התיק נסגר סופית ע"י הפרקליטות מחוסר אשמה, התחנה סגרה את התיק סופית והוא יימחק מהרישום הפלילי, היום קיבלתי את האישור שהתיק נסגר וקיבלתי לידיי את האולרים חזרה לרשותי .
למדתי מהסיפור שני דברים חשובים, הדבר הראשון הוא לא למכור את האולרים אם אני לא שלם עם ההחלטה כי זה מביא למזל רע כמו מה שקרה עם המקרה הזה.
הדבר השני שלמדתי הוא שלהבא אם ארצה לגשת למפגש אספנים כלשהוא , אני אקח את הפריטים שתוך תיק עם מנעול. הסיבה לכך היא לאחר מספר שיחות עם קציני משטרה וחוקרי משטרה, הבנתי שהיום לא משנה אם אתה אספן או לא אתה עלול להגיע לחקירה ועלול להיפתח נגדך תיק . אם אתה תיקח את הפריטים שלך בתוך תיק נעול יש סיכוי שטענתך שהינך אספן בדרך לפגישה עם אספן אחר תראה יותר אמינה ויותר אמיתית כלפי שוטר במידה ותיאלץ לתת לו לחפש בכליך.
בסופו של דבר היום לדברי המשטרה הם מחמירים עם כל נשיאה של אולר אפילו אם זה אולר הכי קטן ואפילו שאינו ננעל והסיבה שהם מחמירים היא בגלל כל המצב שלנו בארץ ומה שהולך עם דקירות ועם מעשים פלילים שמעורב בהם סכין או אולר.
היום אם אתם רוצים להרגיש נוח עם אולר בכיס ולא משנה מה הסיבה , לא כדאי לכם להרגיש עם זה נוח בכלל כי מקרה כזה עלול לקרות גם לכם , המלצה שלי לכל האספנים שלא מסוגלים לצאת מהבית ללא אולר בכיס היא כזו: תשאירו את האולר בבית לא משנה מה הסיבה שאתם צריכים אותו בכיס, עבודה , טיול , לא משנה מה אל תקחו סיכון. לצערנו הרב את המשטרה לרוב זה לא מעניין ואם שוטר יחליט שהסיבה שלכם לא נראית לו, אתם תמצאו את עצמכם מעוכבים לחקירה והפריטים שלכם יוחרמו עד לגמר הטיפול בתיק.
אני שמח שה"רומן" שלי עם משטרת ישראל נגמר ואני שמח עוד יותר שקיבלתי את הפריטים בחזרה.
כמו שאמר לי ראש מח' חקירות של משטרת מעונה , אם תיקח את הפריטים שלך בתוך תיק עם מנעול אני ארגיש יותר נוח ואתה תריאה בעיניי אחרת מאשר איך שהסיפור שלך נראה עכשיו וכל המצב הלא נעים שנוצר.
ולאולרים שלי שהוחרמו אני מאחל ברוכים השבים לחיק האוסף