שלום YYY,
בשל לחץ בלימודים, לא יצא לי לבדוק את האתר מספר ימים.
אוכל לצלם את החרבות עבורך ולתת מידות על פי היצרנים.
תרצה מידע נוסף לגביהן?
Search found 101 matches
- 23:46 ,23 February 2012, Thu
- Forum: קנייה ומכירה
- Topic: מכירת חיסול
- Replies: 2
- Views: 2112
- 11:23 ,14 February 2012, Tue
- Topic: מכירת חיסול
- Views: 2112
מכירת חיסול
שלום,
בצער רב אני נאלץ למכור חלק נכבד מחרבותיי. המחירים אשר בהם ימכרו הפריטים, הם במחירי עלות היבוא+המשלוח שעלו לי(וכמובן שקלול מצב החרב).
1)CHENESS TENCHI - 1550. החרב חדשה לחלוטין, בתוך הנרתיק בד שבו קיבלתי אותה. חרב מעולה לאימוני חיתוך, חזקה מאוד ואמינה, מדורגת באופן מעולה בכל אתר של אספני חרבות ומתאמנים בכל העולם. (ללא בואי, זו חרב לחיתוך).
2)CHENESS ONIYURI - 700 שקלים. חרב מעולה לחיתוך וללחימה. זו חרב בעלת מבנה של "נינג'יטסו" - מעולה לחיתוכים, שליפות ולחימה כללית. מאוד חזקה, מדוייקת ומאוזנת. לא הייתי מוכר אותה, אלמלא הייתי נאלץ לעשות כן.(החרב משומשמת - על ידי).
3)Thaitsuki Nihonto KTN2 - זו חרב מעולה, בסטנדרטים אחרים לגמרי. חרב עם בוהי, טסוקה מעור, גימור ברמה אחרת לגמרי, פשוט חרב מעולה. מתאימה בעיקר לאימוני שליפה או חיתוכים קלים(מעולם לא חתכתי עם החרב - שומשה רק לשליפות ובמצב טוב מאוד - יש לציין כי על הנדן ישנה שריטה אחת). החרב עלתה לי 750$ + ~220$ משלוח וטיפולים(מיסים וכדומה). אני מוכר אותה ב3000 שקלים.
ישנה אפשרות גם לקנות את כל החרבות יחדיו, ב5000 שקלים - ואף אוסיף סכין לכך GI TANTO במצב מעולה, ואולי גם עוד מתנה.
תודה רבה, ובבקשה, נא לא לריב או לכתוב הודעות משמיצות או פוגעות. כבדו אותי, אכבד אתכם.
בודו.
(אני סומך על אנשים פה שיטפלו וישמרו על החרבות בכבוד).
בצער רב אני נאלץ למכור חלק נכבד מחרבותיי. המחירים אשר בהם ימכרו הפריטים, הם במחירי עלות היבוא+המשלוח שעלו לי(וכמובן שקלול מצב החרב).
1)CHENESS TENCHI - 1550. החרב חדשה לחלוטין, בתוך הנרתיק בד שבו קיבלתי אותה. חרב מעולה לאימוני חיתוך, חזקה מאוד ואמינה, מדורגת באופן מעולה בכל אתר של אספני חרבות ומתאמנים בכל העולם. (ללא בואי, זו חרב לחיתוך).
2)CHENESS ONIYURI - 700 שקלים. חרב מעולה לחיתוך וללחימה. זו חרב בעלת מבנה של "נינג'יטסו" - מעולה לחיתוכים, שליפות ולחימה כללית. מאוד חזקה, מדוייקת ומאוזנת. לא הייתי מוכר אותה, אלמלא הייתי נאלץ לעשות כן.(החרב משומשמת - על ידי).
3)Thaitsuki Nihonto KTN2 - זו חרב מעולה, בסטנדרטים אחרים לגמרי. חרב עם בוהי, טסוקה מעור, גימור ברמה אחרת לגמרי, פשוט חרב מעולה. מתאימה בעיקר לאימוני שליפה או חיתוכים קלים(מעולם לא חתכתי עם החרב - שומשה רק לשליפות ובמצב טוב מאוד - יש לציין כי על הנדן ישנה שריטה אחת). החרב עלתה לי 750$ + ~220$ משלוח וטיפולים(מיסים וכדומה). אני מוכר אותה ב3000 שקלים.
ישנה אפשרות גם לקנות את כל החרבות יחדיו, ב5000 שקלים - ואף אוסיף סכין לכך GI TANTO במצב מעולה, ואולי גם עוד מתנה.
תודה רבה, ובבקשה, נא לא לריב או לכתוב הודעות משמיצות או פוגעות. כבדו אותי, אכבד אתכם.
בודו.
(אני סומך על אנשים פה שיטפלו וישמרו על החרבות בכבוד).
- 14:13 ,18 December 2011, Sun
- Topic: סכינים וחרבות
- Replies: 11
- Views: 3571
Re: סכינים וחרבות
נבצר ממני להכנס, ומעציב אותי כל פעם מחדש שיש טרולים שרצים לנסות לטרפד ולהרוס, מבלי להבין על מה הם מדברים או מבלי לבקש הסברים.killertrick wrote:המחיר של ה tenchi דיי מוגזם לדעתי..וכנ"ל על ה Oniyuri, אם יש על מה לדבר מבחינת עלויות צור איתי קשר במייל themultyman@hotmail.com ותשלח תמונות של החרבות ללא התיק-כיסוי שלהן ושל התיק כיסוי-עצמו.
יש לך תעודת אמן של החרבות הנ"ל?
הTENCHI עלתה לי 250$. USPS לא הסכימו לשלוח לי אותה, לכן נאלצתי להשתמש בחברת שילוח פרטית. תוסיף לזה את עלות הפרוצדורות(תשלומי חובה).
אם יש לך ספק, תשאל. אל תנסה לקבוע עובדה ולהלעיז - זה לא מכובד לא לך ולא לי.
החרבות עדיין למכירה.
- 18:58 ,29 September 2011, Thu
חזרתי לכל מי שפנה - הכל עדיין רלוונטי ואתם מוזמנים לשלוח הודעות, לבקש פרטים או לראות את החרבות/סכינים.
שנה טובה ומוברכת לכולם!
שנה טובה ומוברכת לכולם!
- 9:37 ,13 September 2011, Tue
אין לי ביונטים.
שגיא: את החרב הבאתי עם UPS, ככה שלצערי זה לא מחירי עלות, כי רק עם המשלוח עברתי את ה1000 בכמה מאות שקלים.
לגבי האוניורי, לצערי אין לי אפשרות להתפשר על המאה שקלים, מאחר ואצטרך כל פרוטה על מנת לשלם על הלימודים(בחמישי אני נבחן במבחן שעלותו היא 500$ - ויש לי עוד ארבעה מבחנים החודש).
אני אעלה תמונות בתחילת שבוע הבא(אחרי שאבחן).
כל מי שמעוניין לקנות, שישאיר לי הודעה בפרטי, בצירוף מה מעניין אותו,ואני אחזור אליכם עם מספר פלאפון שלי על מנת לסיים את המכירה מוקדם ככל האפשר.
נ.ב:
לצערי אוכל להתפנות למכירה רק החל מיום שישי, שכן אני נבחן במבחן מאוד גדול מחר, ולא אוכל לעסוק בכך היום.
שגיא: את החרב הבאתי עם UPS, ככה שלצערי זה לא מחירי עלות, כי רק עם המשלוח עברתי את ה1000 בכמה מאות שקלים.
לגבי האוניורי, לצערי אין לי אפשרות להתפשר על המאה שקלים, מאחר ואצטרך כל פרוטה על מנת לשלם על הלימודים(בחמישי אני נבחן במבחן שעלותו היא 500$ - ויש לי עוד ארבעה מבחנים החודש).
אני אעלה תמונות בתחילת שבוע הבא(אחרי שאבחן).
כל מי שמעוניין לקנות, שישאיר לי הודעה בפרטי, בצירוף מה מעניין אותו,ואני אחזור אליכם עם מספר פלאפון שלי על מנת לסיים את המכירה מוקדם ככל האפשר.
נ.ב:
לצערי אוכל להתפנות למכירה רק החל מיום שישי, שכן אני נבחן במבחן מאוד גדול מחר, ולא אוכל לעסוק בכך היום.
- 7:48 ,12 September 2011, Mon
סכינים וחרבות
היי,
הרבה זמן שלא יצא לי להכנס לאתר, וזה לדאבוני בשל לו"ז די דחוק של לימודים.
אני אאלץ למכור חלק נכבד מנכסיי, על מנת לכסות את עלות הלימודים(כל מבחן נע בין 125 ל500 דולרים ועלי לגשת לשישה מבחנים החודש).
הרשימה להלן:
א)חרב Cheness tenchi - חרב לחיתוך, מאוד חזקה, מאוד אמינה. תחפשו בגוגל, כמעט ולא ניתן להרוס את החרב הזו, וזו חרב לחיתוך פרקטי. מצבה של החרב מושלם(היא חדשה, קיבלתי אותה לפני שבועיים). מחיר החרב - 1600 שקלים, והיא מגיעה עם תיק-כיסוי לחרב.
ב)חרב Cheness Oniyuri - במצב טוב, חרב מאוד חזקה לחיתוך, מושחזת, בעלת מאפיינים מיוחדים לנינג'יטסו. מחיר החרב -900 שקלים.
ג)קומבו סכינים - Sog volcano sanmai tanto + coldsteel g.i tanto + cult tanto = 1000 שקלים.
רק הסוג וולקנו בארץ עלתה לי מעל 1300 שקלים, ומצבה של הסכין מעולה - וזה דגם מיוחד עם שילוב של פלדות בכדי לשמור על קשיחות הלהב(SANMAI).
אני נאלץ למכור את הסכינים/חרבות בשל אילוצים כלכליים גרידא, וזאת בכדי לממן את לימודי(אין לי כמעט רווח מהמחירים האלה).
הרבה זמן שלא יצא לי להכנס לאתר, וזה לדאבוני בשל לו"ז די דחוק של לימודים.
אני אאלץ למכור חלק נכבד מנכסיי, על מנת לכסות את עלות הלימודים(כל מבחן נע בין 125 ל500 דולרים ועלי לגשת לשישה מבחנים החודש).
הרשימה להלן:
א)חרב Cheness tenchi - חרב לחיתוך, מאוד חזקה, מאוד אמינה. תחפשו בגוגל, כמעט ולא ניתן להרוס את החרב הזו, וזו חרב לחיתוך פרקטי. מצבה של החרב מושלם(היא חדשה, קיבלתי אותה לפני שבועיים). מחיר החרב - 1600 שקלים, והיא מגיעה עם תיק-כיסוי לחרב.
ב)חרב Cheness Oniyuri - במצב טוב, חרב מאוד חזקה לחיתוך, מושחזת, בעלת מאפיינים מיוחדים לנינג'יטסו. מחיר החרב -900 שקלים.
ג)קומבו סכינים - Sog volcano sanmai tanto + coldsteel g.i tanto + cult tanto = 1000 שקלים.
רק הסוג וולקנו בארץ עלתה לי מעל 1300 שקלים, ומצבה של הסכין מעולה - וזה דגם מיוחד עם שילוב של פלדות בכדי לשמור על קשיחות הלהב(SANMAI).
אני נאלץ למכור את הסכינים/חרבות בשל אילוצים כלכליים גרידא, וזאת בכדי לממן את לימודי(אין לי כמעט רווח מהמחירים האלה).
- 16:27 ,4 September 2010, Sat
- Topic: קטאנה למכירה
- Replies: 7
- Views: 3394
Re: קטאנה למכירה
בהצלחה במכירה.
- 7:35 ,16 August 2010, Mon
- Forum: פורום המומחים
- Topic: סכיני הטלה
- Replies: 4
- Views: 2128
Re: סכיני הטלה
דווקא את סדרת הפיוזן, עדיף לקנות מפישמן, שכן הוא לוקח מחיר בדולר + משלוח, ולא מעלה מחירים בצורה מוגזמת, כמו במקומות אחרים. מאחר וזה סכין הטלה, לא צריך ממש אחריות, למרות שגם היא קיימת על מוצרי סוג.
אפרופו סכיני הטלה, למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא שורקין SENBAN (כמו פלטה שטוחה ומרובעת)?
אפרופו סכיני הטלה, למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא שורקין SENBAN (כמו פלטה שטוחה ומרובעת)?
- 8:02 ,11 July 2010, Sun
- Forum: פורום כניסה
- Topic: האם זה סכין?
- Replies: 9
- Views: 2807
Re: האם זה סכין?
בהנחה והבית ספר המדובר הוא בוג'ינקאן, ובהנחה והג'וטה איכותי כמו שאתה מציג אותו,הייתי רוצה לקבל מידע אודות הג'וטה וקנייתו אם אפשרי(אני מתאמן פעיל בבוג'ינקאן).
דרך אגב, כלי מאוד מעניין, רק חבל שאין הרבה חומר עליו בבוג'ינקאן(יש עבודה עליו רק בקוקישינדן ריו), עד כמה שידוע לי.
דרך אגב, כלי מאוד מעניין, רק חבל שאין הרבה חומר עליו בבוג'ינקאן(יש עבודה עליו רק בקוקישינדן ריו), עד כמה שידוע לי.
- 6:10 ,11 June 2010, Fri
- Topic: חנות
- Replies: 22
- Views: 5803
Re: חנות
חבר'ה, פשוט הגזמתם. כל המוצרים בחנות מתומחרים בעשרות אחוזים מעל למחירי השוק, ואפילו בריקושט יותר זול לקנות מאשר לקנות דרך האתר. ממש לא ציפיתי שחובבי סכינים יחמדו לצאן.
- 10:39 ,17 April 2010, Sat
- Forum: ביקורות,מבחנים והמלצות לסכינים
- Topic: KA-BAR וסכיני טאנטו-בקשה לייעוץ\המלצה
- Replies: 12
- Views: 4470
Re: KA-BAR וסכיני טאנטו-בקשה לייעוץ\המלצה
כן.. סכין ממש יפה. אני אחפש באיביי ואזמין בהזדמנות (למרות שרציתי להזמין את הKOBUN, לאור ההפצה המחודשת).
- 11:27 ,13 April 2010, Tue
אני לא ראיתי כמעט סכינים סדרתיות עם מבנה להב של טנטו מסורתי. אני זוכר שהיה משהו של בוב לום שנעלם מזמן מכל מקום(סכין ממש יפה) ועוד סכין של CRKT שניסו לבנות במודל של להב קאטנה.
אם ידוע לך על עוד חברות שמייצרות סכינים עם מבנה להב של טנטו קלאסי, אשמח לשמוע.
אם ידוע לך על עוד חברות שמייצרות סכינים עם מבנה להב של טנטו קלאסי, אשמח לשמוע.
- 21:46 ,11 April 2010, Sun
קודם כל ברוכה הבאה, ומסכים איתך שיש מחסור בבחורות שאוספות סכינים.. אנחנו פה על מנת למגר את התופעה
.
לגבי השאלה שלך: לשם מה הוא צריך את הסכין? כאוסף? פרקטית? והאם את חושבת שהוא ישתמש בסכין בעתיד למטרות אחרות?(קמפינג, מילואים, שירות כזה או אחר?).. כל אלו פקטורים חשובים מאחר ולא תמיד הסכינים היפות הן החזקות ביותר ולהיפך. אני מאמין שאם תספקי יותר מידע לגבי מה הוא מחפש יהיה יותר קל להמליץ ולכוון אותך בכיוון הנכון.
לגבי השאלה שלך: לשם מה הוא צריך את הסכין? כאוסף? פרקטית? והאם את חושבת שהוא ישתמש בסכין בעתיד למטרות אחרות?(קמפינג, מילואים, שירות כזה או אחר?).. כל אלו פקטורים חשובים מאחר ולא תמיד הסכינים היפות הן החזקות ביותר ולהיפך. אני מאמין שאם תספקי יותר מידע לגבי מה הוא מחפש יהיה יותר קל להמליץ ולכוון אותך בכיוון הנכון.
- 10:24 ,16 February 2010, Tue
- Topic: מעוניין לקנות חרב קטאנה
- Replies: 5
- Views: 2308
Re: מעוניין לקנות חרב קטאנה
גם אני מתאמן בנינג'יטסו, ולכן הייתי ממליץ לך על ה ONIYURI, שהיא חרב שנועדה במיוחד לטוגקורה, נראית ממש כמו קאטאנה רגילה(אותו אורך סאייה - נדן)רק שהלהב קצר בכמה סנטימטרים - דבר שמאפשר שליפה הרבה יותר מהירה, תמרונים יותר מהירים עם החרב ושליטה טובה יותר(לדעתי). בנוסף לזה, הידית ארוכה יותר משל חרב רגילה - בשביל תמרונים שונים, כדוגמת בריחים.
הזמנתי לא מזמן חרב כזו בשבילי ובשביל חבר, והחרבות מדהימות, הפלדה כל כך חזקה ועמידה, הרבה מעבר למה שציפיתי. הפלדה מאוד איכותית וסלחנית - זה אומר שגם אם הטכניקה שלך לא במיטבה, הפלדה כל כך טובה שכמעט ולא תפגע מחיתוך לא נכון. לנוחיותך לינק לביקורת על החרב: www.sword-buyers-guide.com/authentic-ninja-sword.html .
החרב הרבה יותר איכותית מהחרבות שיובאו לארץ בזמנו על ידי אקבן, מכל בחינה שהיא. אם אתה גר באזור רחובות(נס ציונה, ראשון,אשדוד, תל אביב או כדומה) אפשר להפגש ואני אראה לך את החרב, כדי שתוכל להחליט.
לשם הבהרה: כמובן שאני לא מדבר על למכור את החרב שלי, אלא חרב חדשה.
האורך הכולל של החרב מעט ארוך מהמותר ברוב חברות השילוח, ככה שהמשלוח לארץ יעלה מעט יותר, אבל כולל הכל, הרבה פחות מ2500. בזמן ההזמנה, אם תרצה משהו נוסף(ערכת טיפול לחרב, רינסנס ווקס לשימור החרב לתקופות ארוכות, שמן ג'וצי או כדומה) רק תיידע אותי ואני אזמין הכל במכה אחת.
בכל אופן, אם אתה מעוניין לראות את החרב ואו להזמין צור איתי קשר בהודעה פרטית.
כמובן שאפשר להזמין מגוון חרבות אחרות, פשוט בגלל שאתה מתאמן בנינג'יטסו, אני חושב שהחרב הזאת ממש מציאה ביחס למחיר והתמורה.
הזמנתי לא מזמן חרב כזו בשבילי ובשביל חבר, והחרבות מדהימות, הפלדה כל כך חזקה ועמידה, הרבה מעבר למה שציפיתי. הפלדה מאוד איכותית וסלחנית - זה אומר שגם אם הטכניקה שלך לא במיטבה, הפלדה כל כך טובה שכמעט ולא תפגע מחיתוך לא נכון. לנוחיותך לינק לביקורת על החרב: www.sword-buyers-guide.com/authentic-ninja-sword.html .
החרב הרבה יותר איכותית מהחרבות שיובאו לארץ בזמנו על ידי אקבן, מכל בחינה שהיא. אם אתה גר באזור רחובות(נס ציונה, ראשון,אשדוד, תל אביב או כדומה) אפשר להפגש ואני אראה לך את החרב, כדי שתוכל להחליט.
לשם הבהרה: כמובן שאני לא מדבר על למכור את החרב שלי, אלא חרב חדשה.
האורך הכולל של החרב מעט ארוך מהמותר ברוב חברות השילוח, ככה שהמשלוח לארץ יעלה מעט יותר, אבל כולל הכל, הרבה פחות מ2500. בזמן ההזמנה, אם תרצה משהו נוסף(ערכת טיפול לחרב, רינסנס ווקס לשימור החרב לתקופות ארוכות, שמן ג'וצי או כדומה) רק תיידע אותי ואני אזמין הכל במכה אחת.
בכל אופן, אם אתה מעוניין לראות את החרב ואו להזמין צור איתי קשר בהודעה פרטית.
כמובן שאפשר להזמין מגוון חרבות אחרות, פשוט בגלל שאתה מתאמן בנינג'יטסו, אני חושב שהחרב הזאת ממש מציאה ביחס למחיר והתמורה.
- 12:10 ,15 February 2010, Mon
- Topic: מעוניין לקנות חרב קטאנה
- Views: 2308
Re: מעוניין לקנות חרב קטאנה
אני מוכן לעזור לך. אתה יודע במקרה איזה סוג חרב קאטאנה אתה מחפש? או לאיזה אומנות לחימה?
שלח לי הודעה פרטית עם התקציב שלך, כיוון חשיבה לגבי חרב(אם יש דרישות מיוחדות, לדוגמת חרב נינג'יטסו או של ריו אחר) ומטרה(אם תרצה חרב לטמישיגירי[חיתוך], יתכן ואמליץ לך על חרב שונה מחרב לשליפות וקאטות).
מאחר וקניית חרב זה לא עניין פעוט(תקציבית בעיקר), אשמח לעזור ולייעץ לבחור את מה שמתאים לך, בהתאם ליכולתך ורצונך.
בודו.
שלח לי הודעה פרטית עם התקציב שלך, כיוון חשיבה לגבי חרב(אם יש דרישות מיוחדות, לדוגמת חרב נינג'יטסו או של ריו אחר) ומטרה(אם תרצה חרב לטמישיגירי[חיתוך], יתכן ואמליץ לך על חרב שונה מחרב לשליפות וקאטות).
מאחר וקניית חרב זה לא עניין פעוט(תקציבית בעיקר), אשמח לעזור ולייעץ לבחור את מה שמתאים לך, בהתאם ליכולתך ורצונך.
בודו.
- 16:53 ,15 January 2010, Fri
- Topic: [size=18]MANTIS?[/size]
- Replies: 3
- Views: 1501
כן, למנטיס יש עיצובים מאוד יפים, ולכן גם אם הפלדה היא לא ההאיכותית ביותר(לאותו מחיר) הסכין עדיין מושכת בגלל העיצוב.tutisdog wrote:חברה לא רעה, בכלל לדעתי האישית. יש להם עיצובים שונים ומיוחדים . הסכינים שלהם מיוצרים מסוגי פלדה שונים . מי שמייבא אותם לארץ אם אני לא טועה זה תומר מור שחבר כאן גם כן, אתה יכול לבדוק גם מולו לגבי החברה הזו.
אני אישית מתכנן על פריט מסוים שלהם , למרות שאינני מחבב את סוג הפלדה באותו פריט אבל יש משהו בעיצוב שלו שמושך לי את העין כבר די הרבה זמן.
ברגע שיהיה לי קצת כסף פנוי אני אלך על זה.....מה שלא יקרה בחודשים הקרובים.![]()
הנה לינק לאתר.
http://www.mantisknives.com/index.html
חשבתי שהיבואן של מנטיס הוא היבואן של קולדסטיל
- 18:50 ,12 January 2010, Tue
- Topic: קאטנות פרקטיות
- Replies: 8
- Views: 2083
טנטו, זה כבר כוס התה שלי 
אם רודי הכין לך טנטו אשמח לראות תמונות וביקורות שלה(עד כמה שאני זוכר אתה מתאמן בנינג'יטסו) באימונים ובחיתוכים.
שגיא - אני נייטרלי בעניין רודי, יש כאלו שאומרים שזה לא שווה את המחיר, ויש כאלו שמתפלאים ללא הפסקה מהתוצר ומאופן היצירה. דבר אחד, אף אחד לא דיבר על חרבות באיכות ירודה, ובטח שלא ב2000 שקל(נמוך יותר, איכותי יותר).
אם רודי הכין לך טנטו אשמח לראות תמונות וביקורות שלה(עד כמה שאני זוכר אתה מתאמן בנינג'יטסו) באימונים ובחיתוכים.
שגיא - אני נייטרלי בעניין רודי, יש כאלו שאומרים שזה לא שווה את המחיר, ויש כאלו שמתפלאים ללא הפסקה מהתוצר ומאופן היצירה. דבר אחד, אף אחד לא דיבר על חרבות באיכות ירודה, ובטח שלא ב2000 שקל(נמוך יותר, איכותי יותר).
- 21:26 ,10 January 2010, Sun
- Topic: קאטנות פרקטיות
- Replies: 8
- Views: 2083
- 18:15 ,1 January 2010, Fri
- Topic: הגיע משלוח של רנסאנס וקס !!!
- Replies: 14
- Views: 3925
שאלה לגבי הוקס
הוקס יכול לשמש כתחלופה זמנית לשמן חרבות(עד שאני אמצא מי מוכר את זה בארץ)? והאם ניתן למרוח את החומר על הלהב ולהתאמן על שליפות כבר באותו יום או שכל פעם יש צורך להסיר את החומר לפני השליפה? והאם אימוני חיתוך(טמישיגירי) פוגע בשכבה המגנה?
אשמח לקבל מידע ותשובות לגבי כן.
תודה רבה,
בודו.
אשמח לקבל מידע ותשובות לגבי כן.
תודה רבה,
בודו.
- 9:58 ,26 November 2009, Thu
- Topic: שמן לשימון חרבות
- Replies: 0
- Views: 1023
שמן לשימון חרבות
מישהו יודע איפה אפשר לקנות שמן לשימון חרבות(עדיפות של האנווי) בארץ?
- 8:46 ,29 October 2009, Thu
- Topic: למכירה חרב ONIYURI(חרב למתאמני נינג'יטסו) מתוצרת CHENESS
- Replies: 6
- Views: 2743
זה לא בדיוק וואקאזישי, זה בין וואקאזישי לקאטאנה. מבינה עקרונית(בלי להכנס לבריחים ותרגילים נוספים) ההיתרון הברור של הקאטאנה שהיא נראית כמו קאטאנה לכל דבר. קרי, מאחר והיא קצרה יותר, אבל האורך הכולל שלה (כולל הסאיה, נדן) זהה לאורך של קאטאנה רגילה מתקבל הרושם שזהו קרב שקול, אלא שהצד השני לא יודע שהחרב של היריב קצרה יותר, ולכן יש ייקח לו פחות זמן לשלוף
.
מקווה שעזרתי מעט
מקווה שעזרתי מעט
- 18:41 ,27 October 2009, Tue
- Topic: זיהוי סכינים חדשות לאוסף
- Replies: 13
- Views: 4675
- 8:55 ,22 October 2009, Thu
- Topic: מחפש טנטו 'יפני'
- Replies: 10
- Views: 2232
שגיא, רעיון טוב, תודה רבה
נראה לך שנפח מבין עניין יוכל לטפל בסכין קיימת לדוגמא ה RECON 1 של קולדסטיל(http://www.fernknives.com/cold-steel/re ... index.html)? (אל תתייחס לציפוי השחור על הלהב, הוא פחות קריטי).
ואני מסתכל במקביל גם באיבי, נראה לי שזה יעלה קצת יותר מ300 ש"ח, אבל זה יהיה שווה את זה. את הידית כנראה אני אכין לבד(מתלבט חוט מלופף בסגנון 'קרבי' לבין ידיות רגילות) והבעיה הנוספת היא הנפח, איפה אני מוצא נפח שמבין עניין?
ואני מסתכל במקביל גם באיבי, נראה לי שזה יעלה קצת יותר מ300 ש"ח, אבל זה יהיה שווה את זה. את הידית כנראה אני אכין לבד(מתלבט חוט מלופף בסגנון 'קרבי' לבין ידיות רגילות) והבעיה הנוספת היא הנפח, איפה אני מוצא נפח שמבין עניין?
- 10:11 ,21 October 2009, Wed
- 1:26 ,21 October 2009, Wed
מחפש טנטו 'יפני'
היי,
אני מחפש איפה אני יכול לקנות טנטו 'יפני' קלאסי לאומנויות לחימה(לא מעץ). ב'יפני' אני לא מתכוון לכל הוורסיות האמריקאיות של סוג,קולדסטיל,קרשאו וכדומה(המשולשים למיניהם) אלא לצורה המעין עגולה המקורית של הטנטו. אני מחפש רק להב בצורה הזו, הסכין יכולה להיות ליינרלוק או קבועה, ממש לא אכפת לי(ולא חרבות קצרות עם נדן).
אשמח לקבל מידע וחברות שמתעסקות עם זה.
תודה רבה,
בודו
אני מחפש איפה אני יכול לקנות טנטו 'יפני' קלאסי לאומנויות לחימה(לא מעץ). ב'יפני' אני לא מתכוון לכל הוורסיות האמריקאיות של סוג,קולדסטיל,קרשאו וכדומה(המשולשים למיניהם) אלא לצורה המעין עגולה המקורית של הטנטו. אני מחפש רק להב בצורה הזו, הסכין יכולה להיות ליינרלוק או קבועה, ממש לא אכפת לי(ולא חרבות קצרות עם נדן).
אשמח לקבל מידע וחברות שמתעסקות עם זה.
תודה רבה,
בודו
- 15:17 ,20 October 2009, Tue
- 18:52 ,17 October 2009, Sat
- Topic: עושה הזמנה של חרבות
- Replies: 16
- Views: 5963
- 15:42 ,17 October 2009, Sat
ובכן, הנ"ל כתב הודעה במגמה מאוד ברורה של להרוס את המכירה, כשאין בידו סימוכין לטענותיו המגוחכות. מאחר והרבה אנשים התלוננו על בלאגן בהזמנת חרבות מחו"ל, הצעתי לקחת על עצמי את הנטל בתמורה לסכום נורא סמלי(אני לא מוכר חרבות הרוסות ב2500~) כשהסיכון כולו עלי, דבר שרבים פה לא היו עושים למען הקהילה. תרגיש חופשי לבדוק מחירים באתרים מקבילים כדוגמת SWORD.CO.IL או פורומים אחרים לכלי נשק.
הסיבה לתגובה הזועמת(לטענתך), שהוא מפיץ XXXXX ללא בבסיס, ללא כל סימוכין, פשוט במטרה להרוס.
ההזמנה כבר נעשתה, אני אהיה בקשר עם מי שהזמין את החרבות, אין לי עוד רצון לעזור לאנשים בקהילה הזו. תמשיכו לקנות חרבות במחירים מגוחכים, תמשיכו להקשיב לקשקושים ודברי סרק של XXXX למיניהם. אבל אני תמיד אהיה פה, ואשמח לטרפד מכירות לא הולמות במחירים לא שפויים, מדוע? כי זה הצעד המתבקש.
הסיבה לתגובה הזועמת(לטענתך), שהוא מפיץ XXXXX ללא בבסיס, ללא כל סימוכין, פשוט במטרה להרוס.
ההזמנה כבר נעשתה, אני אהיה בקשר עם מי שהזמין את החרבות, אין לי עוד רצון לעזור לאנשים בקהילה הזו. תמשיכו לקנות חרבות במחירים מגוחכים, תמשיכו להקשיב לקשקושים ודברי סרק של XXXX למיניהם. אבל אני תמיד אהיה פה, ואשמח לטרפד מכירות לא הולמות במחירים לא שפויים, מדוע? כי זה הצעד המתבקש.
- 9:59 ,17 October 2009, Sat
גם כשכל הרוחות נרגעו, תמיד ישנו XXXXX שישמח להצית את הרוחות מחדש. אני אחזור על מה שאמרו חז"ל, כמו שכתבתי בדיוק בהודעה הקודמת שלי - מה שאידיוט אחד אומר גם אלף חכמים לא יוכלו לתקן.
התירוץ הכי XXXX זה ש'האתר בעל עניין', כדבריך. הסיבה שתירוץ זה כל כך XXXXי כי הוא דרג סוגי חרבות בלינק שפרסמתי ומבין חרבות של HANWEI, DYNASTY SWORDS, RYUMON, COLD STEEL ועוד חברות נוספות הוא דירג את החרבות של צ'נס(CHENESS) במקום הראשון. מה הקשר פה בעל עניין? גם את שאר החרבות הוא מוכר, XXXX.
התירוץ הוא ש'הצוקה ברמה נמוכה ואנשים חסרי ניסיון, לכן זה עלול להסתיים בהרג'. תסביר לי יוקון, מה הקשר ביןXXXXX? כל חרב עלולה לפגוע במשתמשיה, במיוחד אם הם חסרי ניסיון(שליפה לא נכונה, מכה לא נכונה), בכל זאת, זה כלי נשק קר. לגבי ה'צוקה ברמה נמוכה', יש לך סימוכין לכך או שאתה נהנה לדבר? לפי מה שאני קראתי ולפי אתרים רבים אחרים, החרבות הללו ברמה נורא גבוהה, במיוחד הסדרה החדשה שלהם - SGC.
לגבי התשובה השלישית שלך, בבקשה לך תייצר, קח את הזמן, עשה לכולנו טובה. ואם תחזור עם חרב פגומה מיסודה.
לגבי התשובה החמישית, אתה לא מביא סימוכין, מדורגת על ידי מי? למה לדבר שטויות בקול רם? לא שמעת ששתיקה זה סייג לחוכמה? אם אתה כבר מדבר ומנסה לקלקל, לפחות תדבר בצורה רהוטה ומובנת ולא סתם תזרוק מונחים והערכות באוויר, במיוחד כשאתה לא מבין ולו דבר בהן.
לגבי מדוע איני מורחק מהפורום? כשם שאתה אינך מורחק מהפורום על יצירת משתמש כפול, ניסיון הריסת מכירה לסוחר נשק אחר, דיבורי הבל(צריך לחוקק משהו כזה, יפתור אותנו מאנשים כמוך).
לכל אלו שתוהים - אני לא קשור בשום קשר לCHENESS, אני עשיתי הזמנה בעבר, התרשמתי מאוד מהחרב שלהם(אוניורי - חרב קאסטום לבוג'ינקאן) ורציתי לעזור לחברים פה שלא רוצים ללכלך את הידיים או להסתבך עם המכס. אבל ניחא, הבנתי שאנשים מעדיפים לקנות חרבות לא איכותיות, במחירים מופקעים ובמצבים ירודים.
התירוץ הכי XXXX זה ש'האתר בעל עניין', כדבריך. הסיבה שתירוץ זה כל כך XXXXי כי הוא דרג סוגי חרבות בלינק שפרסמתי ומבין חרבות של HANWEI, DYNASTY SWORDS, RYUMON, COLD STEEL ועוד חברות נוספות הוא דירג את החרבות של צ'נס(CHENESS) במקום הראשון. מה הקשר פה בעל עניין? גם את שאר החרבות הוא מוכר, XXXX.
התירוץ הוא ש'הצוקה ברמה נמוכה ואנשים חסרי ניסיון, לכן זה עלול להסתיים בהרג'. תסביר לי יוקון, מה הקשר ביןXXXXX? כל חרב עלולה לפגוע במשתמשיה, במיוחד אם הם חסרי ניסיון(שליפה לא נכונה, מכה לא נכונה), בכל זאת, זה כלי נשק קר. לגבי ה'צוקה ברמה נמוכה', יש לך סימוכין לכך או שאתה נהנה לדבר? לפי מה שאני קראתי ולפי אתרים רבים אחרים, החרבות הללו ברמה נורא גבוהה, במיוחד הסדרה החדשה שלהם - SGC.
לגבי התשובה השלישית שלך, בבקשה לך תייצר, קח את הזמן, עשה לכולנו טובה. ואם תחזור עם חרב פגומה מיסודה.
לגבי התשובה החמישית, אתה לא מביא סימוכין, מדורגת על ידי מי? למה לדבר שטויות בקול רם? לא שמעת ששתיקה זה סייג לחוכמה? אם אתה כבר מדבר ומנסה לקלקל, לפחות תדבר בצורה רהוטה ומובנת ולא סתם תזרוק מונחים והערכות באוויר, במיוחד כשאתה לא מבין ולו דבר בהן.
לגבי מדוע איני מורחק מהפורום? כשם שאתה אינך מורחק מהפורום על יצירת משתמש כפול, ניסיון הריסת מכירה לסוחר נשק אחר, דיבורי הבל(צריך לחוקק משהו כזה, יפתור אותנו מאנשים כמוך).
לכל אלו שתוהים - אני לא קשור בשום קשר לCHENESS, אני עשיתי הזמנה בעבר, התרשמתי מאוד מהחרב שלהם(אוניורי - חרב קאסטום לבוג'ינקאן) ורציתי לעזור לחברים פה שלא רוצים ללכלך את הידיים או להסתבך עם המכס. אבל ניחא, הבנתי שאנשים מעדיפים לקנות חרבות לא איכותיות, במחירים מופקעים ובמצבים ירודים.
- 19:53 ,13 October 2009, Tue
ובכן יוקון(או סאיה בשמו השני). אני שמח מאוד שהשקעת זמן בכדי להגיב להודעה, ושאפילו XXXXXXXXX ולא נכונים שיוצרים דעת קהל שגויה ואשמח להגיב ולתקן אותה אחת ולתמיד.
ראשית כל, סאיה, למכור חרב משומשת והרוסה ביותר מפי 2 ממחירה כחדשה כולל המשלוח זה לא מעשה נכון. כחבר בפורום שמטרתו לקדם את אספנות הנשק הקר בארץ, הייתי מצפה ממך להפעיל שיקול דעת ומעט אנושיות ולשים את XXXXXX בצד. עם הדעת הקהל הרווחת על אספני הסכינים והנשק הקר למניהם הדבר האחרון שהיינו צריכים זה גיס חמישי שינצל את תמימותם של חברי הפורום ויעשה עליהם קופה לא קטנה, במיוחד ממוצרים XXXXX.
עכשיו לגבי הטיעונים שלך - קודם כל, אני שמח שהשקעת זמן בלימוד אינטסיבי של הטרמינולוגיה הקשורה בחרב. בהחלט מראה על הרצינות שלך, הרצינות שלך לטרפד ולמנוע מחברי הפורום אפשרות לקבלת חרב בעלות נמוכה ובאיכות גבוהה(קחו לדוגמא אתרים כמו SWORDS.CO.IL או חרבות משומשות של גיבורנו,סאיה, שבחר להשתמש במשתמש נוסף שפתח מזמן, וההודעה הראשונה שלו הייתה הודעה שכל מטרתה הייתה ליצור XXXXXXX בעוד הוא מתלונן על חרבות חדשות מהיצרן ומוכר להמונים חרבות מקולקלות במחירים גבוהים שעולים כפליים ממחיר חרב חדשה ואף צפונה מכך).
לגבי CHENESS, אני מתאמן בנינג'יטסו והחלטתי להזמין לעצמי חרב מדגם ONIYURI. החרב שקיבלתי הייתה מפלצת קטנה עם יכולות מדהימות(אני לא הרבה במילים, תוכלו לקרוא דיווח מפורט עליה פה - www.sword-buyers-guide.com/authentic-ninja-sword.html) התרשמתי לטובה מחברת CHENESS ומהאמינות שלה, כמו שהרבה אתרים טובים התרשמו, במיוחד לאור המחירים הזולים, חומרי הגלם הטובים ויכולות החיתוך של החרבות.
להלן מצורפות סקירות נוספות של מוצרים של חברת CHENESS כדי שתוכלו להתרשם בעצמכם מאיכות המוצרים(מבחני חיתוך מעידים בצורה הטובה ביותר על יכולת החרב, NO BULLSHIT TALKING
) -
1)סדרת ה SGC החדשה שנועדה לחיתוך והרבה יותר חזקה מחרבות אחרות - http://www.sword-buyers-guide.com/chene ... views.html
2)חרב הTENCHI - חרב חזקה מאוד מתוצרת CHENESS ואף החביבה על PAUL CHEN - http://www.sword-buyers-guide.com/tenchi.html
וסיקור נוסף של חרבות מסוגים שונים ואיזה חרבות הכי חזקות ועמידות:
http://www.sword-buyers-guide.com/authe ... words.html
ניתן לראות שנאמר בצורה מאוד ברורה שהחרבות של CHENESS מפלדת 9260 Silicon Alloy Carbon Spring היא החזקה ביותר שהוא מצא שם. הוא גם מפאר את צ'אנס ביחס ובתמחור ההוגן שלהם.
לסיכום העניין,XXXXXXXXXXלא יכולים לתקן, כפי שטענו חז"ל.
ראשית כל, סאיה, למכור חרב משומשת והרוסה ביותר מפי 2 ממחירה כחדשה כולל המשלוח זה לא מעשה נכון. כחבר בפורום שמטרתו לקדם את אספנות הנשק הקר בארץ, הייתי מצפה ממך להפעיל שיקול דעת ומעט אנושיות ולשים את XXXXXX בצד. עם הדעת הקהל הרווחת על אספני הסכינים והנשק הקר למניהם הדבר האחרון שהיינו צריכים זה גיס חמישי שינצל את תמימותם של חברי הפורום ויעשה עליהם קופה לא קטנה, במיוחד ממוצרים XXXXX.
עכשיו לגבי הטיעונים שלך - קודם כל, אני שמח שהשקעת זמן בלימוד אינטסיבי של הטרמינולוגיה הקשורה בחרב. בהחלט מראה על הרצינות שלך, הרצינות שלך לטרפד ולמנוע מחברי הפורום אפשרות לקבלת חרב בעלות נמוכה ובאיכות גבוהה(קחו לדוגמא אתרים כמו SWORDS.CO.IL או חרבות משומשות של גיבורנו,סאיה, שבחר להשתמש במשתמש נוסף שפתח מזמן, וההודעה הראשונה שלו הייתה הודעה שכל מטרתה הייתה ליצור XXXXXXX בעוד הוא מתלונן על חרבות חדשות מהיצרן ומוכר להמונים חרבות מקולקלות במחירים גבוהים שעולים כפליים ממחיר חרב חדשה ואף צפונה מכך).
לגבי CHENESS, אני מתאמן בנינג'יטסו והחלטתי להזמין לעצמי חרב מדגם ONIYURI. החרב שקיבלתי הייתה מפלצת קטנה עם יכולות מדהימות(אני לא הרבה במילים, תוכלו לקרוא דיווח מפורט עליה פה - www.sword-buyers-guide.com/authentic-ninja-sword.html) התרשמתי לטובה מחברת CHENESS ומהאמינות שלה, כמו שהרבה אתרים טובים התרשמו, במיוחד לאור המחירים הזולים, חומרי הגלם הטובים ויכולות החיתוך של החרבות.
להלן מצורפות סקירות נוספות של מוצרים של חברת CHENESS כדי שתוכלו להתרשם בעצמכם מאיכות המוצרים(מבחני חיתוך מעידים בצורה הטובה ביותר על יכולת החרב, NO BULLSHIT TALKING
1)סדרת ה SGC החדשה שנועדה לחיתוך והרבה יותר חזקה מחרבות אחרות - http://www.sword-buyers-guide.com/chene ... views.html
2)חרב הTENCHI - חרב חזקה מאוד מתוצרת CHENESS ואף החביבה על PAUL CHEN - http://www.sword-buyers-guide.com/tenchi.html
וסיקור נוסף של חרבות מסוגים שונים ואיזה חרבות הכי חזקות ועמידות:
http://www.sword-buyers-guide.com/authe ... words.html
ניתן לראות שנאמר בצורה מאוד ברורה שהחרבות של CHENESS מפלדת 9260 Silicon Alloy Carbon Spring היא החזקה ביותר שהוא מצא שם. הוא גם מפאר את צ'אנס ביחס ובתמחור ההוגן שלהם.
לסיכום העניין,XXXXXXXXXXלא יכולים לתקן, כפי שטענו חז"ל.
- 17:08 ,12 October 2009, Mon
- Topic: למכירה: חרב יפנית kris cutlery ואייאיטו
- Views: 2801
- 16:12 ,26 September 2009, Sat
עושה הזמנה של חרבות
שלום!
שבוע הבא אני עושה הזמנה גדולה מCHENESS(מאתר הבית שלהם) ואני מזמין לעצמי ONIYURI וYAMIKAMI. אני מוכן להסתכן ולייבא חרבות לארץ, אבל בתמורה ל75$ מעלות החרב+משלוח+מע"מ(אם יש איזהשהיא בעיה במכס, לי הולך הכסף, לא לכם).
מי שמעוניין לקנות את החרבות שישאיר לי הודעה פרטית או פה עד יום שלישי הבא, היום שבו אני אבצע את ההזמנה.
מאחר וזה כבר לא כסף קטן התשלום יבוצע במזומן, במטבע ישראלי או בדולרים, 40% מקדמה ו60% אחרי שאתם מקבלים את החרב. אני די וותיק פה באתר ונורא פעיל ואמינות זה הדבר הכי חשוב אצלי.
(שימו לב שחרבות שארוכות מ40" יעלו הרבה יותר מאחר והמשלוח לארץ כבר לא נתמך על ידי USPS ויש צורך בחברת הובלות פרטית). אל תשכחו שזוהי השקעה להרבה שנים כי אלו חרבות אמיתיות, כלי נשק לחיתוך.
תודה,
בודו.
שבוע הבא אני עושה הזמנה גדולה מCHENESS(מאתר הבית שלהם) ואני מזמין לעצמי ONIYURI וYAMIKAMI. אני מוכן להסתכן ולייבא חרבות לארץ, אבל בתמורה ל75$ מעלות החרב+משלוח+מע"מ(אם יש איזהשהיא בעיה במכס, לי הולך הכסף, לא לכם).
מי שמעוניין לקנות את החרבות שישאיר לי הודעה פרטית או פה עד יום שלישי הבא, היום שבו אני אבצע את ההזמנה.
מאחר וזה כבר לא כסף קטן התשלום יבוצע במזומן, במטבע ישראלי או בדולרים, 40% מקדמה ו60% אחרי שאתם מקבלים את החרב. אני די וותיק פה באתר ונורא פעיל ואמינות זה הדבר הכי חשוב אצלי.
(שימו לב שחרבות שארוכות מ40" יעלו הרבה יותר מאחר והמשלוח לארץ כבר לא נתמך על ידי USPS ויש צורך בחברת הובלות פרטית). אל תשכחו שזוהי השקעה להרבה שנים כי אלו חרבות אמיתיות, כלי נשק לחיתוך.
תודה,
בודו.
- 21:49 ,20 September 2009, Sun
למכירה חרב ONIYURI(חרב למתאמני נינג'יטסו) מתוצרת CHENESS
שלום,
אני מעוניין למכור חרב ONIYURI מתוצרת CHENESS שנועדה במיוחד למתאמני נינג'יטסו.
החרב חדשה לגמרי, זה עתה הגיעה לארץ. היא מגיע עם כל מה שמגיע חרב של CHENESS, בעלת פלדה עשירה בפחמן -9260(הרבה יותר חזקה ועמידה מפלדות אחרות כדוגמת ה1045). החרב הנ"ל היא לא חרב צעצוע, היא מפלצת לחיתוך, ועל זה יעידו הסרטונים בקישור הבא: http://www.sword-buyers-guide.com/authe ... sword.html
החרב הינה ארוכה מהמותר בUSPS ולכן היה צורך בחברת הובלה פרטית, בנוסף לטרחה הרבה עם משרד התמ"ת והמכס להשגת האישורים הנחוצים(לא פשוט עבור חרבות חדות) - אני מבקש עבור החרב 750$, אבל אני גמיש(עד גבול מסויים).
*החרב לא צעצוע - היא כלי נשק לכל דבר והיא עלולה להסתכן את המשתמש במקרים שבהם הוא לא זהיר או חסר ניסיון. המכירה תבוצע בהתאם לחוקי האתר ומעל גיל 18 בלבד!*
במידה ואתם רוצים ליצור איתי קשר תשאירו הודעה פרטית או תגיבו פה.
*תיקון 1: הלינק לסקירה של החרב תוקן*
אני מעוניין למכור חרב ONIYURI מתוצרת CHENESS שנועדה במיוחד למתאמני נינג'יטסו.
החרב חדשה לגמרי, זה עתה הגיעה לארץ. היא מגיע עם כל מה שמגיע חרב של CHENESS, בעלת פלדה עשירה בפחמן -9260(הרבה יותר חזקה ועמידה מפלדות אחרות כדוגמת ה1045). החרב הנ"ל היא לא חרב צעצוע, היא מפלצת לחיתוך, ועל זה יעידו הסרטונים בקישור הבא: http://www.sword-buyers-guide.com/authe ... sword.html
החרב הינה ארוכה מהמותר בUSPS ולכן היה צורך בחברת הובלה פרטית, בנוסף לטרחה הרבה עם משרד התמ"ת והמכס להשגת האישורים הנחוצים(לא פשוט עבור חרבות חדות) - אני מבקש עבור החרב 750$, אבל אני גמיש(עד גבול מסויים).
*החרב לא צעצוע - היא כלי נשק לכל דבר והיא עלולה להסתכן את המשתמש במקרים שבהם הוא לא זהיר או חסר ניסיון. המכירה תבוצע בהתאם לחוקי האתר ומעל גיל 18 בלבד!*
במידה ואתם רוצים ליצור איתי קשר תשאירו הודעה פרטית או תגיבו פה.
*תיקון 1: הלינק לסקירה של החרב תוקן*
- 18:09 ,15 September 2009, Tue
- Topic: משטחי יהלומיים להשחזה בארץ
- Views: 1475
- 17:34 ,15 September 2009, Tue
- Topic: משטחי יהלומיים להשחזה בארץ
- Views: 1475
משטחי יהלומיים להשחזה בארץ
שלום,
רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות שמוכרת משטחי יהלומים(עדיפות לDMT) להשחזה. כמו כן, אני מעוניין לדעת אם מישהו ניסה או שמע ביקורת חיובית על המשטח EXTRA EXTRA FINE(8000 GRIN).
תודה רבה,
בודו.
רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות שמוכרת משטחי יהלומים(עדיפות לDMT) להשחזה. כמו כן, אני מעוניין לדעת אם מישהו ניסה או שמע ביקורת חיובית על המשטח EXTRA EXTRA FINE(8000 GRIN).
תודה רבה,
בודו.
- 15:34 ,8 September 2009, Tue
- Topic: חרב קטאנה שלי
- Replies: 32
- Views: 10743
- 12:05 ,8 September 2009, Tue
- Topic: חברות שמוכנות לשלוח חרבות לארץ
- Replies: 0
- Views: 1139
חברות שמוכנות לשלוח חרבות לארץ
היי,
אני בבעיה נורא גדולה עכשיו כי אני לא מוצא חברות שמוכנות לייבא חרבות לארץ. UPS לא מסכימה וכמוהה גם FEDEX. אם מישהו מכיר חברה בבקשה שישאיר לי הודעה פה או הודעה פרטית, זה נורא חשוב!
(נא לא להתייחס למכס וכאלה, כל מה שאני צריך זה רק חברת ייבוא).
תודה רבה,
בודו.
אני בבעיה נורא גדולה עכשיו כי אני לא מוצא חברות שמוכנות לייבא חרבות לארץ. UPS לא מסכימה וכמוהה גם FEDEX. אם מישהו מכיר חברה בבקשה שישאיר לי הודעה פה או הודעה פרטית, זה נורא חשוב!
(נא לא להתייחס למכס וכאלה, כל מה שאני צריך זה רק חברת ייבוא).
תודה רבה,
בודו.
- 8:52 ,7 September 2009, Mon
- Topic: קניית חרב ארוכה מהמותר
- Views: 2011
- 20:56 ,5 September 2009, Sat
- Topic: קניית חרב ארוכה מהמותר
- Views: 2011
קניית חרב ארוכה מהמותר
שלום,
לאחר חיפושים ארוכים ובדיקה על סוגי חרבות יפניות שונות מצאתי את החרב שאני רוצה - הONIYURI, חרב שנוצרה בשביל אנשים וותיקים בבוגי'נקאן(נינג'וטסו). החרב ארוכה מהמותר ולכן נוצרת בעיה להביאה לארץ(אורך החרב 44.5").
אני נורא רוצה לקנות את החרב, ומאחר וBLADEMOTION שהם למעשה חברה למכירת מוצרים לאופנוענים עשתה ייבוא לקאטאנות חדות, ארצה לדעת מה הפרוצדורה ומה צריך לעשות לשם כך.
תודה רבה,
בודו
לאחר חיפושים ארוכים ובדיקה על סוגי חרבות יפניות שונות מצאתי את החרב שאני רוצה - הONIYURI, חרב שנוצרה בשביל אנשים וותיקים בבוגי'נקאן(נינג'וטסו). החרב ארוכה מהמותר ולכן נוצרת בעיה להביאה לארץ(אורך החרב 44.5").
אני נורא רוצה לקנות את החרב, ומאחר וBLADEMOTION שהם למעשה חברה למכירת מוצרים לאופנוענים עשתה ייבוא לקאטאנות חדות, ארצה לדעת מה הפרוצדורה ומה צריך לעשות לשם כך.
תודה רבה,
בודו
- 14:01 ,29 August 2009, Sat
- Topic: עבודת אומנות מדהימה
- Views: 1464
עבודת אומנות מדהימה
אהלן! לאור ההתכתשויות הבלתי נפסקות בזמן האחרון ולאור המורל הדי ירוד, החלטתי לנסות להעשיר קצת את התוכן ואת המורל עם סכין שנתקלתי בה בזמן שיטוט באינטרנט.
הסכין הינה סכין יפנית(טנטו) במודל הקלאסי(לא האמריקאי ה'משולש') עם עיצוב קלאסי וציור גל גחלילית.
http://www.martinsite.com/kwaiken.shtml
[pic]http://www.martinsite.com/knives/japanese/kwai1.jpg[pic]
הסכין הינה סכין יפנית(טנטו) במודל הקלאסי(לא האמריקאי ה'משולש') עם עיצוב קלאסי וציור גל גחלילית.
http://www.martinsite.com/kwaiken.shtml
[pic]http://www.martinsite.com/knives/japanese/kwai1.jpg[pic]
- 9:47 ,22 August 2009, Sat
- Topic: הסקין החדש
- Views: 1909
- 9:36 ,21 August 2009, Fri
- Topic: חרבות קטנה בארץ - מיוחד !!!
- Views: 2595
- 0:51 ,21 August 2009, Fri
- 22:45 ,20 August 2009, Thu
- 20:59 ,16 August 2009, Sun
- 11:22 ,11 August 2009, Tue
לגבי הספרים והדיסקים, לדעתי יש טעם לראות אותם יותר מפעם אחת מאחר ולעיתים הם מסבירים דברים אלמנטריים שפספסת בהדרכה או שאפילו המדריך שלך לא ידע אותם. ברוב הקלטות ישנם מסטרים גדולים(אטסומי של הנינג'וטסו לדוגמא), כאלה שלא תוכל לראות ואו להתאמן עמם בדרך אחרת.
אני התאמנתי באומנויות לחימה שנים רבות ובאמת מצאתי בקלטות/DVD ואף ספרים מקור לידע וחיזוק הבסיס.
לגבי חרב -- מה מעניין אותך? קאטורי שינטו ריאו? איידו? נינג'וטסו? קנדו?
אני התאמנתי באומנויות לחימה שנים רבות ובאמת מצאתי בקלטות/DVD ואף ספרים מקור לידע וחיזוק הבסיס.
לגבי חרב -- מה מעניין אותך? קאטורי שינטו ריאו? איידו? נינג'וטסו? קנדו?
- 9:47 ,3 August 2009, Mon
- Topic: היכן מיוצרים
- Views: 2672
- 21:12 ,31 July 2009, Fri
- Topic: חד כמו תער
- Views: 3638
- 21:10 ,31 July 2009, Fri
- Topic: שתפו אותנו
- Replies: 9
- Views: 3108
ובכן אני אתחיל -- רכשתי SOG VULCAN TANTO מפלדת SAN-MAI וVG1 מניוגראם. בדקתי את המחיר בארץ, ולאחר שנאמר לי 1700 שקל העדפתי להזמין מחוץ לארץ ולחסוך לעצמי כ1200 שקלים שיוכלו ללכת לדברים טובים יותר.
אני מתאמן עם הסכין הרבה, ושמתי לב שכשאני מזיז את הסכין מהר הצידה הסכין נפתחת, דבר שאני מניח שלא אמור לקרות.
אם תרצו אני אוכל לעלות תמונות בקרוב.
אני מתאמן עם הסכין הרבה, ושמתי לב שכשאני מזיז את הסכין מהר הצידה הסכין נפתחת, דבר שאני מניח שלא אמור לקרות.
אם תרצו אני אוכל לעלות תמונות בקרוב.
- 21:48 ,30 July 2009, Thu
- Topic: חד כמו תער
- Views: 3638