Search found 57 matches
- 14:50 ,19 August 2014, Tue
- Forum: פורום המומחים
- Topic: תרגום חריטה סינית תחת הידית בקטנה
- Replies: 6
- Views: 4873
Re: תרגום חריטה סינית תחת הידית בקטנה
אם החרב אכן יפנית, החריטה היא שם החרש ואולי עוד מידע רלוונטי ללהב. הכתוב הוא ביפנית, למרות שהסימניות עצמן סיניות במקור. אשמח לעזור לך למצוא עוד מידע על החרב, צור עמי קשר בהודעה פרטית.
- 18:11 ,19 April 2014, Sat
- Forum: קנייה ומכירה
- Topic: קטאנה Kaneie forge קאסטום
- Replies: 16
- Views: 7510
Re: קטאנה Kaneie forge קאסטום
אם אתה לא יכול לאשר את הפרטים שPIKA מסר רק מהתמונות (ואת רובם המכריע אפשר), אם אתה חושב שסוג הפלדה זה הדבר היחיד שמשפיע מהותית על המחיר (מה רע ב1095 בכלל. אה רגע, אין עליה הייפ בSBG כרגע), ומעל לכל אם אתה לא מסוגל להבין מי היצרן כשרשום לך בכותרת של כל השרשור- אתה צריך ללמוד עוד הרבה לפני שאתה פותח את הפה ככה. לקרוא חודש\חודשיים באינטרנט זה לא נחשב, גם לא לקנות האנוויי טייגר. תיכף תשאל אם יש לה geometric yokote וכמה niku, ותתלונן כאילו זה משפיע על המחיר.cinzar wrote:007PIKA היקר והחבר החמוד שלו ALON3232, נראה כאילו שניכם אותו הליצן...
אתה מנסה למכור חרב ב- 9500 ש"ח וביד-2 ב-9000 ש"ח.
יש לך תעודות ואישורים לכל התיאורים המפוצצים של מרכיבי החרב? חוץ ממך מי יכול לאשר את כל הפרטים שמסרת?! כל אחד יכול לאחוז בחרב שהוא קנה ב- 2000 ש"ח והיא נראית מרשים ולהצהיר שהלהב הוא פלדת אבקה שוודית או L6 וכדומה. השאלה היא האם אתה יכול להוכיח את מה שאתה אומר?!?! במחיר הזה כדאי מאוד שאתה כן יכול להוכיח כי אחרת לא כדאי שתאמר לחרב מילות פרידה בקרוב כי אתה תבלה איתה עוד שנים רבות...
נאמר שאתה אכן צודק וכל המרכיבים אכן כמו שתיארת, אזי החרב לא שווה את המחיר אלא רחוקה ממנו מאוד כמעט כמו המרחק שדורש החבר שלך ALON על ה- RK#1 שלו.
9500 ש"ח בעבור חרב עם להב מפלדה 1095? הפלדה אכן טובה אבל במחיר הזה ניתן להשיג חרבות עם פלדת להב טובות יותר כמו ה- K120C וכדומה.
כל שאר הפרטים שתיארת מכסף ומשי שווים ההההההרבה פחות מאיכות הלהב? ותתפלא לייצרן יש חשיבות גדולה, מי הייצרן בכלל ?
בקיצור, נראה שאתה והחבר שלך מנסים לפתוח מועדון של מתלהבים חסרי הבנה.
בהצלחה
חבוב-קודם כל תלמד. אח"כ, אם לא בא לך בטוב מחיר של מישהו, אל תקנה.
- 11:27 ,16 May 2010, Sun
- Forum: פורום כניסה
- Topic: בי"ס לקטאנה
- Replies: 2
- Views: 1189
Re: בי"ס לקטאנה
יש גם את בי"ס בונבוקאן שמלמד אייאידו, קנדו וג'ודו. מקום מצוין, מקצועי מאוד וברמה גבוהה.
- 11:15 ,22 April 2010, Thu
- Topic: בדיקת היענות- מכירת חרבות יפניות
- Views: 1739
Re: בדיקת היענות- מכירת חרבות יפניות
ואקיזשי פול צ'ן נמכר. שתי הקטאנות הראשונות עדיין למכירה. מי שמעוניין יש גם 2 אייאיטו (חרבות אימונים), תמונות לפי בקשה.
- 14:04 ,17 April 2010, Sat
- Topic: בדיקת היענות- מכירת חרבות יפניות
- Views: 1739
בדיקת היענות- מכירת חרבות יפניות
זו בדיקת היענות לחרבות שיש לי למכירה. אם יהיה עניין אעלה תמונות טובות יותר (כרגע אין גישה למצלמה, אני יודע שהתמונות גרועות). מוכן לשקול החלפה בחרב יפנית אחרת, בבקשה לא תוצרת פול צ'ן או קולד סטיל. כל המחירים גמישים.
חרב ראשונה- dynasty forge מודל bushi 1095-mokko vine theme. אורך להב 29" ידית 11". האמון אמיתי. איטו (חוט עטיפה על הידית) ממשי. הכל הדוק, מצב מצוין (כמעט מינט). מחיר- 2600 ש"ח.

חלק מההאמון-

חרב שנייה- hanwei מודל musashi daito. אורך להב 30" ידית 15". האמון אמיתי. איטו עור אמיתי. פיתוחי נחושת בסאיה (נדן). הכל הדוק, מצב מצוין. מהדגמים הישנים, הכבדים המסיביים יותר שכבר אינם בייצור. מחיר- 3000 ש"ח.

חרב שלישית- hanwei מודל practical wakizashi. אורך להב 20" ידית 6.5". האמון אמיתי. בעל נטייה לפתח חלודה במהירות, כרגע חלוד מעט אך אטפל בכך לבקשת הקונה בלי בעיה. הכל הדוק, מצב טוב מאוד (בהתחשב בחלודה). מבקש 400 ש"ח.
הואקיזשי עליון-

חרב ראשונה- dynasty forge מודל bushi 1095-mokko vine theme. אורך להב 29" ידית 11". האמון אמיתי. איטו (חוט עטיפה על הידית) ממשי. הכל הדוק, מצב מצוין (כמעט מינט). מחיר- 2600 ש"ח.

חלק מההאמון-

חרב שנייה- hanwei מודל musashi daito. אורך להב 30" ידית 15". האמון אמיתי. איטו עור אמיתי. פיתוחי נחושת בסאיה (נדן). הכל הדוק, מצב מצוין. מהדגמים הישנים, הכבדים המסיביים יותר שכבר אינם בייצור. מחיר- 3000 ש"ח.

חרב שלישית- hanwei מודל practical wakizashi. אורך להב 20" ידית 6.5". האמון אמיתי. בעל נטייה לפתח חלודה במהירות, כרגע חלוד מעט אך אטפל בכך לבקשת הקונה בלי בעיה. הכל הדוק, מצב טוב מאוד (בהתחשב בחלודה). מבקש 400 ש"ח.
הואקיזשי עליון-

- 12:26 ,9 February 2010, Tue
- Topic: מעוניין לקנות חרב קטאנה
- Replies: 5
- Views: 2306
Re: מעוניין לקנות חרב קטאנה
אנא בדוק את המייל ואת ההודעות הפרטיות שלך.
- 13:14 ,11 January 2010, Mon
- Topic: קאטנות פרקטיות
- Replies: 8
- Views: 2082
- 10:34 ,11 January 2010, Mon
- 15:39 ,9 January 2010, Sat
- 15:12 ,29 October 2009, Thu
- Topic: למכירה- Paul Chen musashi daito OLD MODEL
- Views: 1895
- 22:31 ,28 October 2009, Wed
- 17:10 ,28 October 2009, Wed
למכירה- Paul Chen musashi daito OLD MODEL
למכירה לבגירים בני 18 ומעלה לפי חוקי האתר והמדינה!
החרב היא דגם musashi miyamoto daito של hanwei (פול צ'ן). זה הדגם הישן יותר, ללא בוהי (חריץ בלהב), שהוצא מיצור לפני כמה שנים (זאת ספציפית מ2004, התגית המקורית מצורפת).
טסוקה-איטו מעור, להב עבה ומיועד לחיתוכים. יש brass inlay על הסאיה (שכחתי את המילה בעברית). החרב במצב טוב מאוד, הכל הדוק ויושב במקום. יש מס' של צ'יפים -מזעריים- על הלהב. לא הצלחתי לתפוס אותם בתמונות מרוב שהם קטנים, לא משפיעים בכלל על התפקוד והמבנה של החרב. שקע קטן בצד ה-ha של הסאיה, מהמשלוח.
שוב-את כל הפגמים האלה צריך לחפש טוב מאוד אחרת לא שמים לב אליהם מרוב שהם זניחים.
טסוקה- 38 ס"מ, איטו עור, קושיראה מפלדה.
להב- 75 ס"מ, עבה, רחב, איזון מצוין.
מגיעה עם שק בד וערכת תחזוקה (משומשת אבל עם חלק מהשמן המקורי) של האנויי.
מחיר- 3500 ש"ח. לא מייצרים את הדגם הזה יותר. לכן אני מעדיף מסירה אישית, לא רוצה להסתכן שיקרה לה משהו במשלוח.
תמונות:

סדרי גודל: עליון ואקיזשי, באמצע דגם שינטו של פול צ'ן, למטה המוסאשי

- 18:01 ,23 October 2009, Fri
- Topic: תצורת הטנטו ושימושיה
- Views: 2219
עד כמה שאני יודע, לא סגנון החוד ולא צורת הלהב הם של טנטו "מסורתי". אמנם סוג כזה של חוד היה בשימוש, אבל רק על חרבות יפניות ארכאיות (מדובר על התקופה עוד שהן היו די דומות לסיניות), ולהב קעור כזה אני מכיר רק על סכין שהיה בשימוש רופאים ולעריפת ראשים, לא לקרב של ממש.
מה שכן, את הטנטו המודרני (חוד משולש, וכו') אני יודע מניסיון שאפשר לנצל להרבה עבודות אגרסיביות טקטיות, וגם לעבודות עדינות יותר. תיאורטית הוא גם הרבה יותר עדיף לדקירה דרך חומרים כיוון שמבנה החוד יוצר חיזוק וכך עמיד יותר.
בכללי, טנטו מסורתי נראה כך-
http://aoi-art.com/sword/sale/image/09386-1.jpg
מה שכן, את הטנטו המודרני (חוד משולש, וכו') אני יודע מניסיון שאפשר לנצל להרבה עבודות אגרסיביות טקטיות, וגם לעבודות עדינות יותר. תיאורטית הוא גם הרבה יותר עדיף לדקירה דרך חומרים כיוון שמבנה החוד יוצר חיזוק וכך עמיד יותר.
בכללי, טנטו מסורתי נראה כך-
http://aoi-art.com/sword/sale/image/09386-1.jpg
- 17:52 ,23 October 2009, Fri
- Topic: למכירה חרב ONIYURI(חרב למתאמני נינג'יטסו) מתוצרת CHENESS
- Views: 2741
הידית ארוכה מהרגיל (בערך 14-15 אינץ') כדי לאפשר טכניקות שונות, כמונעילות ובריחים, של נינג'יטסו שמבוצעות בעזרת הטסוקה, שלא יהיה אפשרי לבצע עם ידית "רגילה" של 9-11 אינץ'.אמיר_לב wrote:נראה לא רע בכלל,
בודו יש לי שאלה בנוגע לחרב, אם תועיל בטובך.
בלינק יש תמונה של הידית, שנראית ארוכה במיוחד, למעשה , משין גאנטו או קאטאנה.
יש לך מושג למה ?
- 17:49 ,23 October 2009, Fri
- Topic: שאלה|הכנת חרב יצוקה - פרטים בפנים
- Views: 1373
אז..תן לי להבין, אתה רוצה חרב עם חצי מטר להב ומטר ידית (סה"כ מטר וחצי אמרת)?
זה תלוי בטכניקה, חרב מחושלת מחתיכה יחידה של פלדה תעלה פחות מחרב שמחושלת מכמה חתיכות, לדוגמה. תלוי כמובן גם בסגנון הלהב שתרצה, וכו' וכו'.
יש כמה חרשים בפורום, המחירים משתנים בין חרש לחרש. אם תרצה פנה אליי בפרטי ואולי אוכל לעזור לך.
זה תלוי בטכניקה, חרב מחושלת מחתיכה יחידה של פלדה תעלה פחות מחרב שמחושלת מכמה חתיכות, לדוגמה. תלוי כמובן גם בסגנון הלהב שתרצה, וכו' וכו'.
יש כמה חרשים בפורום, המחירים משתנים בין חרש לחרש. אם תרצה פנה אליי בפרטי ואולי אוכל לעזור לך.
- 14:40 ,18 October 2009, Sun
- Topic: עושה הזמנה של חרבות
- Views: 5962
איפה אתה רואה תגובה שלי בשרשור הזה שמטרתה לפגוע במכירה של בודו?Nik88 wrote:בימים הקרובים אני עושה הזמנה של נייר טואלט סובייטי אפור,בעל מרקם של פיברגלס.המעוניינים נא להודיע לי בפרטי.
למען השם,סאיה,הבנאדם מנסה לעשות לך טובה ולחסוך לך בעלויות מטוב ליבו וככה אתה גומל לו?
אני לא מכיר את בודו ואין לי עניין בהזמנה,כך שדעתי אובייקטיבית לחלוטין,ומה שקורה כאן זה פשוט זלזול לא מוצדק בעליל! תאמין לי שאם הייתי זוכה ליחס שכזה,גם אני לא הייתי חוסך במילים.
אתה לא אוהב נייר טואלט סובייטי?
א ל ת ז מ י ן ! !
אבל בחייך,הבנאדם רק רצה לעזור!
נכון, אני מתנגד מאוד לקניית מוצרים של החברה שהוא מעוניין למכור, אבל מכאן ללנסות לטרפד לו את המכירה המרחק גדול. את הטענות שלי נגד צ'נס העליתי בפניו באופן א-י-ש-י, לא על גבי הפורום. אם הוא עדיין מתכוון לרכוש מהם, בבקשה. אחרי שאת שלי אמרתי, שיעשה מה שהוא רוצה. אני מבין את הסיבות שהוא רוצה לקנות מהם (אדרבא, כשרק התחלתי גם אני חשבתי שזה ה-דבר ורציתי להזמין מהם בעצמי).
אני אדם בוגר, לא ילד קטן שמתלהב מכך שהוא יכול לכתוב מה שהוא רוצה כי זה אינטרנט. אין לי שום סיבה שבעולם לנסות להרוס לו, כל עוד אני רואה שהעסקה לא תעמיד את הקונה בסכנה והוא לא ציין זאת.
זה הפך לשרשור הטחת האשמות טיפשי שלוקה בחוסר הבנה. הדבר היחיד שמציק לי זו הקלות שבה אנשים קופצים להעלבות וקללות. אני לא מתכוון יותר להשתתף בדבר טיפשי שכזה.
וכמו ששגיא אמר- די לריב!
- 12:30 ,14 October 2009, Wed
- Topic: למכירה: חרב יפנית kris cutlery ואייאיטו
- Views: 2799
- 20:00 ,13 October 2009, Tue
- Topic: עושה הזמנה של חרבות
- Views: 5962
- 14:41 ,13 October 2009, Tue
- 17:23 ,12 October 2009, Mon
- 16:31 ,12 October 2009, Mon
למכירה: חרב יפנית kris cutlery ואייאיטו
חרב יפנית תוצרת kris cutlery מדגם 29A.
להב: 29 אינץ'
טסוקה (ידית): 11 אינץ'
משקל: 1200 גרם
פלדה: 5160 בחיסום דיפרנציאלי (האמון אמיתי).
חרב טובה מאוד לחיתוכים, איזון טוב. להב קשוח ומסיבי, הטסוקה והנאקאגו ממשיכות את הסורי. צריכה עבודה כיוון שהטסוקה-מאקי (עטיפה על הידית)המקורי פורק. באה עם כל החלקים הנלווים למעט האיטו עצמו.
מבקש 2000 ש"ח, פתוח להצעות.
אפשרות לערכת תחזוקה בתוספת 100 ש"ח.
אייאיטו: להב 75 ס"מ, ידית 28 ס"מ. להב במשקל 1060 גרם בערך, עבה ורחבה.
מבקש 4000 ש"ח, פתוח להצעות.
תמונות:
קריס קאטלרי 29A:

אייאיטו:

להב: 29 אינץ'
טסוקה (ידית): 11 אינץ'
משקל: 1200 גרם
פלדה: 5160 בחיסום דיפרנציאלי (האמון אמיתי).
חרב טובה מאוד לחיתוכים, איזון טוב. להב קשוח ומסיבי, הטסוקה והנאקאגו ממשיכות את הסורי. צריכה עבודה כיוון שהטסוקה-מאקי (עטיפה על הידית)המקורי פורק. באה עם כל החלקים הנלווים למעט האיטו עצמו.
מבקש 2000 ש"ח, פתוח להצעות.
אפשרות לערכת תחזוקה בתוספת 100 ש"ח.
אייאיטו: להב 75 ס"מ, ידית 28 ס"מ. להב במשקל 1060 גרם בערך, עבה ורחבה.
מבקש 4000 ש"ח, פתוח להצעות.
תמונות:
קריס קאטלרי 29A:

אייאיטו:

- 18:01 ,7 September 2009, Mon
- Topic: היכן מיוצרים
- Views: 2671
- 14:25 ,7 September 2009, Mon
- Topic: קניית חרב ארוכה מהמותר
- Views: 2010
- 14:18 ,2 September 2009, Wed
- Topic: חרב קטאנה שלי
- Replies: 32
- Views: 10732
אם החרב מודרנית, אני אוכל לעזור לך. אם היא עתיקה מייק או סער יותר מבינים בזה.rambo wrote:sagiexe- הבחור הזה רודי, אתה יודע מאיזה איזור הוא בארץ (מרכז, צפון, דרום)? הנקודות השחורות לאט לאט יורדות, אם אני משפשף ממש חזק... ופלדת קרבון זה טוב? כלומר זה פלדה איכותית?
nik88- קניתי אותה ב4500 ןשהידית סדוקה גיליתי רק אחרי שהחוט נפרם. סמכתי על יושרו של המוכר, ובפעם האלף: איפה אני יכול בכלל לקבל הערכה מקצועית על איכות ושווי של חרב פה בארץ?
דבר ראשון צריך תמונות כדי שיהיה סוג של בסיס לעבוד איתו. אבל כרגע נשמע לי שהחרב לא שווה 4,000 ש"ח. קשירה של חרב במחיר הזה לא תיפרם מהר.
נ.ב.: פלדת פחמן (carbon steel, יש כמה סוגים) זו ה-מתכת לחרבות.
- 21:39 ,28 May 2009, Thu
- Topic: מחפש סאי וכלי נשק נוספים מאומניות לחימה יפניות
- Replies: 1
- Views: 1080
- 13:24 ,26 April 2009, Sun
- Topic: חוויות מהמשלוח הראשון שלי
- Replies: 13
- Views: 3431
- 19:50 ,13 April 2009, Mon
- Forum: פורום היוצרים
- Topic: הנה עוד ניסיון שלי
- Replies: 4
- Views: 1749
- 17:52 ,12 April 2009, Sun
- Topic: מדוע לחרבות היפניות נדן (סייה) מעץ?
- Views: 1671
- 13:28 ,12 April 2009, Sun
- Topic: מדוע לחרבות היפניות נדן (סייה) מעץ?
- Views: 1671
- 19:49 ,6 April 2009, Mon
- Topic: קניתי חרב חדשה... מבקש עזרה בזיהוי
- Replies: 17
- Views: 5093
זו אכן חרב קולד סטיל מדגם warrior katana, אבל מהדגם הישן יותר. קולד סטיל שידרגו את הקושיראה (פיטינגים) לא מזמן. המוניטין שיצאו להן הוא של חרבות קשוחות וחדות מאוד, ומנסיון זה נכון.
השמן העדיף לחרבות הוא שמן מינרלי, אבל שמעתי שגם שמן WD-40 עובד, ועוד כמה אלטרנטיבות, אשים לינק מפרט כשיהיה מעט יותר זמן.
אימון מהנה.
השמן העדיף לחרבות הוא שמן מינרלי, אבל שמעתי שגם שמן WD-40 עובד, ועוד כמה אלטרנטיבות, אשים לינק מפרט כשיהיה מעט יותר זמן.
אימון מהנה.
- 21:45 ,5 April 2009, Sun
- Topic: פול צ'ן שינטו קטאנה ו2 אייאיטו-נמכרו!
- Views: 1116
פול צ'ן שינטו קטאנה ו2 אייאיטו-נמכרו!
החרבות נמכרו, תודה למתעניינים.[/b]
- 22:33 ,19 February 2009, Thu
- Topic: מוכר אייאיטו ו-וואקיזשי
- Views: 1012
- 15:55 ,19 February 2009, Thu
- Topic: מוכר אייאיטו ו-וואקיזשי
- Views: 1012
מוכר אייאיטו ו-וואקיזשי
נמכר, תודה למתעניינים.
- 15:36 ,19 February 2009, Thu
- Topic: משאל:איך אתה מגיב לסיטואציה הבאה
- Views: 3818
- 14:13 ,13 February 2009, Fri
- Topic: האם אתה משתמש בסכיני הקבע שלך לאכילה ואיזה בושות כבר עשית?
- Replies: 15
- Views: 2850
- 20:35 ,7 February 2009, Sat
- Topic: מפגש עמותה
- Views: 1104
- 20:09 ,7 February 2009, Sat
- Topic: מפגש עמותה
- Views: 1104
מפגש עמותה
מישהו יודע מה התאריך של פגישת אנק"ה הבאה? אם זכור לי נכון זה אמור להיות בפברואר.
- 22:28 ,1 February 2009, Sun
- Topic: משהו מוזר
- Views: 1802
- 17:43 ,1 February 2009, Sun
- Topic: משהו מוזר
- Views: 1802
משהו מוזר
http://www.wtknives.com/index.html
נתקלתי באתר הזה בפורום אחר. הבחור משתמש בטיטניום עם קרבון פייבר. נשמע לי ממש מוזר העניין הזה. מה אתם חושבים?
נתקלתי באתר הזה בפורום אחר. הבחור משתמש בטיטניום עם קרבון פייבר. נשמע לי ממש מוזר העניין הזה. מה אתם חושבים?
- 20:56 ,31 January 2009, Sat
- Topic: חנויות לנשק קר
- Replies: 9
- Views: 5052
- 16:37 ,25 January 2009, Sun
- Topic: יצירת אמנות חדשה/ישנה של מאסטר רודי
- Replies: 3
- Views: 1339
- 0:01 ,7 January 2009, Wed
- Topic: איזה סכין היית נושא (ובאיזה אופן) לשימוש יוםיומי
- Replies: 53
- Views: 14775
- 17:58 ,6 January 2009, Tue
- Topic: איזה סכין היית נושא (ובאיזה אופן) לשימוש יוםיומי
- Replies: 53
- Views: 14775
- 20:53 ,31 December 2008, Wed
- Topic: INTEGR
- Views: 1940
- 17:14 ,29 December 2008, Mon
- Topic: אפלייה מרגיזה
- Replies: 7
- Views: 1677
בדיוק לכך התכוונתי, מצטער מאוד אם השתמע מדברי שאני תומך בהתנהגות חסרת אחריות עם סכין.אמיר_לב wrote:דובון, קודם כל תאמין לי, גם אם תנצח בקרב בתנאים הכי הוגנים, קרי ללא נשק אחד על אחד וכו, היית צריך לענות על מטר שאלות שגם לאחריהן הסיכוי לצאת מזה בידים נקיות לא מזהיר.
דבר שני, לא רק בקומנדו לומדים להלחם בסכין, ישנם אנשים שלומדים להלחם בחרבות, אלות וגם סכינים, מבחינתם זו אמנות לחימה, במקרה אני עושה את צעדי הראשונים במעגל הזה בימים אלו, השימוש היחיד בסכין שהיה לי במסגרת האימונים הוא עם סכיני פלסטיק ופיברגלס שאגב גם עם סכיני הפיברגלס ניתן לפגוע. אגב דובון, בניגוד לכלי נשק אחרים דווקא בסכין ניתן לשלוט טוב יותר בהיקף הפגיעה, ואף לצמצמה למצבי ניטרול יעילים .
הנקודה היא לא להסתובב עם סכין טקטית/ סכין שקנית בחנות הפנינג (עם שתיהן אפשר לפגוע)
אלא מתי לשים את הגבול בין ידיעה ויישום הידע.
סתם עוד הערה שלא קשורה בנוגע ללברוח אני מציע לכל מי שחושב שאמנות לחימה כזו או אחרת תציל אותו או תיתן לו תחושת עליונות, תקשיבו לעצה, אם יש לכם אפשרות לברוח זה בדיוק מה שתעשו, כי לא משנה מה תלמדו או מה תחזיקו באותו רגע ביד אין לכם מושג מי עומד מולכם או לאילו צרות אתם עלולים להכנס.
אני אישית כבר אמרתי את זה כמה פעמים, סכינים כל עוד לא תהיה לגיטימציה לשאת אותן צריכות להשאר בבית, מן הסתם כשאדם יוצא לטיול במקום הדורש סכין, פה תהיה הלגיטימציה לסכין.
אדם הרואה לחימה כאמנות ורוצה ללמוד על לחימה בסכין, הלגיטימציה תשאר בגבולות האימון. לצערנו היום זה לא קורה וזה המכשול שמניע את ההודעה של גוגל לאתר
- 21:45 ,27 December 2008, Sat
- Topic: אפלייה מרגיזה
- Replies: 7
- Views: 1677
בהחלט מרגיז. לא כל אחד שמתעסק בסכינים או לומד להשתמש בהן (כמו שהודגם בסרטונים והוצע באתר) הוא בהכרח עבריין.
דובון: אמנם חובת הנסיגה היא דבר נכון, אבל צריך לדעת להשתמש בסכין. ולו לשם שמירת הידע בלבד (מי ייתן ואף פעם אף אחד לא יצטרך להשתמש בידע הלחימה שלו). אני, כחובב כלי נשק קרים, חושב שבנוסף לאוסף, על האספן לפחות להיות בעל מושג כללי של שימוש בדברים שהוא אוסף.
דובון: אמנם חובת הנסיגה היא דבר נכון, אבל צריך לדעת להשתמש בסכין. ולו לשם שמירת הידע בלבד (מי ייתן ואף פעם אף אחד לא יצטרך להשתמש בידע הלחימה שלו). אני, כחובב כלי נשק קרים, חושב שבנוסף לאוסף, על האספן לפחות להיות בעל מושג כללי של שימוש בדברים שהוא אוסף.
- 13:35 ,26 December 2008, Fri
- Topic: לא יבוא, אלא יותר יצוא
- Views: 1420
- 14:09 ,25 December 2008, Thu
- 14:41 ,24 December 2008, Wed
לא יבוא, אלא יותר יצוא
קראתי את הדביק באתר לגבי יבוא סכינים לארץ, אך מה לגבי יצוא?
יש לכם אולי המלצות לחברות מסוימות?
יש לכם אולי המלצות לחברות מסוימות?
- 23:21 ,18 December 2008, Thu
- Topic: למכירה- ואקיזשי עתיק
- Replies: 0
- Views: 1109
למכירה- ואקיזשי עתיק
ברשותי ואקיזשי (חרב קצרה) יפני בן בערך 260 שנה. אולי אפילו 300-360.
הלהב בא בשיראסאיה (מעין נדן זמני ללהב, לא לשימוש פרקטי), במצב מעולה. אעלה תמונות בימים הקרובים.
המחיר- 2000 דולר. מוכן להתמקח, או להחליף בקטאנות תוצרות ואחרים.,paul chen, bugei
עריכה- קיימת בעיה קלה בהעלאת תמונות. המעוניינים נא לפנות אליי למייל volldemort@walla.co.il[/img]
הלהב בא בשיראסאיה (מעין נדן זמני ללהב, לא לשימוש פרקטי), במצב מעולה. אעלה תמונות בימים הקרובים.
המחיר- 2000 דולר. מוכן להתמקח, או להחליף בקטאנות תוצרות ואחרים.,paul chen, bugei
עריכה- קיימת בעיה קלה בהעלאת תמונות. המעוניינים נא לפנות אליי למייל volldemort@walla.co.il[/img]