סכיני בשר לפירוק - סכינים למבינים
סכין שף ישרה לפילוט דגים ובשר תוצרת...
סכיני בשר לפירוק וקצבים
כאן המתחם של סכיני הקצבים/לפירוק בשר ועוף למטבחים ולתעשיית המזון באתר סכינים למבינים.
סכין קצבים או סכין בשר לפרוק, הוא סוג של סכין מטבח עם נקודה חדה ולהב צר. הוא משמש בהכנת מזון להסרת העצמות של עוף, בשר ודגים. אורכו בדרך כלל 12 סנטימטרים עד 17 סנטימטר (5 עד 6 וחצי אינטש) באורך (אם כי מותגים רבים כבר ידועים ככאלה שהאריכו את הלהב אפילו עד 9 וחצי אינטש) והוא כולל להב צר מאוד. סכיני קצבים לא עבים ככל סכיני המטבח וחלקם בעלי להב חצי גמיש כדי לאפשר הצמגדת הלהב לעצם במיוחד בחתכים וחורים עמוקים. סכין קצבים נוקשה הוא טוב לחתוך בשר בקר וסכין קצבים גמיש עדיף לעופות ודגים. יש עיצובים בעלי להב קמור לפי נוחות המשתמש.
תמצאו כאן סכינים של החברה האיטלקית האיכותית דיו סיגני - Due cigni cutlery, של המותג Knife Authotity USA ושל סכינים ביצור חברתנו תחת המוצג הרשום שלנו 'סכינים למבינים' ושל חברת סכיני מורה משוודיה - MORA OF SWEDEN.
על חברת דיו סיגני (DUE CIGNI) ניתן ללמוד מאתר חברה איטלקית וותיקה זו.
יבואן בלעדי "סכינים למבינים" מבית בריינסטורם טכנולוג'יס בע"מ.