משהו חדש למטבח
-
- חדש בפורום
- הודעות:37
- הצטרף:2:00 ,1 ינואר 1970, ה'
סכין מטבח ממש חדשה מ-ZWILLING J.A. Henckels AG בסדרה "מיאבי". ישר מארה''ב.
הפלדה: שילוב של "קריודור" שלהם ו-CMV60 קרי VG-10.
צורת הלהב משהו בין סנטוקו לסכין שף קלסית, ולכן היא נקראת "פיוז'ן".
התרשמות אישית: חדה מאוד ישר מקופסה. בינתיים השתמשתי מעט, אבל עד כה היא מחזיקה חדות טוב מאוד. ידית "מערבית" נוחה וארגונומית. סכין מעולה.
הפלדה: שילוב של "קריודור" שלהם ו-CMV60 קרי VG-10.
צורת הלהב משהו בין סנטוקו לסכין שף קלסית, ולכן היא נקראת "פיוז'ן".
התרשמות אישית: חדה מאוד ישר מקופסה. בינתיים השתמשתי מעט, אבל עד כה היא מחזיקה חדות טוב מאוד. ידית "מערבית" נוחה וארגונומית. סכין מעולה.
-
- חדש בפורום
- הודעות:4
- הצטרף:11:03 ,21 דצמבר 2010, ג'
- מיקום:ישראל, תל אביב
Re: משהו חדש למטבח
היי BladeTechie,
זו ניראת בהחלט סכין מקצועית ואיכותית. השאלה שנשאלת היא אם בעקבות ההפרדה בין להב הסכין שעשוי מפלדה לידית הסכין
שעשויה משילוב בין פלדה לציפוי כלשהו (אני מניחה שהוא סוג של פלסטיק) לא נצרים בחיץ שנוצר שם מקום נפלא לגידול חיידקים.
זה בעיה שיכולה לעלות בקלקול קיבה לא נעים בכלל.
על פניו זאת נראית סכין ראויה בהחלט.
תודה רבה,
כינרת
זו ניראת בהחלט סכין מקצועית ואיכותית. השאלה שנשאלת היא אם בעקבות ההפרדה בין להב הסכין שעשוי מפלדה לידית הסכין
שעשויה משילוב בין פלדה לציפוי כלשהו (אני מניחה שהוא סוג של פלסטיק) לא נצרים בחיץ שנוצר שם מקום נפלא לגידול חיידקים.
זה בעיה שיכולה לעלות בקלקול קיבה לא נעים בכלל.
על פניו זאת נראית סכין ראויה בהחלט.
תודה רבה,
כינרת
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים