החיפוש הניב 8 תוצאות
- 3:34 ,9 ינואר 2015, ו'
- פורום: פורום המומחים
- נושא: סכינים של 200$ וצפונה - לשטח או לארון התצוגה?
- תגובות: 21
- צפיות: 7998
Re: סכינים של 200$ וצפונה - לשטח או לארון התצוגה?
אחד הסכינים היום יומיים שלי הוא של Chriss Reeve ואני מתמוגג ממנו. הוא נראה עדיין חדש למרות שאני משתמש בו די הרבה. סכין שאני משתמש בו גם הרבה הוא הSpiderco Air הפלדה שלו לא פחות ממדהימה M4 והלהב מחזיק יותר מכל להב אחר שראיתי. אני שומר על החפצים שלי ולהרגיש משהו איכותי ואמנותי זו חוויה אחרת. זה לא שספ...
- 21:33 ,19 אוקטובר 2013, ש'
- פורום: פורום כניסה
- נושא: אוסף הסכינים שלי,
- תגובות: 14
- צפיות: 4610
Re: אוסף הסכינים שלי,
היי מני, עכשיו אני השכלתי. :) יש מצב לקבל קישור למכשיר חשמלי? http://www.amazon.com/ChefsChoice-Trizor-EdgeSelect-Electric-Sharpener/dp/B0018RSEMU אבל לפני שאתה רץ להזמין... אם למדתי משהו בחיי, זה שאין שום דבר שיש בו רק יתרונות. ולמכשיר הזה יש חסרון אחד והוא לא קטן. יש בהחלט מצב שהוא ישרוט לך את הס...
- 19:33 ,19 אוקטובר 2013, ש'
אשמח מאד.stifa כתב:אוסף יפה ומרשים ! אתה מוזמן להוסיף עוד תמונות של הסכינים ותוצרתן בפורום מטבח ...
- 19:32 ,19 אוקטובר 2013, ש'
אוסף מרשים בהחלט... מציע לך לראות את הסרטון של KorIn על איך משחיזים סכינים יפניות עם השחזה חד צדדית. בצורה שבה אתה משחיז אתה גם לא מקבל את המקסימום אפקטיביות של הלהב וגם את גומר אותו מהר יותר, ועם איכות הסכינים שאתה מחזיק שווה מאוד לטפל בהן בצורה הטובה ביותר. נגעת בנקודה מעניינת. את קורין אני מכיר ...
- 14:38 ,19 אוקטובר 2013, ש'
למדתי משהו חדש היום, תודה.Pesel כתב:תודה על המחמאה.
זו דרך מחשבה יפנית, להב מעולה לא צריך ידית מפוארת, שהיא גם כך מתבלה עם הזמן.
אם תסתכל על כלי להב יפניים שהם לא לתצוגה אלה לשימוש, לא תמצא יותר מדי פאר, גימיקים וקישוטים, אלה פשטות פונקציונלית.
- 13:14 ,19 אוקטובר 2013, ש'
אם תחליט ללכת לשדרוג ידית עם עץ, המשקל לא ישתנה בהרבה וסכין תקבל מראה ממש יוקרתי. כמו כן, אשמח לעזור לך בזה. מסכים איתך. ראיתי את התמונות של היצירה האחרונה שלך והידית נראית ממש יצירת אמנות. אני בטוח שיכולת לשדרג את המראה של הסכין הזו לרמה אחרת לגמרי. באופן אישי, תמיד סיקרן אותי, מדוע לסכין הכי יקרה...
- 12:50 ,19 אוקטובר 2013, ש'
ברוך הבא. אהבתי מאוד, בסרטון היה חסר קול, כל פעם חזרתי לפורום לראות באיזו סכין מדובר. מה דעתך להחליף ידית חבל ל Watanabe? תודה, לא חשבתי על עניין הקול. צודק בהחלט. יש לי את הסכין עם החבל 8 שנים ולמרות שבהתחלה זה נראה והרגיש לי משונה, עם הזמן התרגלתי ואהבתי את זה מאד. הייתרון של חבל, זה שהמשקל אפסי ...
- 1:38 ,19 אוקטובר 2013, ש'
אוסף הסכינים שלי,
שלום חברים, שמי מני ואחד התחביבים שלי הוא אספנות סכינים. האוסף שלי משמש אותי במטבח וכל הסכינים בשימוש. בכיס אני מחזיק תמיד באולר קטן. את הסכינים אני מקפיד להשחיז לרמה הגבוהה ביותר שאני יכל. הזווית הכוללת היא 30 מעלות. מבחינתי להב חד הוא להב שיכל לגלח שיער בקלילות. ובלהבים דקים (2ממ) יכולת לחתוך עגבנ...