באמת אחלה סכין לשימוש יומיומי אל תחליף כלום תהייה לך עוד לשנים ארוכות...yoni israeli wrote:תאמת שכבר קיבלתי אותה היא מארצות הברית אפילו לא בהזמנה אלא מתנה (אי אפשר להתלונן רק לחחייך מצד לצד) השימוש הוא לEDC ככה שידעתי בדיוק מה אני קונה וברור שקליפר קטנה וחמודה עם כמה שהיא אכותצית לא הייתה ולא תיהיה גרזן שימוש עדין וטוב. בנוגע לידיות , תגיד עם מחליפים את הידית הלכה האחריות לא חבל להתחיל להתעסק עם זה למרות שאני לגמרי מבין את מה שאתה אומר?
Search found 68 matches
- 14:52 ,10 November 2013, Sun
- Forum: פורום המומחים
- Topic: תנו לי קצת חוות דעת על הבנצ'מייד 556 חברה
- Replies: 5
- Views: 3751
Re: תנו לי קצת חוות דעת על הבנצ'מייד 556 חברה
- 18:51 ,5 November 2013, Tue
- Topic: תנו לי קצת חוות דעת על הבנצ'מייד 556 חברה
- Replies: 5
- Views: 3751
Re: תנו לי קצת חוות דעת על הבנצ'מייד 556 חברה
1 לאיזה מטרה אתה צריך אותה?, בנצמייד היא אחת מהחברות היותר איכותיות בשוק הסכינים, שוב אבל גם להם יש את הדגמים הלא מוצלחים.
לכן חשוב תמיד לבדוק כל דגם של סכין לגופו ולא לקנות רק בגלל החברה, היה לי בעבר גריפטליון/566, הסכין איכותית אבל תלוי לאיזה מטרה,
בשימוש קשה היא במאה אחוז תידפק לך וברוב המקרים המנגנון שלהם דיי עלוב ולא מחזיק בלחצים גבוהים לאורך זמן, אבל מבחינת שאר הדברים סכין סופר חדה ואחלה שמירת להב. עכשיו בטווח מחירים של 400-500 ש''ח אם אתה מתכוון להזמין מחו''ל יש אופציות הרבה יותר טובות אבל שוב תלוי לאיזו מטרה...
לכן חשוב תמיד לבדוק כל דגם של סכין לגופו ולא לקנות רק בגלל החברה, היה לי בעבר גריפטליון/566, הסכין איכותית אבל תלוי לאיזה מטרה,
בשימוש קשה היא במאה אחוז תידפק לך וברוב המקרים המנגנון שלהם דיי עלוב ולא מחזיק בלחצים גבוהים לאורך זמן, אבל מבחינת שאר הדברים סכין סופר חדה ואחלה שמירת להב. עכשיו בטווח מחירים של 400-500 ש''ח אם אתה מתכוון להזמין מחו''ל יש אופציות הרבה יותר טובות אבל שוב תלוי לאיזו מטרה...
- 16:37 ,4 November 2013, Mon
- Forum: פורום היוצרים
- Topic: Hydra- WIP
- Replies: 14
- Views: 3216
Re: Hydra- WIP
וואו הנדן/נרתיק מדהים
- 16:33 ,4 November 2013, Mon
- Topic: סכיני OTF
- Replies: 0
- Views: 3518
סכיני OTF
שלום לכולם... אני אודה מראש לכל העונים.
תמיד התעניינתי סכיני OTF, במיוחד במנגנון הייחודי שלהם, לאחרונה עלו מספר דגמים של סכיני OTF בחנות האתר, והפיחו בי התעניינות
בסוג סכינים זה מחדש, עוד לא הנחתי ידי על סכין מסוג זה, הסכינים באתר יפהפיות ואיכותיות, ואם איכות בא גם מחיר וכרגע אני לא מעוניין לקנות במחיר גבוה ואני מתעניין יותר במנגנון, לכן הייתי רוצה לדעת היכן ניתן להשיג סכין כזאת מסוג זה בארץ בטווח של עד 500 שקלים, כמובן שהסכין חייבת להיות איכותית ולא איזה סכין מהשוק!, אבל גם לא צריך חייה רעה, מן הסתם קנייה מהאינטרנט לא באה בחשבון בשל חוסר החוקיות?
שוב תודה לכל העונים!!!
תמיד התעניינתי סכיני OTF, במיוחד במנגנון הייחודי שלהם, לאחרונה עלו מספר דגמים של סכיני OTF בחנות האתר, והפיחו בי התעניינות
בסוג סכינים זה מחדש, עוד לא הנחתי ידי על סכין מסוג זה, הסכינים באתר יפהפיות ואיכותיות, ואם איכות בא גם מחיר וכרגע אני לא מעוניין לקנות במחיר גבוה ואני מתעניין יותר במנגנון, לכן הייתי רוצה לדעת היכן ניתן להשיג סכין כזאת מסוג זה בארץ בטווח של עד 500 שקלים, כמובן שהסכין חייבת להיות איכותית ולא איזה סכין מהשוק!, אבל גם לא צריך חייה רעה, מן הסתם קנייה מהאינטרנט לא באה בחשבון בשל חוסר החוקיות?
שוב תודה לכל העונים!!!
- 18:37 ,31 October 2013, Thu
- Forum: שאלות ביחס למכס והתנהלות למול מוסדות המדינה
- Topic: איביי,מכס,שוב...
- Replies: 17
- Views: 7327
Re: איביי,מכס,שוב...
אני יגיד לך את זה בפעם האחרונה אמרו לך כמה פעמים לא להזמין ושכנראה יחרימו לך אין לך מה לעשות כי סכין הטלה לא חוקית שישלחו לך הודעה מהמכס תלך לשמה ותצהיר שזה למטרות אספנות וזהו. יש טופס שיתנו לך שמה או שתתצטרך להשיג כנראה שיחרימו אותה תלוי בפקידyuval3107 wrote:חחח תפילות לא יעזרו הם יראו סכין הטלה 12 אינץ' ויבדקו... בכל מקרה מה לכתובבבב? משהו שיציל אותי!! 100 שקל לא כולל משלוח ילכו לפח?? Help me!!!niv krimov wrote:טופס אתה צריך למלא רק עם יבדקו את הסכין אם יבדקו אותה אז לא יעזור שום טופס כי זאת סכין הטלה, תפלל שלא יבדקו את החבילה
- 16:39 ,31 October 2013, Thu
טופס אתה צריך למלא רק עם יבדקו את הסכין אם יבדקו אותה אז לא יעזור שום טופס כי זאת סכין הטלה, תפלל שלא יבדקו את החבילה
- 15:33 ,31 October 2013, Thu
כמו שאמרתי בדרך של טפסים וכו' הצהרת אספנות לא יעבוד על סכיני הטלה אם תרצה להעביר סכיני הטלה יכול להיות שיעבירו או לא יעבירו השאלה זה אם השולח יכתוב שזה הטלה או לא ואם יבדקו לך שוב יש גם סיכוי שזה יעבור אם אתה מוכן לקחת את הסיכון הזה על סכין שאתהה יכול בערך באותו מחיר להשיג בארץ תיקח, יש לך עוד אופציה יש סכיני הטלה שנראים כמו סכינים רגילים לא פחות טובות מהסכין הזאת כנראה שאם תיקח סכין כזאת הסיכוי שהיא תעבור יהיה גדול יותר.yuval3107 wrote:טוב הבנתי את הרעיון. דרך אגב אני לא יוצא איתה החוצה אז זה לא משנה שאבא שלי יכול לקבל כמה שנים בכלא... אני הבנתי לבד. אז אם אני מצהיר שזה לאספנות זה יעבור??? זה מה שחשוב לי כי הם לא יכנסו אלי הביתה עם צו חיפוש וישאלו איפה הסכיןכבר הזמנתי אותה והבנתי את הרמז בדפו-קים ומה לעשות פה המחיר לא שווה. אז מה לעשות שזה יגיע אליי?
תודה לעונים ( בלי ספאם ).
- 19:37 ,30 October 2013, Wed
ענו לך בדיון הקודם סכיני הטלה לא חוקיות במכס הם פשוט יוחרמו וזהו... לא משנה אם תצהיר שזה לאספנות, או לכל סיבה אחרת דבר שני אם תצליח לעשות איזושהי קומבינה ותצליח להצהיר שזה לאספנות ויתפסו אותך עם הסכין בחוץ אבא שלך יכול לקבל על זה כמה שנים טובות ודי כבר יש אפילו כאן בחנות סכין בדיוק כמו זו אולי יקרה ב30 שקל יותר כל שבוע מגיעים דפו-קים חדשים ששואלים על סכיני הטלה שיש בפורום כאן 100 דיונים בדיוק אם אותו שם למה צריך להקפיץ את כל הפורום
- 6:36 ,22 October 2013, Tue
- Forum: פורום כניסה
- Topic: האם לגיטימי לייבא ו/או לאסוף פריטי נשק בעלי שיוך נאצי
- Replies: 24
- Views: 6450
Re: האם לגיטימי לייבא ו/או לאסוף פריטי נשק בעלי שיוך נאצי
כל מה שאמרת נכון חוץ מכמה דברים על מכוניות של פולסווגן אין צלב קרס וגם אם תקנה היום פולסוואגן פאסט אז כנראה שכנראה שנאצי לא נהג בה... הנאצים המציאו הרבה דברים שכיום הם חלק בלתי נפרד מהעולם המודרני אבל הם המציאו אותם בזכות התוקפנות והשתלטות על משאבים באופן מוחלט כנראה חלק גדול מההמצאות האלו נגנב ממחקרים גם של יהודים בתקופתה גרמניה הייתה המדינה הכי חכמה והכי חדשנית, אתה מתבלבל כאן בין חוסר ברירה לברירה עם היית רוצה שנלחם נגד הערבים עם אבנים, זה הבדל גדול מאוד מקניית סכיןחיימון wrote:היטלר עצמו, הצורר שרצח המוני גרמנים בנוסף לבני עמים אחרים, התהדר במיוחד במרצדס שלו, וטיפח כלכלית את הקמת המפעלים של פורשה ופולקסוואגן.
"פולקסוואגן" זה שם שניתן לחברה על ידי היטלר עצמו, ופירושו בגרמנית הוא "רכב לעם".
אני לא רואה כאן מישהו שמתנגד לייבוא של רכבים גרמניים לארץ בגלל זכר השואה, או מישהו שמסרב לנסוע במונית מתוצרת מרצדס.
במלחמת העצמאות של מדינת ישראל, בשיא במשבר של חוסר נשק לאולוסיה היהודית שהיתה תחת התקפה של צבאות ערב, הצילו את המצב הקשה משלוחי נשק מאירופה, שאירגנו סוכנים של המוסד לעליה יהודית ושליחים של הסוכנות היהודית באירופה, וזה היה גם נשק ששימש את הצבא הנאצי, כמו עשרות אלפי רובים של מאוזר (ששמישו בתחילת דרכו של צה"ל ונקראו ברגישות רבה בשם "רובה צ'כי") ששימשו את השומרים הנאציים במחנות הריכוז, ושימשו בין השאר, גם את הגסטאפו ואת ה"איינזץ-גרופן" לרצח יהודים, רוסים, פולנים, צרפתים ועוד.
סוכנים של הסוכנות הצליחו להביא ארצה, כדי להציל את המצב של חוסר נשק ותחמושת במלחמת העצמאות של ישראל נגד צבאות ערב, תוך סיכון גדול, גם מטוסי קרב ששימשו לפני-כן את חיל האויר הנאצי של היטלר וגרינג (הלפטוואפה) כמו ה"מסרשמיט" שנקראו ברגישות רבה בשם "סכינים".
ב.מ.וו היתה בזמן היטלר, חברה שייצרה עבור המשטר הנאצי, מטוסים וטילים.
לא ראיתי שזורקים ברחוב עגבניות על מי שנוסע במכונית ב.מ.וו
- 19:06 ,20 October 2013, Sun
- Topic: german naval dagger ww2.
- Replies: 16
- Views: 6544
Re: german naval dagger ww2.
אולי כל התומכים בטענה של איסוף פריטים בעלות שיוך נאצי היו צודקים אלא אם יש על הפריט סמל שהוא לא רק אנטישמי הוא אנטי כולל
סמל שמזכיר לנו תקופה חשוכה בהיסטוריה שהנאורים עיוותו עובדות מדעיות והמציאו כל מיני תורות שכביכול מבוססות על מדענים דגולים ועכשיו לכל המתחכמים הנאצים אספו כל דבר בעל ערך כספי אבל אני מבטיח לכם שדברים כמו פריטי יודיאקה היו מומסים על ידי הנאצים לגבי יצירות אומנות יהודיות כמו מגילות וכו הם נשרפו על ידי הנאצים אז אם אתם רוצים להרוס פריטים נאצים תרבחו ותסעדו
סמל שמזכיר לנו תקופה חשוכה בהיסטוריה שהנאורים עיוותו עובדות מדעיות והמציאו כל מיני תורות שכביכול מבוססות על מדענים דגולים ועכשיו לכל המתחכמים הנאצים אספו כל דבר בעל ערך כספי אבל אני מבטיח לכם שדברים כמו פריטי יודיאקה היו מומסים על ידי הנאצים לגבי יצירות אומנות יהודיות כמו מגילות וכו הם נשרפו על ידי הנאצים אז אם אתם רוצים להרוס פריטים נאצים תרבחו ותסעדו
- 7:40 ,20 October 2013, Sun
- Forum: ביקורות,מבחנים והמלצות לסכינים
- Topic: קניית סכין באינטרנט, עזרה
- Replies: 8
- Views: 2758
Re: קניית סכין באינטרנט, עזרה
דווקא לא במחיר כזה הוא יוכל לקנות סכיני הטלה בין הטובות בשוק כמו TRUE FLIGHT שעולה בערך מאה שקלNik88 wrote:ממממ.... לזבל סיני- אולי. לסכינים נורמליות- לא.
דבר עם שגיא ביאליק, הוא בטוח יוכל לעזור לך.
- 14:58 ,19 October 2013, Sat
חיימון היקר יש חוק בבירור שאוסר על יבוא כל פריט ממדינות ערב כולל סכינים, דבר שני אני ציינתי שכאשר מופיע בבירור סמל אנטישמי אז זו עלולה להיות בעיה אם הוא הייה לוקח סכין בלי הסמל הנאצי כנראה זו לא הייתה בכלל בעיה אפילו אם זאת סכין בעלת שיוך נאצי די להיות ראש קטן אתה יודע בדיוק למה התכוונתיחיימון wrote:לפי הקו הזה צריך היה לאסור גם יבוא סכינים מאירן (אחמדינג'אד שקורא להכחשת השואה ולהשמדת ישראל, המן הרשע, ועוד), סכינים ושבריות ממצרים (האחים המוסלמים על הכחשת השואה והקריאה להשמדת ישראל, פרעה והיינו עבדים במצרים), ורק התחלנו עם הרשימה.
- 14:54 ,19 October 2013, Sat
- Forum: קנייה ומכירה
- Topic: קונה סכין באליסונג לאימונים (בלי להב מחודד)
- Replies: 4
- Views: 1777
Re: קונה סכין באליסונג לאימונים (בלי להב מחודד)
אני חושב שעשו את החוק הזה יותר לפרפריות שמוכרים בשוק שמתפרקות בידיים שמן הסתם מאוד לא בטיחותיות לעומת שאר הפולדרים...Shrubbery wrote:אולי אני מפספס כאן משהו, אבל למה סכין "הפרפר" לא חוקית ושאר הפולדרים כן?
- 9:54 ,19 October 2013, Sat
יש כמה דברים בעייתים דבר ראשון אני חושב שכל יהודי/ישראלי לא צריך להתעסק עם סכינים כאלה אלא אם יש לו מטרה נעלה, דבר שני זה שהתצהיר על הסכין לשימוש אספני לא מספיק אני חושב שיש איסור במכס על יבוא פריטים עם שיוך אנטישמי במיוחד כל כך בולט עם הצלב קרס הענק על זה, אני חושב שהסכין הזו תיתקע במכס, אם זו הייתה סכין רגילה אז זו לא הייתה בעיה להעביר ואתה.
- 9:44 ,19 October 2013, Sat
- Topic: קונה סכין באליסונג לאימונים (בלי להב מחודד)
- Replies: 4
- Views: 1777
Re: קונה סכין באליסונג לאימונים (בלי להב מחודד)
כמו שאמרתי לך בשרשור הקודם תיכנס לאיביי תקנה באליסונג של חברה מוכרת אבל תבדוק קודם לפני כי יש חברות כמו קולד סטיל שיש להם רק דמוי באליסונג שהמנגנון פתיחה שונה בשביל להפוך את הסכין לחוקית
- 7:41 ,17 October 2013, Thu
- Topic: המלצה לסכין training balisong/butterflyknife .
- Replies: 7
- Views: 2410
Re: המלצה לסכין training balisong/butterflyknife .
כן... את שגיא ביאליק אתה יכול למצוא כאן בפורום בשם "sagiexe" ואתה יכול ליצור קשר איתו דרך הפייסבוק "הסכינים של שגיא ביאליק"
אם החנות אתה יכול ליצור קשר עם "omery" דרך הפורום או להתקשר אליהם 072-249-6292
אם החנות אתה יכול ליצור קשר עם "omery" דרך הפורום או להתקשר אליהם 072-249-6292
- 18:47 ,16 October 2013, Wed
- Forum: פורום היוצרים
- Topic: Hydra- WIP
- Replies: 14
- Views: 3216
Re: Hydra- WIP
כרגיל נפעמים מאיכות העבודה שלך והמקוריות מאוד אהבתי את סגנון "השבריה" אם לזה כיוונת...
- 18:42 ,16 October 2013, Wed
פעם היה בחנות כאן "סכינים למבינים" דגם של BEAR AND SON אני ממליץ לך ליצור קשר עם החנות או כאן בפורום עם עומרי נציג החנות...
עד כמה שידוע לי אין הרבה חנויות שמוכרות את זה בגלל שבאליסונג אמיתי לא חוקי בארץ וקשה להשיג אותו רק כמה אנשים פרטיים מוכרים אותו אז רוב האנשים יעדיפו בשלב מסוים לעבור לבאליסונג אמיתי יש גם את שגיא ביאליק אני לא בטוח שהוא מוכר באליסונג לאימונים אבל כדאי לך לשאול גם אותו
עד כמה שידוע לי אין הרבה חנויות שמוכרות את זה בגלל שבאליסונג אמיתי לא חוקי בארץ וקשה להשיג אותו רק כמה אנשים פרטיים מוכרים אותו אז רוב האנשים יעדיפו בשלב מסוים לעבור לבאליסונג אמיתי יש גם את שגיא ביאליק אני לא בטוח שהוא מוכר באליסונג לאימונים אבל כדאי לך לשאול גם אותו
- 9:31 ,16 October 2013, Wed
אל תקנה את זה מתוך ניסיון אישי קניתי בול כזה והוא התפרק אחרי יומיים עדיף לך להשקיע בחברה ידועה מעל מ100 שקל בשביל לקבל מוצר שבאמת איכותי כמו באליסונג אמיתי
- 14:43 ,15 October 2013, Tue
- Topic: סכין פוקס טראקר
- Replies: 6
- Views: 1613
Re: סכין פוקס טראקר
יש הרבה אנשים בפורום שמתעסקים ביצור ועיצוב סכינים כאן בפורום אני ממליץ לך להעלות הודעה כאן בפורום "היוצרים" אם אתה רוצה משהו מעוצב אישית יש כאן הרבה אנשים כישרוניים מאוד כמו NIK, lerman שמסוגלים לעצב לך משהו ברמה גבוהה כמובן שהתשלום יעלה ביחס לאיכות המוצר שתבקש
- 20:05 ,14 October 2013, Mon
- Topic: סכין פוקס טראקר
- Views: 1613
Re: סכין פוקס טראקר
מבחינת איכות זו סכין סופר איכותית תוצרת איטלקית אם אני לא טועה גם אקסטרימה רטיו מייצרת להם אחת החברות הכי איכותיות בשוק...
סכין שטח טובה, שילוב של כמה גורמים מאוד ייחודיים: לחברה כמו גיאומטריית הלהב סוג של מצטה ייחודית, אמורה לבצע בקלות chopping,
batoning. הפלדת אל חלד רק תשמור על סכין מחלודה ולא תפגע בביצועים שלה דרמטית אם בכלל. אין לי מושג אם הידית נוחה אבל חוץ מזה אני חושב שהסכין עונה על הציפות ממנה מעל המצופה, מבחינת השחזה הכול תלוי בטכניקה אבל בסכיני שטח לא צריך השחזה מדויקת מאוד.
סכין שטח טובה, שילוב של כמה גורמים מאוד ייחודיים: לחברה כמו גיאומטריית הלהב סוג של מצטה ייחודית, אמורה לבצע בקלות chopping,
batoning. הפלדת אל חלד רק תשמור על סכין מחלודה ולא תפגע בביצועים שלה דרמטית אם בכלל. אין לי מושג אם הידית נוחה אבל חוץ מזה אני חושב שהסכין עונה על הציפות ממנה מעל המצופה, מבחינת השחזה הכול תלוי בטכניקה אבל בסכיני שטח לא צריך השחזה מדויקת מאוד.
- 12:11 ,13 October 2013, Sun
- Topic: מעוניין לרכוש סכין קרמביט חדש
- Views: 2642
Re: מעוניין לרכוש שני דגמים של סכינים
תודה לך אתה אחד מאספנים היותר מגוונים בארץ עם אוסף כל כך גדול ומחירים משתלמים מאוד בדרך כלל שאני רואה סכינים שדי קשה למצוא בארץ אני מפנה אנשים אליך...sagiexe wrote:ניב, תודה על הפירגון.
- 18:52 ,12 October 2013, Sat
- Topic: מעוניין לרכוש סכין קרמביט חדש
- Views: 2642
Re: מעוניין לרכוש שני דגמים של סכינים
אתה יכול לקנות את שניהם מחו''ל:איבי,אמזון. או לקנות כאן מהארץ את הקולד סטיל אפשר לקנות כאן בחנות סכינים למבינים... אבל לפי מה ששמעתי בקטגוריית המחיר שלה יש סכינים הרבה יותר טובות, בקשר לקראמביט די קשה להשיג בכלל קראמביט בארץ במחיר שפוי כדאי לך לפנות לשגיא ביאליק כנראה יש לו כמה דגמים נחמדים שהוא יוכל למכור אתה יכול למצוא אותו בפייסבוק "הסכינים של שגיא ביאליק"
- 18:52 ,12 October 2013, Sat
- Topic: העברת סכיני הטלה Tiger Thrower במכס
- Replies: 2
- Views: 4024
Re: העברת סכיני הטלה Tiger Thrower במכס
אני כבר יכול להגיד לך שזאת סכין באיכות ירודה מאוד וממש לא כדאי לקנות אותה דבר שני במכס זה כנראה לא יעבור אתה יכול לקנות סכין הטלה אבל בעלת מראה של סכין רגילה כמו TRUE FLIGHT של COLD STEEL שאני מכיר מישהו שהעביר אותה במכס וכדאי להתחיל עם סכין טובה בעלת איזון טוב אבל שוב אף אחד לא יכול להבטיח לך שהסכין תעבור...
- 6:30 ,9 October 2013, Wed
- Topic: סכיני leatherman
- Views: 2652
Re: סכיני leatherman
אל תקנה מגנטלמן הם יקרים אני ממליץ לך לקנות או מחו''ל או מהחנות כאן באתר יש פה הרבה סוגים של סכיני שטח שמתאימים להרבה סוגי תקציב, שוב תלוי מה השימושים שתעשה... אתה מתכוון לעבודת שטח קשה כמו ביקוע עצים קטיעת ענפים וכו' או עבודה חלשה בשטח לפי זה אפשר יהיה לדעת איזה סכין מתאימה לך
- 17:08 ,6 October 2013, Sun
- Topic: סכיני leatherman
- Views: 2652
Re: סכיני leatherman
למה דווקא של לדרמן... לאיזה צרכים אתה צריך את הסכין?
- 9:17 ,16 September 2013, Mon
- Topic: ממתי ויקטורינוקס מתעסקים עם זיכרון של מחשבים ?
- Views: 4597
Re: ממתי ויקטורינוקס מתעסקים עם זיכרון של מחשבים ?
רגע ווגנר זה לא חטיבת השטח של ויקטורניקס וזה אומר שלא ייצרו יותר מוצרים וגנר...omery wrote:ממזמן, זה לא חדש
אגב מה שגרם לוונגר לפשוט רגל, צעד שהוביל להשתלטות וויקטורינוקס עליהם ולסגירתם השנה, היה ניסיון לייצר שדכן-סכין
הפרוייקט עלה מיליארד וחצי יורו ובפועל ריסק את וונגר.....
http://www.wengerna.com/stuff/contentmg ... 130130.pdf
- 17:54 ,15 September 2013, Sun
- Topic: ממתי ויקטורינוקס מתעסקים עם זיכרון של מחשבים ?
- Views: 4597
Re: ממתי ויקטורינוקס מתעסקים עם זיכרון של מחשבים ?
כמו כל חברה מנסה לגעת בכל פלח בשוק...
- 22:57 ,12 September 2013, Thu
- Topic: המלצה למשחזה
- Views: 4535
Re: המלצה למשחזה
סליחה על הניסוח פשוט מיהרתי... הכוונה שלי הייתה לדגם ספציפי, שלא דורש ניסיון גדול. ולא כל מיני סוגי אבנים וכולי שדורשים טכניקה די מורכבת ורבת ניסיון
- 21:11 ,12 September 2013, Thu
- Topic: המלצה למשחזה
- Views: 4535
המלצה למשחזה
להשחזת להב של מולטיטול ויקטורניקס ולהשחזה של להב מושחר שניהם עד לרמת גילוח לא צריך משהו מיוחד כמו אבני השחזה
ועדיף משהו שלא מצריך ניסיון גדול שיעשה את העבודה
ועדיף משהו שלא מצריך ניסיון גדול שיעשה את העבודה
- 18:25 ,10 September 2013, Tue
- Topic: שאלה בקשר לספיידרקו
- Views: 7281
Re: שאלה בקשר לספיידרקו
באמת שהרבה פעמים אני מוצא את עצמי קורא דיונים ולא מבין מה "הפואנטה", אני חושב שתומר צריך קצת להירגע ולהפחית את האגרסיביות והאינטנסיביות בהם הוא משווק...חיימון wrote:אתה באמת לא מבין למה הוא נלחץ כשמזכירים כאן את "מסטופ" ?niv krimov wrote:באמת שאני לא מבין למה כל דיון תמיד מכיל את האיש שלא מדבר בכלל לנושא ומבקר תשובה של אנשים על פרטיים טכנים מאוד,
זה לא תחרות כאן תירגעו...
כל מי שהספיק לייבא בעצמו דרך חברת שילוח (שגיא למשל?) מבין בדיוק על מה מדובר ועל מה כל הלחץ, ותומר יודע את זה, כי כנראה (אל תתפסו אותי במילה - זה סתם ניחוש) הוא מייבא בעצמו דרך "מסטופ" או כל חברה דומה אחרת, שמאגדת גם שילוח מכתובת-לקוח בחו"ל יחד עם עמילות-מכס צמודה.
הפתעה - כל לקוח פרטי יכול לעשות את זה כמוהו, עם או בלי רשיון ייבוא, פרטני או כללי, וזו לא חכמה כל כך גדולה. אין היום ייצוג בלעדי כי זה נוגד את כללי השוק הבינלאומי, וחיפוש חכם באינטרנט יכול להניב ספקים זולים ממנו, ולכן מחיר זו השורה התחתונה.
רק תקרא איזה תשובות תוקפניות יש לתומר לשלוף, על התייחסות ממש רגועה מצידי, ותבין לבד מה קורא כאן, ולמה הוא כל כך מתאמץ להצדיק את תוספת המחיר שהוא גובה. לא שעיני צרה בריווח שלו, אבל שלא יציג את זה כאילו רק הוא יכול להשיג ללקוחות בארץ את הסחורה. גם עומר יכול וגם שגיא יכול ובעצם כל אחד שמבין את כללי המסחר באינטרנט, גם לקוח פרטי לעצמו - כמוני.
ולכן, תפסיקו עם כל ההתנפלות הזאת על מי שמציג את הנושא בצורה גלויה - השורה התחתונה של כל הסיפור הזה היא המחיר נטו ללקוח בארץ, ונדמה לי (לפי מה שראיתי בשנתיים האחרונות) שעומר קלט את זה יותר טוב מכולם, ושגיא תמיד ידע את זה.
אין לי אפילו כוונה לענות לתומר, כי אני מבין את הלחץ שכל זה הביא לו, ולא רוצה להכניס אותו לעוד יותר לחץ.
נו, באמת...Tomer Mor wrote:חיימון התגובה שלך מגוכחת...
שליח דופק בדלת? כן... לרוב בשעות שאת הלא נמצא ואז צריך להתחיל לרדוף אחרי החבילה.
אההה... אם רק הייתי שותק ולא מזכיר חברת שילוח בינלאומי, או מזכיר עמילות-מכס ללקוחות פרטיים, אולי הוא לא היה נלחץ כל כך...
- 13:10 ,10 September 2013, Tue
באמת שאני לא מבין למה כל דיון תמיד מכיל את האיש שלא מדבר בכלל לנושא ומבקר תשובה של אנשים על פרטיים טכנים מאוד,
- 15:55 ,9 September 2013, Mon
שאלתי אם המוצר הזה מזויף, קיבלתי תשובה ולכן קניתי אותו, לא שאלתי על דגמים טובים יותר...
- 9:38 ,9 September 2013, Mon
תודה אבל כבר קניתי את הסכין ב130 שקל.Tomer Mor wrote:לדעתי סער צודק בעניין הטנישס, אם כי אני התאהבתי ברזיליראנס.
BYRD CARA CARA יש לי אחת למכירה חדשה מהאוסף ב200 ש"ח.
הן חזקות יותר מהסדרהשל הטניישס כי זה נעילת גב והן כבדות יותר כי הן "מבנה מתכת מלא" אם לצטט מומחים. כלומר, גם הידיות מפלדת STAINLESS ולא מ G10 כמו בטניישס. זה יותר סטייל ENDURA וכל אלו רק בזול וסיני. אולרים לא רעים בכלל.
יש לי גם אחת MEADOWLARK למכירה ב-230 זאת הגדולה יותר. שתיהן מהאוסף שתיהן חדשות לגמריי.
- 20:46 ,8 September 2013, Sun
- Topic: יונייטד קטלרי m48
- Replies: 22
- Views: 4864
Re: יונייטד קטלרי m48
אני לא הבנתי מה הבעיה כאן... זה פורום קנייה ומכירה שבוא מוכרים מוצרים ומציעים ספקים שונים, מה ההבדל אם אני יקנה מאדם פרטי
או מכל ספק אחר, במיוחד שזה מוצר שלא קיים במלאי שלכם, אני מבין שזה פורום של החנות אבל אם זה פורום "פתוח" צריכה להיות
התערבות של המנהלים, רק שיש פירסום מסחרי ולא בקשה לספק שמספק מוצר שגם אפילו לא קיים בחנות.
או מכל ספק אחר, במיוחד שזה מוצר שלא קיים במלאי שלכם, אני מבין שזה פורום של החנות אבל אם זה פורום "פתוח" צריכה להיות
התערבות של המנהלים, רק שיש פירסום מסחרי ולא בקשה לספק שמספק מוצר שגם אפילו לא קיים בחנות.
- 22:50 ,7 September 2013, Sat
תודה על התשובה המהירה. אני יקנה אותה במיוחד שבאתר הרשמי של ספיידרקו היא עולה 50 דולר, אני יודע זה לא מהסכינים
האיכותיות של ספיידרקו אבל בשביל תצוגה ואספנות זו אחלה סכין (במיוחד במחיר כזה).
האיכותיות של ספיידרקו אבל בשביל תצוגה ואספנות זו אחלה סכין (במיוחד במחיר כזה).
- 22:25 ,7 September 2013, Sat
שאלה בקשר לספיידרקו
אין לי הרבה מוצרים של ספיידרקו , נתקלתי באיבי במודעת מכירה של ספיידרקו Byrd Cara Cara 2 בפחות ב100 שקל כולל משלוח, אני
חושש שזה מזויף אבל נקנו כבר 139... אני מצרף קישור, אורך הסכין הוא 9.5 סנטימטר זה יהיה מאוד בעייתי במכס או שפשוט אני יצטרך לשחרר אותה תודה מראש לכל העונים
http://www.ebay.com/itm/400365292191?ss ... 1423.l2649
חושש שזה מזויף אבל נקנו כבר 139... אני מצרף קישור, אורך הסכין הוא 9.5 סנטימטר זה יהיה מאוד בעייתי במכס או שפשוט אני יצטרך לשחרר אותה תודה מראש לכל העונים
http://www.ebay.com/itm/400365292191?ss ... 1423.l2649
- 17:15 ,7 September 2013, Sat
- Topic: ביקורת VICTORNIX Huntsman SilverTech
- Views: 4450
Re: ביקורת VICTORNIX Huntsman SilverTech
יש עוד חוות דעת על הביקורת...
- 17:14 ,7 September 2013, Sat
- Topic: דיון מעניין
- Replies: 23
- Views: 4271
Re: דיון מעניין
בסופו של דבר. לכל אחד יש את הנסיון שלו, ויש אדם שהכלי שהכי יתאים לו זה סכין טובה, ויש מישהו שתאים לו גרזן, אבל בסופו של דבר
החבילה הכי טובה זאת סכין טובה, מסור/גרזן, ומולטיטול טוב, אבל בסופו של דבר צריך הרבה מזל אתה לא יודע אף פעם מה יפול עליך,
הכי נכון זה להיות מכוסה לכמה שיותר סיטואציות...
החבילה הכי טובה זאת סכין טובה, מסור/גרזן, ומולטיטול טוב, אבל בסופו של דבר צריך הרבה מזל אתה לא יודע אף פעם מה יפול עליך,
הכי נכון זה להיות מכוסה לכמה שיותר סיטואציות...
- 11:30 ,7 September 2013, Sat
- Topic: מעוניין לרכוש באליסונג של בנצ'מייד
- Views: 6949
Re: מעוניין לרכוש באליסונג של בנצ'מייד
אתה צודק התכוונתי להגיד שנות ה90Pesel wrote:בשנות השמונים עוד לא הייתה ENDURA, השקה ראשונה 1990.
http://www.spydiewiki.com/index.php?title=C10_Endura
- 10:30 ,7 September 2013, Sat
כולם נדבקים לבאליסונג כי זה משהו אייקוני כמו נגיד ספיידרקו אנדורה שהיה מאוד פופולרי בשנות ה80.sagiexe wrote:ב 30 דולר זה דגם מזוייף ללא ספק. אגב הזיופים האלה לא רעים בכלל,
רק מישהו שבאמת מבין בפלדות יכול לשים לב לאיכות הנמוכה של הפלדה, לחוסר החדות
ולפאקים הקטנים בעיצוב...
אגב....
יש לי את הבראדלי קימורה 2 שמכניס את בהנצ'מייד לכיס הקטן..
לא יודע מה נדבקים על הבנצמייד הזה....
- 21:23 ,6 September 2013, Fri
- Topic: דיון מעניין
- Replies: 23
- Views: 4271
Re: דיון מעניין
במילה אחת... busse
- 20:47 ,6 September 2013, Fri
כל מוצר יכול להישמר לך שנים... השאלה איזה שימוש אתה עושה איתו עם זה עבודת שטח קשה אז יש מוצרים מתאימים, אבל כמו שאמרתי אם זה לשימוש קל ומשהו בגרזן הזה מדליק אותו שיהנה 
- 20:01 ,6 September 2013, Fri
אתה יכול לשאול כאן את המומחים הכי גדולים וגם הם יענו לך שיונטד זו חברה לא איכותית ולא עמידה, היו לי כמה מוצרים שלהם שכולם נשברו,
שבניהם גם סכיני הטלה שבדרך כלל עמידות מאוד, גרזן שלהם לא היה לי אבל אני כבר יכול לראות מסרטונים שמהתחלה הוא חלש מאוד בחלק מהפעולות בשטח, אולי הוא נוח בשל המשקל שלו אבל יש גרזנים של SOG או קולד סטיל זולים יותר שהרבה יותר טובים ובאותו משקל, אבל אולי לשימושים שלך זה נוח...
שבניהם גם סכיני הטלה שבדרך כלל עמידות מאוד, גרזן שלהם לא היה לי אבל אני כבר יכול לראות מסרטונים שמהתחלה הוא חלש מאוד בחלק מהפעולות בשטח, אולי הוא נוח בשל המשקל שלו אבל יש גרזנים של SOG או קולד סטיל זולים יותר שהרבה יותר טובים ובאותו משקל, אבל אולי לשימושים שלך זה נוח...
- 19:08 ,6 September 2013, Fri
אני חושב שאין כאלה בארץ אולי מספר מצומצם מאוד, אבל במחיר של 100 דולר יש כל כך הרבה גרזנים טובים יותר, של חברות מאוד טובות, אם אתה צריך אותו כמקל הליכה אז סבבה, אבל אם בשביל עבודות שטח, הוא לא יעיל ולא עמיד בכלל, שוב אני ממליץ לך ליצור קשר אם אחד מעובדי החנות, הם יבואנים רשמיים של יוניטד וכנראה הם יכולים להביא לך כל מוצר שלהם. קח בחשבון שזה יעלה לך משהו כמו 800 שקל.
- 18:06 ,6 September 2013, Fri
פעם הוא היה מוצא למכירה בחנות האתר, אולי עדיין אפשר לקנות אותו מהחנות, אבל חוץ מזה אני חושב שניתן להשיג אותו רק מהאינטרנט. הוא נמכר כאן פעם ב800 שקל, בשביל מה אתה צריך אותו יכולים להיות מוצרים טובים יותר ממנו, במיוחד שיוניטד היא לא חברה איכותית
- 14:11 ,6 September 2013, Fri
יכול להיות אבל אם יש לו קשרים והוא יוכל להעביר את זה במכס אז אפשר יד 2 לקנות את זה בסביבות ה1000 שקל ואני ראיתי מודעה בעצמי של הפריט ב300 דולר שזה 1000 וקצת
- 9:40 ,6 September 2013, Fri
זה ממש לא הגיוני אפילו זיופים נמכרים במחיר גבוה יותר, הדגם שהם כתבו, זה דגם של מהדורה מוגבלת שתמצא רק בסביבות ה500$ כנראה זה מזויף אפילו סכין לאימונים יקרה יותר. בנוסף אם תסתכל יש להם סכין של בנצמייד שקוראים לה טקטיקל בנצמייד וזהו בלי שם ודגם שעולה 15 דולר
אני לא חושב שאפשר להעביר סכיני פרפר במכס, אחת מסכיני הפרפר שנראה לי גם החיקוי קצת מבוסס עליה זה באליסונג 42 סכין די זולה שאפשר להשיג בארץ אולי אפילו בפחות מ1000 שקל.
אני לא חושב שאפשר להעביר סכיני פרפר במכס, אחת מסכיני הפרפר שנראה לי גם החיקוי קצת מבוסס עליה זה באליסונג 42 סכין די זולה שאפשר להשיג בארץ אולי אפילו בפחות מ1000 שקל.
- 18:35 ,5 September 2013, Thu
אתה יכול ליצור קשר עם שגיא ביאליק יש לו גם עמוד בפייסבוק שמציג את האוסף שלו וסכינים למכירה ומגוון רחב של באליסונגים
https://www.facebook.com/sbknive?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/sbknive?ref=ts&fref=ts
- 18:32 ,5 September 2013, Thu
- Topic: ביקורת VICTORNIX Huntsman SilverTech
- Views: 4450
Re: ביקורת VICTORNIX Huntsman SilverTech
אתה צודק פשוט שאני קיבלתי אותו ישר השחזתי אותו. אבל זה באמת אחלה EDC שהוא גם חוקי למיטב ידיעתי.agabay wrote:קניתי לפני שבועיים את הדגם התאום (ריינגר - כמעט זהה רק בלי משור)
בהשוואה לדגם הצבאי הלהבים ממש עדינים, וגם ההשחזה הראשונית הייתה גרועה
אבל סה"כ EDC נחמד מאוד והמספריים אכן מעולות