Search found 5 matches

by DrGhost
10:27 ,19 July 2014, Sat
Forum: ביקורות,מבחנים והמלצות לסכינים
Topic: Spyderco Ladybug 3 Salt H1
Replies: 4
Views: 4328

Re: Spyderco Ladybug 3 Salt H1

יש לי את הסכין הזו. היא נהדרת אבל ההשחזה שלה קשה (כמו בכל סכין משוננת). עם המשחיז של ספיידרקו העבודה קצת יותר קלה..
by DrGhost
10:23 ,19 July 2014, Sat
Topic: Kershew skyline
Replies: 8
Views: 4743

Re: Kershew skyline

אמנם הזמנת, אבל כסכין שניה לך על dragonfly2 zdp189. הסכין השניה בחדותה באוסף שלי.
by DrGhost
10:20 ,19 July 2014, Sat
Topic: מחפש סכין מתקפלת בטווח מחירים 200-400 שקל
Replies: 9
Views: 6079

Re: מחפש סכין מתקפלת בטווח מחירים 200-400 שקל

Duvdev wrote:שלום,
אני חדש בפורום ולפי מה שראיתי זה פורום רציני, אז סליחה אם אני לא מבין כל כך.
אני רוצה לקנות סכין מתקפלת או נשלפת לא בטוח איך קוראים לה, שתהיה טובה, איכותית ותישאר לטווח מאוד רחוק.
חשבתי אולי על ספיידרקו אבל אני לא כל כך אוהב את הצורה שלהן, הן נראות דקות מידי ושבירות.
ראיתי פה יש סכינים טובות https://www.youtube.com/watch?v=nuhhSD5cLio
אני מחפש משהו בסגנון, חשוב לי לציין שאני לא אספן, אני מחפש סכין שתהיה איתי לטווח ארוך ושיהיה לה שימושים רבים.
טווח מחירים נע בין 200-400 שקל ואני מעדיף לקנות בחנות בארץ, אבל אם צריך להזמין אז בסדר העיקר רק תציעו לי ותראו לי סכינים טובות.
תודה רבה.
כמעט כל הסכינים של ספיידרקו נהדרים. לוקח זמן להתרגל לצורה אבל אחרי שמתרגלים אי אפשר להפסיק. אם אתה מחפש סכין ליומיום שלא תורגש בכיס הייתי קונה את הספיידרקו dragonfly 2 zdp189. יש לי אותה ואני הולך איתה כל יום.
אם אתה מחפש משהו יותר גדול מזה, הדגם הבא שאני מאוד אוהב ללכת איתו הוא הdelica 4 super blue sprint run (אולי יותר זול לקנות אותה בZDP189 או בVG10).
בקיצור, כמו שאוהבים לכתוב בפורום הזה "תלוי למה אתה צריך את זה"...
by DrGhost
10:12 ,19 July 2014, Sat
Topic: אשכול אחרון לפניי קניית סכין (מורה)
Replies: 5
Views: 4275

Re: אשכול אחרון לפניי קניית סכין (מורה)

לי יש את המורה השני.
אני חושב שביחס למחיר שהיא עלתה לי באיי ביי אין אף סכין באוסף שלי שמשתווה לה (אולי הכריס ריב קרבון ששווה כל מחיר(; ).
סכין חזקה בטירוף. המצית אש עובד בצורה מדהימה ולמרות שאין לי שום כישורי בושקראפט הצלחתי להצית איתה אש.
המתכת נעימה וקשיחה דייה לשמור חוד.
אני לא מכיר את המתכת של הסכין הראשונה שהצגת אבל לטעמי ככלל מורה היא חברה שנותנת תמורה מטורפת ביחס למחיר.
by DrGhost
10:05 ,19 July 2014, Sat
Topic: מורה, ספיידרקו, S&W, kabar, קולדסטיל - ומה שביניהן
Replies: 3
Views: 4602

Re: מורה, ספיידרקו, S&W, kabar, קולדסטיל - ומה שביניהן

שלום,
אני אספן חדש יחסית וחדש לפורום.
יש לי את כל סוגי המתכות בהן מגיעה הליידיבאג (VG10, Super blue, ZDP189, H1). סכין נפלאה לגודלה בעיני.
אני הכי אוהב את הגרסה של הsuper blue (שמגיעה באותו צבע כמו הסכין בתמונה). חותכת בצורה שאין שניה לה.