TC לגבי ההערה שלך על קיצוץ הקישוא, לא הייתי רוצה להסתבך עם אישתך בקטע הזה. ראיתי מה היא יודעת לעשות עם סכין וזאת בחורה אחת שיש לי עוד הרבה מה ללמוד ממנה.
זכור שאני לא רק מקצצת קישואים, אני גם פדגוגית, ומכאן שצריך להיות גם ערך חינוכי בצד ההתעסקות הזאת. אתה אמנם לימדת אותי להשחיז ולהעריך פלדות שונות - אבל שנינו מחווירים לעומתה כשמדובר בטכניקות חיתוך ועיבוד מזון.
אני אמנם סיימתי את חוק לימודי אבל לא מתביישת ללמוד דברים חדשים. מהשרשורים השונים בהם קראתי כאן למדתי רבות אודות סכינים ונושאים נלווים. אבל יש כאן גם הרבה שרשורים שלא לימדו אותי דבר (למעט טיפשותם ורשעותם של בני אנוש, אבל את זה כבר ידעתי לפני כן).
עד עכשיו אני, אתה, ואלירן הם היחידים שהעלו תמונות מהאוספים או בתי המלאכה שלהם. האחרים שכתבו כאן אמנם שיתפו אותנו ברמה זו או אחרת בסוגי הסכינים שהם מחזיקים ועל כך אני מודה להם - כל השאר פשוט מיותר. אני מעוניינת במידע איכותי בלבד.
אני בטוחה ששמעתי על עוד יוצרים שמכינים סכיני מטבח כאן בארץ (לא זוכרת שמות כרגע) אבל אם הם חברים כאן באתר זה בהחלט לא מורגש או ניראה לעין כך שגם זה לא ממש רלוונטי לנושא.
עד עכשיו, אם לשפוט על סמך השרשור הזה מתקבלת ההרגשה שרוב המצ'ואים הגדולים כאן לא ממש יודעים או לא ממש אוהבים להשתמש בסכיני מטבח.
טעות בהערכה מצ'ואים קטנים שלי? אשמח אם תעמידו את האישה הקטנה על טעותה! (תמונות, מידות, ואינפורמציה מלאה על הפלדות, חומרי הידיות, בתי היוצר, יתקבלו בברכה )
וכן יש לי העדפה מובהקת לתגובות שמלוות בתמונה. אני דוגלת בעיקרון ה POSTFU : אלה הן ראשי תיבות לביטוי שלמדתי לא מכבר בפורום אחר:
Pictures Or Shut Th'a Fuck UP