Search found 13 matches

by stuner
18:41 ,5 December 2008, Fri
Forum: פורום המומחים
Topic: לא להתברווז בבקשה!
Replies: 23
Views: 3687

משחיז?? שו?
תרשה לי לצטט אותך בקטע ספיציפי: "גם אני לא סובל את אלה שפוגעים ואלהים עדי שאני מסוגל לרדוף אחרי אדם שיפגע בחיה , אבל הצייד בארצינו מותר על פי חוק מסוים ועם הגבלות מאד מסוימות ושל סוגים מאד מסוימים של בעלי חיים. זוהי עובדה . שאתה יכול לשאול את קק"ל אות שמורות הטבע בנושא זה"

הצהרת כוונות שכזו? אתה בטוח?
אני מכיר במקרה כמה "אוהבי בשר ציד" מהמגזר הדרוזי והבדואי שמחזיקים ברשיון ציד,לרדוף אחריהם ולומר להם מה דעתך בנושא יהיה רע מאוד ,8O במקרה הטוב אתה תגמור בטיפול נמרץ נשימתי,על המקרה הרע אינני רוצה לדבר וזה מהיכרות אישית עם אותם החבר'ה.
מה לעשות אבל ברווז קצת רגיש בנושא הבשר הטעים של חיות,יש הבדל מהותי בטעם בין ברווזים בטבע שאתה צד לבין עוף עמוס באנטיביוטיקה ושאר רעות חולות שאתה קונה בסופר,ברווז עדיין לא טעם כפי הנראה ולכן ההתנגדות הנחרצת.
סוף דבר; לפי ההלכה היהודית דג כשר אינו מחוייב בשחיטה כפי שנהוג בבקר ובצאן,מספיק שהוצאת אותו מהמים וזה נחשב כשחיטה,המהדרין נוהגים לחבוט בראשו עם משהו מתאים וכבד,בטח מקבל זעזוע מוח מהמכה אבל כך נהוג.
משחר ימיו נהג האדם לאכול חיות/יונקים/זוחלים/שרצים/ושאר מה שזז-זה לא התחיל אתמול וזה לא יגמר מחר,אז מתוך האוכלוסיה בכדור שלנו ישנם אחוזים בודדים שמגדירים עצמם כצמחונים,אבל למנוע מהאחרים לאכול/להתעניין בציוד/לרכוש/??
מעניין אותי אם מחר יבוא יצרן ישראלי העוסק בסכיני שחיטה וירצה לפרסם כאן באתר בעשרות אלפי שקלים,האם תשללו זאת? אני בספק!
by stuner
21:25 ,30 November 2008, Sun
Topic: התלבטות קטנה
Replies: 14
Views: 3693

תודה רבה לכל אלו שהשיבו לי!

נכון לרגע זה החלטתי לרכוש את ה recon1 של cold ,יש לי חבר שעומד לשוב מארה"ב והוא כבר ישנע אותו אליי.
שוב תודה רבה בעד הייעוץ וההכוונה.
by stuner
19:37 ,29 November 2008, Sat

תודה משחיז ותודה ברווז

מולטי טול כבר יש לי ובאמת מה שעשיתי איתו ולא התאכזבתי חבל"ז.
אבל המולטי אינו נוח (החיקוי שיש לי)לעבודה,אינו נפתח ביד אחת ודי מסורבל,לכן רציתי אולר טוב,אז נכון שהוא לא יחתוך גדרות תיל/ישלוף מסמרים/ינסר ענפים,כמו המולטי אבל לפחות בחיתוכים בסיסיים יעשה את העבודה בנוחות ועם יד אחת בשליפה/פתיחה/סגירה/החזרה לנרתיק,(אצלי לכולם יש נרתיק עור).
נקודה חשובה נוספת עבורי היא פונקציית המחיר,אינני מוכן לשלם 800 ש"ח על אולר ולכן אני מחפש משהו נורמלי במחיר שפוי.

דבר אחרון-ממה שאני יודע ושמעתי מחברים קרובים שיש להם נגיעה לעניין: ברווז זה כשר וברווז צלוי זה טעים! :D :lol: 8) :P
by stuner
18:22 ,29 November 2008, Sat

קשה לי עם הניק שלך

באמת
:) :)
אחרי שרואים סרטים/סרטונים על ציד של ברווזים זה גורם לי לחייך כשאני נתקל בניק כזה,אתה יודע-פויינטרים/גולדנים/לברדורים/רובי ציד/משרוקיות/ואפילו ראיתי ביוטיוב ציד ברווזים עם קשתות,לראות ולא להאמין איך אפשר ליירט ברווזים קם קשת :lol:

טוב לענייננו-כפי שהצהרתי הכלי לא הולך לנוח אצלי במגירה והוא יאלץ להתחכך באינטימיות שאין לה אח וריע עם-צינורות טפטפה/צינורות מרירון/תקשורת/פלסטיק קשיח של אינסטלציה/ענפי עצים/חוטי חשמל/חבלים/בקיצור הוא יעבוד קשה מאוד,אני חייב משהו עמיד שלא אצטרך להגיע לחנות ולרטון לעבר המוכר-שמע מכרת לי חרא שלא שווה שקל,תן חדש!
אני זקוק למשהו חזק ועמיד!
אה ועוד משהו,רצוי ביותר שמי ים לא יגרמו לו לאבד את שלוותו,אני הרבה בים.

תודה חבר ושבוע טוב לך ולכולנו.
by stuner
17:18 ,29 November 2008, Sat

תודה רבה משחיז

הכיוון שלי באופן כללי נוטה לעבר ה cold אבל ציפיתי לעוד תגובות של בעד או נגד בכדי שהשיקול בקניה יהיה יותר פרקטי ופחות מה שהעין אוהבת.
כנראה שכולם עוד בתרדמת מהפסוליה והחמין של שבת :lol: :)
by stuner
12:04 ,28 November 2008, Fri

התלבטות קטנה

שלום חברים.
אני מתלבט אם לרכוש spyderco או cold steel.
הדגם שמדבר אלי הוא recon1 של cold ואולי delica4 של spyderco או משהו דומה.
ראיתי הדגמות ביוטיוב של מה שעושים ל recon1 וחבל על הזמן איזו התעללות,הייתי מעוניין לדעת מה נחשב לכלי יותר איכותי כי אצלי הוא לא הולך לשבת במגירה,מה אתם ממליצים? cold או spy ? :?: :?: :?

תודה רבה לכל העונים.[/b]
by stuner
17:00 ,23 November 2008, Sun
Topic: מבקש חוות דעת
Replies: 18
Views: 5865

אוקיי מקובל עליי

אני מקווה שנזכה לשידרוגים בעתיד ומאחל הנאה צרופה ונחת רוח לכל שוכני האתר.
שיהיה לכולנו שבוע פורה ועתיר הנאה.
by stuner
2:21 ,23 November 2008, Sun

מי זילזל?

זילזול?
חס ושלום!
צר לי שזה מה שהסתמן מהדברים שכתבתי,לא זו היתה כוונתי.
אני פשוט רגיל להעלאת תמונות של תפוז למרות שגם היא מוגבלת בנפח,היא פשוט יותר ידידותית ואתה מעלה ישירות מהמחשב שלך בלי כאב ראש של רישומים ואתרים חיצוניים.
אינני מתוסכל מכך שיש לי אולרים זולים,מה לעשות שהכסף הולך אצלי בדברים אחרים חיוניים יותר :(

שוב פעם אני רוצה לחזור להדגיש ולהבהיר שלא היתה לי שום כוונת זילזול באתר או במנהליו כמו גם בכותביו.

תודה ושבוע טוב לכולנו.
by stuner
1:09 ,23 November 2008, Sun

תודה למגיבים

תאמינו לי שעדיין לא זכיתי בלוטו,כשזה יקרה אשמח לתרום בכדי לשדרג את האתר.
האולרים שיש ברשותי הם זיופים זולים בערכים של 30 ש"ח ליחידה ואם זה יעשה לכם טוב אשמח לתרום לכם אותם על מנת שהשרת יגדל :(

דבר אחרון-מי שמבין קצת בצילום יודע שיש מרחק גדול בין תמונה של 100 kb לבין 800-1000 ומעלה,גם קבצן עיוור ושתוי יבחין בההבדל.
by stuner
20:23 ,22 November 2008, Sat
Topic: חוקיות נשיאה של כלי משולב
Replies: 13
Views: 5028

מנסיון שלי בנושא הזה

לא נתקלתי אף פעם בבעיה כל שהיא.
אבל ישנם מקומות רגישים כמו בתי משפט ששם לא יתנו לך להכניס אפילו סיכת ביטחון גדולה.
קניונים,תחנות משטרה,רכבת,בתי חולים,ועוד הרבה מקומות לא יצרו לי שום בעיה עם המולטי טול שלי ואני תמיד מראה אותו לשומרים.
אני אביא איתי בתיק מספריים או טסטר חשמל ופלייר רגיל שיכולים גם לפצוע,מישהו ישאל מה זה? אלו כלי עבודה לגיטימיים לנושא אותם.
כשהשומר רואה את האדם שמולו זה מה שקובע,אדם מבוגר הנושא מולטי טול ומראה אותו מלכתחילה אינו צריך לחשוש,זאת בתנאי שאין לו עבר פלילי או שאר דברים לא כשרים,אצל בני נוער צעירים הסיפור קצת שונה.
by stuner
20:02 ,22 November 2008, Sat

תודה שלומי

עומר היקר.
העלאת התמונות לאתר שלך אינה פשוטה כלל וכלל,בנוסף התמונה מוגבלת בנפח ל 100 kb מה שהופך את העניין לבדיחה עצובה ולא כדאית,תמונה ממוצעת מהמצלמה שלי שוקלת בערך 1500 kb וגם זה אחרי שהורדתי את האיכות שלה :cry:
אם בשביל להעלות תמונה איכותית אני צריך לפתוח חשבון משתמש באתרים זרים,להירשם ולתת אימייל שיפגיזו אותי לאחר מכן בדואר איכות נמוכה,להעלות לשם ולתת כאן קישור לשם? :(
כל זה בשביל תמונה?
מחיר שרת נורמלי וקונפיגורציה מתאימה אשר תאפשר העלאת תמונות בקלות אינו בשמיים,אנחנו כבר מזמן לא בסוף ה 90 .

שבוע טוב שיהיה לך.
by stuner
18:42 ,22 November 2008, Sat

מבקש חוות דעת

שלום לכולם.
קיבלתי במתנה מחבר משאטה שהיתה זרוקה אצלו במחסן ללא שימוש,היא לא נראית
איכותית ולא מופיע סימון מתכת,מה שכן מופיע על הלהב זה הכיתוב TRUPER עם איזה לוגו.
אני חדש כאן באתר ואינני מתמצא עדיין באיך להעלות תמונה,,אני מעוניין לדעת מאיזו מתכת היא מיוצרת,בכמה היא מתומחרת והאם היצרן הוא בעל שם טוב.
תודה רבה ושבוע טוב לכולם.
by stuner
16:05 ,22 November 2008, Sat
Forum: פורום כניסה
Topic: הסכינים מנורווגיה
Replies: 5
Views: 1888

וואוו,שכחת לציין גם את איכות הבירה

ושאר הנוזלים בעלי הנוכחות :D
קבל ח"ח על כתיבה שמעבירה את התחושות עד לכאן,גם הצילומים משקפים את
האירוע ונהנתי להתעמק בהם,,,אהבתי.
בנושא הסכינים עצמם אינני מבין גדול אך הם יפים בעיניי.
קבל תיסלם אמיתי