קראתי הרבה מאז הגעתי לכאן אתמול. אולי אפילו יותר מדי. אתם פשוט משל מושלם לחברה הישראלית. יש לכם משהו טוב בידיים ואתם עסוקים במלוא המרץ בלהרוס אותו. יש מספיק מקומות אחרים שעוסקים בסכינים ואספנות ובהם אין אפילו שבריר אחוז של הבלע השינאה ורצח האופי שמופצים כאן על ימין ועל שמאל. אתם לא כאן כדי לאסוף אתם כאן כדי לטרוף אחד את השני. זה פשוט שינאת אחים. בגלל אנשים כמוכם נהרס בית המקדש. ובגלל אנשים כמוכם תהרס בסופו של דבר כל המדינה. המקום הזה אכזבה גדולה.
שלום ולא להתראות.
Search found 6 matches
- 11:48 ,16 February 2009, Mon
- Forum: פורום כניסה
- Topic: רק הגעתי והופס אני הולך
- Replies: 11
- Views: 2596
- 13:04 ,15 February 2009, Sun
- Topic: חדש כאן
- Replies: 13
- Views: 4329
- 12:53 ,15 February 2009, Sun
- Topic: שרשור סכיני המטבח הגדול
- Replies: 74
- Views: 18264
- 12:51 ,15 February 2009, Sun
- Forum: פורום המומחים
- Topic: דקורציה - המשך ...
- Replies: 12
- Views: 2687
אלירן, תודה על ההפניה לאתר. דברים מדהימים באמת. אני חייב לתפוס דיבור צפוף עם האישה לגבי יום הולדתי הקרב ובא. אני חושב שאני יודע בדיוק מה אני רוצה השנה - סכין של הברנש הזה (הבנתי שהם למעשה זוג? - עוד יותר מדהים!).
המחירים שלו גם לא הכי גבוהים יחסית לדברים שהוא מכין. לא זול נכון - אבל אומנות על אמת. ראיתי עוד כמה אתרים של יוצרים מקומיים בתחום ואני חייב להגיד שיחד עם זה שהדברים היו מאד מרשימים יש משהו בעבודות של TC שנגע בי בצורה שהאחרים לא נגעו. משהו בקו אני לא יודע איך להגדיר את זה. טוב, אין - אין אני חייב מתקפלת שלו ליומולדת שלי ובזה נגמר הענין. האישה תהרוג אותי אבל לפחות אני אמות שמח.
המחירים שלו גם לא הכי גבוהים יחסית לדברים שהוא מכין. לא זול נכון - אבל אומנות על אמת. ראיתי עוד כמה אתרים של יוצרים מקומיים בתחום ואני חייב להגיד שיחד עם זה שהדברים היו מאד מרשימים יש משהו בעבודות של TC שנגע בי בצורה שהאחרים לא נגעו. משהו בקו אני לא יודע איך להגדיר את זה. טוב, אין - אין אני חייב מתקפלת שלו ליומולדת שלי ובזה נגמר הענין. האישה תהרוג אותי אבל לפחות אני אמות שמח.
- 9:57 ,15 February 2009, Sun
- Forum: פורום המומחים
- Topic: דקורציה - המשך ...
- Replies: 12
- Views: 2687
קודם כל תודה על ההשקעה. אני לא חושב שניתקלתי בשום פורום (ואני מסתובב קצת בפורומים) בכזאת השקעה בנושא אחד.
אני אישית קראתי והבנתי ואני מאד מעונין לקרוא מה יבוא בהמשך. אני מבין ממה שכתוב כאן ובמקומות אחרים שאתה עוסק בזה באופן מקצועי. האם יש אפשרות לפנות אליך באופן פרטי בנושא?
שוב תודה, ומצטער אם קטעתי את הרצף או חרגתי ממעמדי החדש והצעיר כאן.
אני אישית קראתי והבנתי ואני מאד מעונין לקרוא מה יבוא בהמשך. אני מבין ממה שכתוב כאן ובמקומות אחרים שאתה עוסק בזה באופן מקצועי. האם יש אפשרות לפנות אליך באופן פרטי בנושא?
שוב תודה, ומצטער אם קטעתי את הרצף או חרגתי ממעמדי החדש והצעיר כאן.
- 8:24 ,15 February 2009, Sun
- Topic: חדש כאן
- Replies: 13
- Views: 4329
חדש כאן
שלום לכולם. עודד בוכמן שמי. אני חדש מאד לתחום. חזרתי זה עתה מנסיעת עבודה לחו"ל שם פגשתי מספר קולגות שממש מכורים לענין וככל הניראה נידבקתי בחיידק. טוב למצוא את הפרק המקומי של המשוגעים לדבר. בכל אופן רציתי להציג את עצמי.