Search found 12 matches

by MisterKnife
17:43 ,31 December 2013, Tue
Forum: ביקורות,מבחנים והמלצות לסכינים
Topic: המלצה לגבי קוקרי של קונדור
Replies: 6
Views: 3880

Re: המלצה לגבי קוקרי של קונדור

קוקרי בסדר אבל יש לך הרבה אופציות אפילו באתר כאן באותו טווח מחירים כמו של קולד סטיל ועוד
דבר שקצת מדאיג אותי בקשר לקוקרי של קונדור שלא מזמן עלה כאן הודעה של תמונות של הקוקרי הזו שבורה אין לי מושג עד כמה היא איכותית
הנה קישור לנושא http://stage.knife.co.il/phpbb3/viewtopic.php?f=4&t=4026
by MisterKnife
7:11 ,6 December 2013, Fri
Topic: התלבטות בין גרזנים...
Replies: 32
Views: 9460

Re: התלבטות בין גרזנים...

sagiBialik wrote:כמה עולים הטומהוקים של קולדסטיל ?
תלוי איפה... פה בארץ 500 שקל בחול בין 40-60 דולר לא כולל משלוח
by MisterKnife
11:51 ,5 December 2013, Thu

תודה... לכולם על התשובות הענייניות, מקווה להשתתף בעוד דיונים כאלה בהמשך.
by MisterKnife
11:09 ,5 December 2013, Thu

תודה לכולם החלטתי לרכוש גרזן של איסטוויג... אבל אני מתלבט בין שני דגמים:
SPORTSMAN'S AXE
http://www.estwing.com/ao_leather_sportsmans_axe.php
CAMPER'S AXE
http://www.estwing.com/ao_campers_axe.php
תודה לכל העונים...
by MisterKnife
11:38 ,4 December 2013, Wed

אני יודע שזה לא לגמרי קשור אבל זה תעריך המכס שתקף לגבי http://taxes.gov.il/customs/CommercialI ... iffIF.aspx
ולא הצלחתי למצוא תעריף על גרזן באיזה קטגוריה הוא נכלל
by MisterKnife
22:46 ,3 December 2013, Tue

R.G wrote:
MisterKnife wrote:
sagiBialik wrote:כל גרזן כאן באתר בטווח של עד 300 ש"ח יעשה את העבודה.
כל גרזן שתזמין מחו"ל ישלח ב DHL, פדקס וכדומה, כך שבכל מקרה תשלם תוספות מכס ומע"מ ותגיע לאיזור
ה 300 400 ש"ח.
אני אישית מעדיף את ה ESTWING כי הם עשויים פלדה יצוקה במקשה אחת והם עמידים לאורך זמן.
טווח המחירים שלהם בהגעה לארץ סביב 400 ש"ח (+-).
תעשה חישוב של 60-70 דולר כולל משלוח + בערך 100-150 ש"ח לחברת השילוח ותוספות (בגרזנים הקטנים).
אם אתה רוצה, יש לי גרזן ביקוע משומש קלות של אסטווינג או שניים חדשים (קטן \ גדול).
מבחינת המחיר, תציץ קודם בגרזנים שיש כאן באתר.
גרזני טומהוק, שנראים קרביים ולא שימושיים לגינון עלולים להעצר במכס. מניסיון. עדיף לך לרכוש מהדילרים בארץ ולא להיסתכן.
אני לא חושב ככה שזה יהיה כל כך יקר כמעט ואין מיסים בכלל כל עוד זה מתחת ל75 דולר כולל משלוח אני לא חושב שזה יעבור את ה300 שקל ועוד גרזן שטוב בכמה מידות טוב יותר מאלו באתר, אבל אני יבדוק את זה לעומק
פה בדיוק הבעיה : ש " אנשים לא חושבים " :-)
תביא אחד ותגיד לנו מה אתה חושב אחר כך , כמה עלה לך להביא אותו לארץ
כולם ילמדו על נסיונך ו " יחשבו " פחות
אני דיברתי על המיסים שיש על המוצר עלות השילוח נעה בין 30 ל40 דולר לא ביעה למצוא גרזן טוב ב70 דולר כולל הכול...
by MisterKnife
20:25 ,3 December 2013, Tue

sagiBialik wrote:כל גרזן כאן באתר בטווח של עד 300 ש"ח יעשה את העבודה.
כל גרזן שתזמין מחו"ל ישלח ב DHL, פדקס וכדומה, כך שבכל מקרה תשלם תוספות מכס ומע"מ ותגיע לאיזור
ה 300 400 ש"ח.
אני אישית מעדיף את ה ESTWING כי הם עשויים פלדה יצוקה במקשה אחת והם עמידים לאורך זמן.
טווח המחירים שלהם בהגעה לארץ סביב 400 ש"ח (+-).
תעשה חישוב של 60-70 דולר כולל משלוח + בערך 100-150 ש"ח לחברת השילוח ותוספות (בגרזנים הקטנים).
אם אתה רוצה, יש לי גרזן ביקוע משומש קלות של אסטווינג או שניים חדשים (קטן \ גדול).
מבחינת המחיר, תציץ קודם בגרזנים שיש כאן באתר.
גרזני טומהוק, שנראים קרביים ולא שימושיים לגינון עלולים להעצר במכס. מניסיון. עדיף לך לרכוש מהדילרים בארץ ולא להיסתכן.
אני לא חושב ככה שזה יהיה כל כך יקר כמעט ואין מיסים בכלל כל עוד זה מתחת ל75 דולר כולל משלוח אני לא חושב שזה יעבור את ה300 שקל ועוד גרזן שטוב בכמה מידות טוב יותר מאלו באתר, אבל אני יבדוק את זה לעומק
by MisterKnife
17:52 ,3 December 2013, Tue

מצאתי משהו של קרשאו "Kershaw Camp Ax" שנראה נחמד אבל שוב אני לא מבין מאוד בתחום הזה לפי מה שאני רואה עד 40 דולר,
אפשר למצוא פריטים טובים גם של איסטוויג ושל SOG.
by MisterKnife
17:43 ,3 December 2013, Tue

הייתה לי הרגשה שהיוניטד לא מתאים וכביכול "טקטי", אם זה עובר חלק, אז אני פתוח להצעות אני ישמח אם תציעו לי דגמים ספציפיים או המלצה לחברות. תודה
by MisterKnife
14:38 ,3 December 2013, Tue

התלבטות בין גרזנים...

לאחרונה החלטתי לחפש גרזן בשביל יעילות טובה יותר בשטח,ביקוע כריתה וכו'. ההעדפה שלי היא קנייה מאינטרנט, אבל אני חושב שדי קשה להזמין מחו''ל ואני יתקע בהרבה בעיות במכס, אני ישמח אם מישהו יודע עם זה אפשרי... אבל גם חנות האתר היא אופציה ראיתי שתי גרזנים שתפסו את עיניי: הM48 של יוניטד שיש עליו ביקורות טובות, או הטומהוק של קולד סטיל, שנראה עמיד יותר בשל העבודה שהוא עשוי כולו ממוקשה אחת מתכת יצוקה.
תודה לכל העונים... :)
by MisterKnife
12:38 ,2 December 2013, Mon
Topic: חרב הוואקיזאשי של יונייטד-קאטלרי
Replies: 12
Views: 3080

Re: חרב הוואקיזאשי של יונייטד-קאטלרי

cinzar wrote:ערב טוב,

עכשיו זה כבר ממש מוגזם, באתר נמכרת חרב הוואקיזאשי של יונייטד-קאטלרי ב- 1800 ש"ח כשברחבי האינטרנט ניתן להבחין את שווי החרב באמת-
http://www.amazon.com/United-Cutlery-UC ... B009T6M0N6

זו ממש חוצפה המחירים שאתם נותנים לחרבות. התחלתם ב- 1500 ש"ח לחרב קטאנה של מאסטר-קאטלרי שבקושי שווה 800 ש"ח ועכשיו אתם דורשים 1800 ש"ח לחרב ששווה פחות ממחצית המחיר.
אתם מנצלים את זה שאין מקורות טובים אחרים להשיג חרבות ומפוצצים במחיר.
פשוט בושה !!!!!

אני קורא לכולם שלא לרכוש אף אחת מן החרבות עד שיתאפסו על עצמם מנהלי החנות.
ידידי היקר... אתה צודק שזהו מחיר מוגזם בהשוואה לאמזון/איבי וכו',אני ממליץ לך לנסות למצוא דרכים לקנות משמה אם אתה מחפש מחירים טובים...
לא מאוד קשה היום להשיג חרב טובה מחו''ל בטוח יותר קל מלנסות להוריד מחירים,שוק הסכינים בארץ קשה וללא תחרות. ובמיוחד שוק החרבות אם תלך לכל חנות בסגנון גנטלמן ,תראה חרב שתעלה באיביי 10 דולר,ושמה ב1000 שקל ויותר, הצרכן הישראלי קונה עם העיניים. שהוא רואה פיסת מתכת גדולה עם חוד, הוא יחשוב שזה מחיר טוב מאוד למוצר גדול כזה, עכשיו בקשר לחנות כאן יש פה מוצרים נפלאים גם במחירים טובים. אבל כמו שאתה מבין עסק זה עסק,והשאיפה של הבעלים הוא שיהיה כמה שיותר רווחי. עד לאן הם מוכנים ללכת בשביל זה זו כבר שאלה מוסרית, אני ממליץ לך מניסיון אישי לערוך את ההודעה ולמחוק את המשפט האחרון.
by MisterKnife
12:46 ,1 December 2013, Sun
Topic: Gerber Bear Grylls ?
Replies: 2
Views: 1341

Gerber Bear Grylls ?

בזמן האחרון דיי חשבתי לנסות את הסכין, אני יודע שזה לא הסכין הכי איכותי שיש, אבל הצלחתי להשיג אותו ב50 שקל מחיר טוב מאוד...
האם אתם חושבים שכדאי לקנות במחיר כזה. :?: