תער יפני
Re: תער יפני
TC - הגדלת לעשות, אני נזהר לא להכנס לתיאורים מוגזמים, אבל נאלמתי דום, יפיפיה אמיתית, עם קימורים מרהיבים של הלהב.
אפילו לא הייתי מודע שיש תער מהסוג הזה,
יישר כח,
תודה רבה.
אפילו לא הייתי מודע שיש תער מהסוג הזה,
יישר כח,
תודה רבה.
"החיים הם כמו אבן משחזת. אתה לבדך קובע אם הם ישפשפו אותך או ילטשו אותך."
יפייפה אמיתי... תוכל להרחיב לגבי הטכניקה של החריטה על הלהב? הדוגמה מאוד מצאה חן בעיניי
WOW
ללא מילים!!!
ישראל
ללא מילים!!!
ישראל
המכובד שבסמוראים היה מתגלח ללא בושה בתער הזה, אני בטוח.
אם לחירות יש משמעות כלשהי- הרי זו הזכות להגיד לאנשים את מה שאינם רוצים לשמוע.
אומנות אמיתית! זהו - זה מה שיש לי להגיד!
וכמה שאלות לשאול:
1) מידות?
2) למה הגאומטריה היא קעור-קמור? היתי בטוח שבתערים זה קעור-קעור.
3) מצטרף לשאלה על חריטה על הלהב.
4) האם יש ציפוי כלשהו שמגן על הלהב מחלודה? אם כן, איזה? אם לא, מה עושים כאשר החריטה תתחיל להחליד, איך מנקים?
5) קשיות?
וכמה שאלות לשאול:
1) מידות?
2) למה הגאומטריה היא קעור-קמור? היתי בטוח שבתערים זה קעור-קעור.
3) מצטרף לשאלה על חריטה על הלהב.
4) האם יש ציפוי כלשהו שמגן על הלהב מחלודה? אם כן, איזה? אם לא, מה עושים כאשר החריטה תתחיל להחליד, איך מנקים?
5) קשיות?
עבודה מדהימה
אני מצטרף לעטלף בשאלה לגבי הגאומטריה של התער
אני מצטרף לעטלף בשאלה לגבי הגאומטריה של התער
תודה רבה על התשובות המפרטות. למדתי.
יש מצב לתמונה של הפטיש והאיזמל ?החריטה: החריטה בוצעה בעזרת פטיש חרטים מצליף ואיזמל קרביד (אונגלט) בעיקר, ומעט עם כלי רוטורי (מקדח של רופא שיניים עם ראש קרביד בקוטר 1/4 ממ).
תודה.
אם אני מבין נכון החריטה עם הכלים הללו נעשית לפני החיסום. אבל אחרי חיסום הרבה פעמים יש סקיילים (כמו על הלהב של Pesel בשירשור המקביל) שיכולים להופיע גם על החריטה עצמה. האם זה קרה לך על התער הזה - אם כן איך ניקית אותו?
אם אני מבין נכון החריטה עם הכלים הללו נעשית לפני החיסום. אבל אחרי חיסום הרבה פעמים יש סקיילים (כמו על הלהב של Pesel בשירשור המקביל) שיכולים להופיע גם על החריטה עצמה. האם זה קרה לך על התער הזה - אם כן איך ניקית אותו?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד