Spyderco ResilienceDuvdev wrote: אני עכשיו בודק בנוסף באיביי סכינים של ספיידרקו, תוכל להמליץ לי על כמה מודלים שלהם?
Spyderco Tenacious
Spyderco Persistence
שלושה באותו סגנון, שוני בגודל.
Spyderco ResilienceDuvdev wrote: אני עכשיו בודק בנוסף באיביי סכינים של ספיידרקו, תוכל להמליץ לי על כמה מודלים שלהם?
sagiexe קודם כל תתחדש.sagiexe wrote: אבל אני סבור שמדובר בחיקוי הסיני מאחר ואני לא מצליח למצוא דגם שנראה בדיוק אותו הדבר (השחמת הלהב
אינה דומה לסכינים שראיתי במיקרוטק), למרות כל זאת הגימור מצויין.
כבר כמה פעמים שאלו על גיל שלך, אבל עדיין אין תשובה. או שפשוט אני פספסתי תשובה שלך.avielbs wrote: בשביל שימוש אני אקנה את הOPINEL. אני רק רוצה לדעת שהSOG תעבור וגם אם היא לא תעבור-אז בזה זה יסתכם.
avielbs wrote:את זאתי מאיביי אני קונה סתם ליופי...
בשביל השימוש שלי במחנה ובשטח אני אקנה OPINEL פה בארץ.
אבל עדיין הייתי רוצה את הSOG (מן הסתם מזוייפת) מאיביי,אהבתי את העיצוב שלה..

זה נקרא sub-hilt.Pesel wrote:, אבל לא סתם בואוי, אלה אחת עם גארד (GUARD) כפול.
זאת סכין עבודת יד(custom knife) של Walter Brend.stifa wrote: ד"א - מהי הסכין העליונה בדוגמאות שהבאת ? אני רוצה אחת כזאת ! - ויש לי יום הולדת בסוף החודש![]()
אני חושב שתמונה אחת שווה אלף מילים.yontam wrote:פסל וtc לא כל כך הבנתי איזה אספקטים של הכנה אני צריך ללמוד ולשפר
ברווז wrote:SEKTOR, אשמח לשמוע איפה אתה עובד, שאתה יכול להנות ככה, ועוד עם סכין כל כך יקרה...![]()
יובל אני בכוונה נתתי לינקים כי אחרי בדיקה עם תצוגה מגדימה ראיתי שפורום חותך תמונות.יובל wrote:
** סקטור, ניסיתי לייבא את התמונה ששמת, אבל היא גדולה מדי - אנא תן גם כמה פרטים על האולר

הפטיש wrote:סכינים אלה אמנם יפות, אבל לא פרקטיות. זה טוב בתור יצירת אומנות, אבל לא מתאים לעבודה.
כן יכול.יובל wrote:האם אתה יכול להחזיר ב Ebay מוצר מאכזב, ולקבל בחזרה את הכסף שכבר שילמת כמו בארץ ?
יובל יש לי חדשות בשבילך - כל מה שכתבת עובד גם בחו"ל ובמיוחד ב ebay.יובל wrote:ב ebay אני לא מכיר את המוכר, או יודע מה המצב האמיתי של המוצר, ואני לא יודע אם הוא שלח לי את מה שהבטיח במודעה, אחרי שכבר קיבל ממני את הכסף. יש בזה יותר אלמנט של הימור על הכסף שלי.
בארץ, יש לך אל מי לבוא בטענות אם משהו לא בסדר, ולפי החוק החדש, אתה יכול להחזיר מוצר מאכזב ולקבל את הכסף בחזרה.
יובל, אתה שואל אותי?יובל wrote:האם יבואנים ישראליים נוהגים להזמין עבורך ארצה דגם מסויים, אם אתה מבקש ?
האם הם דורשים מקדמה או את מלוא הסכום ?
בסופו של דבר, זה מה שרציתי לשמוע.יובל wrote:כן.
יובל, אני מכיר את החוקים בארץ. לא היה צורך לכתוב מה שכתבת.יובל wrote:כמה פעמים צריך לחזור על זה ?
אסור לקטין לקנות, למכור, להחזיק, או לשאת, סכין עם להב מעל 10 ס"מ (או 4 אינץ') או אולר עם להב-ננעל.
- - - - - - - - - - - - - - -
לגבי בגיר:
אין סכינים לא-חוקיות להחזקה, מכירה או קניה.
יש רק סכינים לא-חוקיות לנשיאה (על הגוף, בתיק, ברכב) ברשות הרבים - ללא הצדקה סבירה.
החוק מגדיר הצדקה סבירה כ "מטרה כשרה", ותקדימים-משפטיים קובעים שנשיאת סכין להגנה עצמית - איננה מטרה כשרה.
מה זה הצדקה סבירה יכול לקבוע רק שופט, ובהתאם לנסיבות.
כדי לא להגיע לאפשרות של החרמה - פשוט משאירים את הסכין בבית.
- - - - - - - - - - - - - - -
לסיכום:
לבגיר:
לקנות - מותר
למכור - מותר
להחזיק בבית - מותר
לשאת את הסכין ברשות הרבים, על הגוף, בתיק או ברכב - אסור
לקטין:
כל הנזכר למעלה - אסור
http://www.hov.what2do.co.il/%D7%94%D7% ... %99%D7%9F/
אני בערך שנה עוקב אחרי פורום קניה ומכירה. כמעט ולא ראיתי הסוחרים המיתולוגיים אלה.smile2life wrote:ROMA אני לא מכיר את הנפשות הפועלות - אבל יודע בודאות שרובם הגדול של אלו שפירסמו היו סוחרים שניצלו את העובדה שהפרסום בפורום היה חינם.
זאת אומרת אם מכס יבדוק הוא לא יחרים סכין?Pesel wrote:אין סיווג מיוחד לסכיני "פרפר", הם מסווגים בקטגוריה כללית עם כל שאר הסכינים.
נשלח בפרטי.david448 wrote:תזכיר לי בבקשה איפה אתה גר ואת הטלפון שלך
1)בודאי יש מכס על סכינים ביבוא אישי. וגם מע"ם.Pesel wrote:מה שאני הכי שונא, זה כשחושבים שאני לא יודע לספור.
אז קצת פירוט:
אין מכס על סכינים ביבוא אישי, אלה מע"ם בלבד.
אין מע"ם על חבילות שעלותם הכוללת מתחת ל100$
העלות הבסיסת של MUSTOP מורכבת מ 14 $ דמי טיפול קבועים למשלוח ו-6 $ לכל 500 גר' (יאלה תוסיפו עוד 20$ של עמלות)
מחיר הסכין 70$.
איך בדיוק מגיעים ל 200?