכשים רכב משפחתי,הוא ביטח את החרב והיא סגורה ומסוגרת בתוך ארון זכוכית יעודי אצלו בסלון,מיותר לציין שהוא רכש אותה עם הרבה קשרים וזה לקח לו הרבה זמן,מה נותן לך משהו שסגור במעין כספת ואתה חושש להוציא אותו שמא ינזק או מעין הרע או השד יודע מאיזו סיבה,מבחינת הגישה שלי אין טעם,אני לא אקבל אורגזמה מלשבת להסתכל על החרב בתוך כלוב הזכוכית.
כשכתבה הסמוראית הרוסיה על המראה של הZICO הקטן שלא נראה לה רציני ואפילו זיוף סיני,הופתעתי![]()
![]()
הרי לא קניתי אותו לתלות על הקיר,אני משתמש בו כבר כמה חודשים והוא לא אכזב אותי,אבל תזכור שאינני גוף שעוסק בבדיקת עמידות/נחישות/איכות/הערכת סכינים מקצועית,זה לשימוש אישי שלי ובינתיים אני מבסוט מהקטן
![]()
![]()
קצת מוזר לי שהגברת שפטה אותו מכמה תמונות והחליטה שמדובר בזיוף סיני זול,בהתחשב בעובדה שזה כלי שלא הצהירו לגביו שמדובר בכלי אולטימטיבי לשום עבודה אני בהחלט מעריך את היכולת שלו ולא מנסה להשוות אותו לכלים בליגה בכירה ממנו.
תודה אמיר.
ה EDC של אלוהים:הריבצן wrote:
ואם כבר להתנצח עם מישהו?- אם לאלוהים יש סכין, זה ע"פ התנ"ך מן הסתם לא קאסטום מיד של רודי, ולא פלדת שכבות של אומן יפני, זה מן הסתם חתכת אבן צור שבורה שמישהו דפק עליה עם אבן אחרת![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests