השחמה של סירי ברזל
שאלה שלא קשורה ישירות לסכינים, אך אולי למישהו יש ידע ורצון להגיב: מהי ההשחמה של סירי ברזל העמידה לטמפרטרה של בישול ואש ישירה? האם זו ההשחמה עם שמן? האם חימצון בקיטור? (יש לו שם, שכחתי...)
השחמה של סירי ברזל
תודה על המידע. האם ההשחמה לא מתקלקלת בבישול על אש ישירה? (במקום בו יש מגע עם התבשיל אין בעייה, זה לא עובר את המאה מעלות)
כל עוד מבשלים משהו בסיר, קצת ישרף ויתרום להשחמה. חוץ מזה, תאמין לי, ברזל יצוק הרבה הרבה פחות רגיש לחלודה וקורוזיה מאשר סתם ברזל מקצועי או אפילו פלדה.
יש לי כאן בגינה איזה קונטיינר מברזל יצוק שנעשה בשנות ה70. גשם, ברד, ממטרות וסופות חול לא מפריעים לו בכלום
כדורי תותח מימי דרייק נראים היום כמו חדשיםץ שיברים ומשאבות מברזל יצוק שורדים לא דע גם הם.
מה שכן, להניה סיר ברזל על גיחלים לוהטות כאשר יש מגע ישיר אל הברזל, יגרום במשך הזמן לבלאי מסויים. זה יקח כמה שנים עד שהחור יופיע אבל צריך להיות עירני.
דוד.
יש לי כאן בגינה איזה קונטיינר מברזל יצוק שנעשה בשנות ה70. גשם, ברד, ממטרות וסופות חול לא מפריעים לו בכלום
כדורי תותח מימי דרייק נראים היום כמו חדשיםץ שיברים ומשאבות מברזל יצוק שורדים לא דע גם הם.
מה שכן, להניה סיר ברזל על גיחלים לוהטות כאשר יש מגע ישיר אל הברזל, יגרום במשך הזמן לבלאי מסויים. זה יקח כמה שנים עד שהחור יופיע אבל צריך להיות עירני.
דוד.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים