Search found 66 matches

by coldstorm
21:57 ,20 January 2014, Mon
Forum: מטבח ובישול - סכינים אביזרים מתכונים ומה שביניהם
Topic: סכין שף ראשונה בתקציב של כ350- 450 ש"ח
Replies: 53
Views: 21085

Re: סכין שף ראשונה בתקציב של כ350- 450 ש"ח

מנסיון אישי של השנים האחרונות, הסדרות המחושלות של צווילינג מעולות. נוחות לשימוש, מאוזנות נכון ושומרות על חדות לאורך זמן. יש להם כרגע סכין שף מסדרת טווין קוזין במחיר מצחיק של 285 שקלים וסכין שף מסדרת מיאבי (הסדרה היפנית ) ב- 390 שקלים. אל תקנה מסדרת טווין פולאקס, זאת סדרה מוטבעת בינונית למדי, ובטח לא מסדרת צווילינג סטייל - חבל על הכסף, הלהב לא שומר על חדות. ההמלצה, כרגיל, היא להגיע לחנות ולהתנסות בסכין. הסכין הכי טובה לא תעזור לך אם הידית קטנה/גדולה מדי או סתם לא נוחה.
http://www.skm.e-shops.co.il/
by coldstorm
17:35 ,4 July 2013, Thu
Forum: פורום כניסה
Topic: תערוכת נשק קר - 12.07.2013(יום שישי) - פתח תקווה.
Replies: 32
Views: 9299

Re: תערוכת נשק קר - 12.07.2013(יום שישי) - פתח תקווה.

Pesel wrote:ל ICKG ככל הידוע לי אין אתר רשמי.
בפורום אצל פישמן.
בכל מקרה אני אגיע. יש לי יומולדת וצריך קצת להתפנק.
by coldstorm
11:00 ,2 July 2013, Tue
Topic: תערוכת נשק קר - 12.07.2013(יום שישי) - פתח תקווה.
Replies: 32
Views: 9299

Re: תערוכת נשק קר - 12.07.2013(יום שישי) - פתח תקווה.

איפה יש עוד מידע על התערוכה? לא ראיתי באתר של ICKG.
by coldstorm
7:33 ,5 November 2011, Sat
Forum: קנייה ומכירה
Topic: סכינים ופנסים למכירה
Replies: 20
Views: 6502

Re: סכינים ופנסים למכירה

זאת שליד הקארשו, ב-80 ש"ח.
תשלח לי בבקשה למייל דרכי התקשרות איתך כדי שנוכל להתקדם.
by coldstorm
23:06 ,4 November 2011, Fri
Topic: סכינים ופנסים למכירה
Views: 6502

Re: סכינים ופנסים למכירה

בהנחה ש- YONTAM אכן מתחת לגיל 18 והמכירה לא תתבצע, אני מעוניין בקרשו וב- Ganzo G-704
by coldstorm
8:58 ,17 January 2011, Mon
Topic: לאיפה נעלמו כולם?
Replies: 10
Views: 3210

לאיפה נעלמו כולם?

הפורום היה פעיל בצורה סבירה, עכשיו די מת. לאיפה הלכתם? איפה יש שוק יד שניה סביר? איפה מפורסמות הודעות על מפגשי עמותה/ירידים /באזארים? הדף בפייסבוק לא ממש פעיל. סכיני פישמן ברוסית בלבד, הסליק לא ממש רלוונטי בנושא, אז איפה כן?
by coldstorm
3:17 ,16 September 2010, Thu
Forum: פורום היוצרים
Topic: סכין
Replies: 3
Views: 1518

Re: סכין

יפה מאוד. כיף לראות אומן בעבודה. אשמח אם תעלה פעם גם קליפ שמראה השחזה כהלכה.
by coldstorm
22:50 ,10 June 2010, Thu
Topic: חנות
Replies: 22
Views: 5801

Re: חנות

אכן מחירים "ללא תקדים". נקווה שהצעד הבא לא יהיה לאסור על מכירה בכנס העמותה או גביית 20% מהמוכרים.
by coldstorm
8:05 ,20 July 2009, Mon
Topic: שלום לכולם
Replies: 43
Views: 8784

מדובר ביצרן ספרדי, מעט מתחת לרמה של מואלה. יש לו גם סכינים טובות ויקרות יחסית לייצור המוני, במחיר של 80-100 יורו(מה שאומר 1000 שקל בארץ).

דף הבית: http://www.andujar-sl.es/inicio.htm
by coldstorm
9:54 ,12 May 2009, Tue
Forum: ביקורות,מבחנים והמלצות לסכינים
Topic: ספיידרקו delica 4
Replies: 8
Views: 2434

חשבתי שאמזון לא שולחים לארץ סכינים וכלים דומים? האם טעיתי?
הטאסמן נקנתה ביום מוזר שמחירה ירד ל- 30$ באמזון.
[/u]
by coldstorm
21:24 ,1 May 2009, Fri
Topic: חיפוש פריט
Replies: 9
Views: 2533

מה אתה מגדיר כסכין קומנדו מצרית?
by coldstorm
16:12 ,9 April 2009, Thu
Topic: התלהמויות בפורום.
Views: 1920

אורים wrote:סתם הרחקה?
צריך היית לשלוח אותם לחדר, לפחות לרבע שעה, לעמוד בפינה עם הפנים לקיר.
כל התגובות האלו והריבים מזהמים את הפורום. יש פה מספר אנשים ילדותיים וקטנוניים בצורה מעצבנת. חילופי האשמות שטותיות ותגובות שמתאימות לריב בגן ילדים. תנו לההנות מהפורום. לא בא לכם לנהוג בצורה מכובדת - אף אחד לא מבקש מכם להכנס לכאן.
by coldstorm
14:52 ,21 February 2009, Sat
Forum: פורום המומחים
Topic: היכן ניתן למצוא אבני צור בצפון הארץ???
Replies: 13
Views: 11327

מחשופי צור יש לך גם במירון - קרוב לבית. סע על הכביש הראשי ממעלות לכיוון ג'יש, למשל וחפש בצד הדרך במקומות שעבודות הסלילה "כיסחו" את ההר, תראה קוים כהים בסלעי הגיר - זהו צור. עשו לך כבר את העבודה הראשונית של חשיפתם וניתן בקלות להוציא קצת.
by coldstorm
13:24 ,16 February 2009, Mon
Topic: לימון in חרדל out
Replies: 39
Views: 7613

מה קורה אם על הלהב ישנם כתמי חלודה ואני יוצר פאטינה עם מיץ לימון. האם החלודה תמשיך "לפעול" מתחת לציפוי ותפגע בלהב?
by coldstorm
13:20 ,16 February 2009, Mon
Topic: רק הגעתי והופס אני הולך
Replies: 11
Views: 2588

צר לי שאתה הולך. אני גולש בפורום כבר מספר שנים, לומד הרבה ותורם מעט מנסיוני האישי.
אבל - וזה אבל גדול - אני מבין את התגובה שלך. בימים האחרונים משתוללת פה מלחמה, שאחרי קריאת כל התגובות אין לי מושג ממש על מה ולמה. אם הייתי נכנס היום בפעם הראשונה, יש סיכוי רציני שהייתי מגיב כמוך.
בתקווה שכל הרוחות ירגעו והפורום ימשיך בדרכו הרגילה.
by coldstorm
21:42 ,13 February 2009, Fri
Topic: ייבוא סכינים סדרתיות מחו"ל.
Replies: 24
Views: 5972

קרמיט ידידי, אני מבקש שתגיב בלי להתלהם ובלי לבצע עבירות פליליות - ולקרוא לאדם גנב זאת הוצאת לשון הרע.
לגופו של עניין, מדובר,לכל היותר, אולי בפגיעה קלה בפרנסה של יבואן זה או אחר, וגם זאת בהנחה שמדובר בסכין שאכן מיובא לארץ על ידו ביבוא סדיר. אם בידיו זכיינות בלעדית על מוצרי החברה - זכותו - מול החברה בלבד - שהיא לא תמכור ישירות ליבואן אחר.
אין כאן שום דבר לא מכובד ולא נאות ובטח שלא גניבה.
לגבי מי שמתעניין בסכינים שערכן מאות דולרים - אני מצטרף לקריאתך, קנו סכיני קסטום כחול לבן.
נועם
by coldstorm
20:22 ,10 February 2009, Tue
Topic: סכינים להטלה.
Views: 2407

השתמשתי בשתי סכיני הטלה של מואלה, אחת עם ידית מחומר פלסטי והשניה קטנה יותר ובלי ידית. שתיהן עברו התעללות די ממושכת, כולל פיספוסים שפגעו בקיר ועמדו במשימה בהצלחה. מה שכן, או שאני גרוע במיוחד או שהן לא מאוזנות בצורה טובה. אבל מבחינת איכות חומרים, הן שוות בהחלט את המחיר.
by coldstorm
12:52 ,3 February 2009, Tue
Topic: האם אתה משתמש בסכיני הקבע שלך לאכילה ואיזה בושות כבר עשית?
Replies: 15
Views: 2850

למען האמת התשובה שלי מתאימה לכמה נושאים שפתחת לאחרונה.
אני מדריך טיולים ונושא עלי אולר באופן קבוע בעבודה. משתמש בו למגוון רחב של דברים - כריתת ענף של אגבה לצורך הסבר על צמחים פולשים, חידוד עפרונות לילדים שממלאים דפי פעילות, חיתוך חוטים ועוד. אחת הפעילויות הכי בולטות היא כמובן לאכילה - פתיחת אריזות מזון, קילוף פירות וירקות וחיתוכם, הכנת כריכים ועוד. לא מזמן הדרכתי כיתה באתר שיש בו פרדס תפוזים שמותר לקטוף בו. הילדים כמובן קטפו בהתלהבות ואז שלפתי את ה EDC הנוכחי שלי (באק בנטהם http://www.moontrail.com/buck-284bantamBBW.php . קניתי מקרמיט ואני מרוצה ממנו מאד. סכין קטנה אבל ערסית) וקילפתיבערך 30 תפוזים. בסוף, מסתכלת עלי ילדה שקילפתי לה תפוז ואומרת לי "יו, המדריך, איזה רוצח אתה". שאלתי אותה למה - היא אמרה בגלל הסכין. אתם מבינים - היא ראתה אותי משתמש באולר לצורך שלו הוא נועד, עשר דקות אני עובד בשבילם לקלף תפוזים - ועדיין הסכין אצלה זה של רוצח.
by coldstorm
9:52 ,15 January 2009, Thu
Topic: מהו סכין הבישול שלכם בשטח-המשך לשרשור סכין השף
Replies: 21
Views: 3822

בתשובה לשאלה המקורית. השתמשתי במגוון סכינים, הכי נוחה היתה buck Nighthawk שקצצה סלט וירקות למרק כמו אלופה. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שהסכין הכי נוחה לבישול היא סכין שף, אירגנתי נרתיק לסכין שף ארקוס 15 ס"מ והיא יוצאת איתי קבוע לטיולי שטח כחלק מערכת הבישול.
by coldstorm
16:03 ,14 January 2009, Wed
Topic: מהו סכין הבישול שלכם בשטח-המשך לשרשור סכין השף
Replies: 21
Views: 3822

איסוף סכינים הוא ברמות שונות וטעמים שונים. יש מי שמתלהב מביונט ומי שפלדת שכבות עושה לו טוב. יש מי שמתמחה בסכיני הישרדות או אולרי ויקטורינוקס. לכולם האתר משמש מקום מפגש וירטואלי. כל דיון בעניני סכינים מוסיף ומעניין. למרות שאני לא מגיב באופן שוטף, אני עוקב בעניין אחרי כל הט'רדים, מאחר והם נוגעים לתחביב שלי.
לגבי ה- busse hell razor - סכין מדהים.
לגבי הדיון בסכין לחייל קרבי - לא רואה שום פסול בכך, נהפוך הוא - הדבר עשוי לעזור לחייל שלנו שמתלבט איזה כלי לשאת עליו בשעת הקרב.
נועם
by coldstorm
18:12 ,4 January 2009, Sun
Topic: סכינים למכירה! עדקון מחירים
Replies: 7
Views: 3425

לא רואה את התמונות :(
by coldstorm
20:07 ,30 December 2008, Tue
Topic: יש חדש לגבי סדנת השחזה?
Replies: 4
Views: 1302

הייתי רשום לסדנה. אשמח אם אכן תצא לפועל. כמו שאמרתי אז, לא מפריע לי אם היא בתשלום כדי לכסות את הוצאות זמנו של אלכס.
נועם
by coldstorm
21:55 ,18 December 2008, Thu
Topic: שירשור החנויות והמוזיאונים הגדול
Replies: 45
Views: 13283

אם אתה יורד בתחנת המטרו LICEU שבמרכז הרמבלס, ממשיך טיפה לכיוון לה-בוקריה ופונה ימינה לרחוב שמוביל לכיוון הקתדרלה, אתה נתקל אחרי הליכה קצרה באולם קונצרטים מימינך. משמאל יש חנות סכינים מכובדת.
אם תמשיך ברחוב, לכיוון הקתדרלה, אחרי מספר דקות הליכה יש משמאלך עוד חנות סכינים. החזית שלה לא גדולה ומרשימה כמו של הראשונה אבל בפנים יש מבחר יפה מאד. שווה להסתובב עוד ברובע הגוטי כי בטוח יש עוד חנויות שלא נתקלתי בהן.
במצודה במונט-ז'ואיף יש את מוזיאון הנשק הקר הגדול ביותר שראיתי - אוספי חרבות, פגיונות, שריונים וכו' - אתה חייב להגיע לשם.
by coldstorm
23:09 ,22 November 2008, Sat
Topic: מבקש חוות דעת
Replies: 18
Views: 5850

stuner, שני דברים:
1. כל תפעול האתר הוא בהתנדבות והעמותה לא משופעת בכספים, כך ששרת איכותי הוא בעייתי. אתה מוזמן לתרום למען שיפור האתר, בכסף או במכירת סכין שכספיה יופנו לאתר, כמו שעשו חלק מהחברים. לשם הבהרה, אני לא ממנהלי האתר ואומר זאת ביוזמתי האישית.
2. TRUPER היא חברה ברזילאית ענקית לייצור כלי עבודה. מוצרים זולים אך אמינים יחסית שנותנים תמורהלמחיר. מצ'טה שלהם עולה פרוטות: http://www.klibuy.co.il/category.asp?pr ... q2=&page=4
by coldstorm
22:54 ,10 November 2008, Mon
Topic: מעוניין לקנות victorinox oht
Replies: 17
Views: 3715

על פניו הדגם בעל הלהב היחיד נראה פתרון זול ואיכותי למי שצריך להב בודד. האם למישהו יש דעה בעניין? נגיד יחסית אולר של ספיידרקו או חברה איכותית דומה. למיטב ידיעתי ויקטורינוקס היא חברה טובה ואולר כזה ב- 120-150 שקל נראה מציאה רצינית.
by coldstorm
4:29 ,2 November 2008, Sun
Topic: למכירה Buck 284 Bantam
Replies: 6
Views: 2503

נשלח מסר בפרטי
by coldstorm
15:40 ,18 August 2008, Mon
Topic: mtech??
Views: 2359

כנ"ל.
הבורג המחבר הראשי התרופף אחרי שבועיים, הידקתי והוא שוב השתחרר עד שנמאס לי והוספתי להברגה מעט דבק. הלהב דווקא החזיק בצורה סבירה, אבל ההרגשה הכללית כשמחזיקים ומשתמשים זה שהסכין דפוקה.
by coldstorm
19:57 ,11 August 2008, Mon
Topic: חברים האתר עבר את רף ה500 חברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Views: 1974

קשה להגדיר תושב קבע. אני נכנס כמעט כל יום לראות מה חדש, אבל מגיב פעם במספר שבועות. בכל אופן, 500 חברים רשומים זה יפה.
by coldstorm
14:02 ,11 August 2008, Mon
Topic: מחפש את יבואן Buck לישראל
Views: 2088

ד.ר. נשק וסחר
טלפון: 03-6419247 פקס: 03-6410836
כתובת: בית צורי אליהו 5, תל אביב 69122
by coldstorm
20:23 ,10 July 2008, Thu
Topic: הצבעה בתחרות!!!
Replies: 9
Views: 2188

הצבעתי. עבודות מדהימות.
by coldstorm
20:43 ,30 June 2008, Mon
Topic: דיון לגבי בחירת הסכין
Replies: 19
Views: 3998

אתה צריך להגדיר לעצמך מה אתה רוצה לכרות. המצ'טה הקלאסית היא דקה יחסית, גמישה וקלה. נפלאה לכיסוח סבך קל וענפים דקים ולא מעייפת מדי את המשתמש(תחשוב על עבודה של שעות ולא על קיצוץ מספר ענפים). הבולו מתאימה גם לקיצוץ ענפים יותר עבים, אבל אתה משלם במשקל שלה, שמעייף את היד יותר מהר. הקוקרי נועד לקיצוץ יותר ממוקד ויכול לטפל אפילו בגזעים קטנים, אבל פחות יעיל בפינוי משטח גדול, כמו גיזום גדר-שיח או פינוי סבך בשביל ההליכה. שאר הסוגים שהבאת הם ברובם ואריאציות של סכינים שלא פותחו מראש כמצ'טות ואני מטיל ספק ביעילות של בואי מצ'טה וכדומה.
by coldstorm
20:33 ,13 May 2008, Tue
Topic: אולר דו להבי של באק למכירה
Replies: 2
Views: 1451

אם מישהו מעוניין נא לשלוח הצעה הוגנת ונראה.
coldstorm
by coldstorm
12:56 ,12 May 2008, Mon

הצעות נא לשלוח בפרטי או למייל - coldstorm ב-walla.co.il
by coldstorm
16:23 ,10 May 2008, Sat
Topic: סכינים שיוצרו בארץ ישראל ביצור סידרתי
Views: 9849

שאלה לגבי סכין הדגים - הייתה לי פעם כזאת, כלי עזר אדיר בגינה דווקא. נשברה לי באמצע כשהמהלומה החליקה והלהב פגע עם צידו השטוח בעץ. איפה אני משיג אחת כזאת והאם יש לך מושג לגבי מחיר?
מחפש אחת חדשה לשימוש ולאו דווקא כלי אספנים.
תודה
by coldstorm
13:04 ,10 May 2008, Sat

אולר דו להבי של באק למכירה

למכירה אולר של באק - קרוס לוק בעל שני להבים. חדש לגמרי+נרתיק קורדורה מקורי.
שילמתי עליו 400 ש"ח וזה גם מה שאני מבקש.
תמונה: http://www.knivesplus.com/buck-alpha-cr ... 183cm.html
by coldstorm
12:30 ,10 May 2008, Sat
Topic: סכינים שיוצרו בארץ ישראל ביצור סידרתי
Views: 9849

מצטרף לשאלה לגבי תרשיחא - קראתי בספר טיולים שיש שם נפח שמייצר סכינים אבל בביקור בישוב לא מצאתי.
by coldstorm
19:13 ,8 May 2008, Thu
Topic: MultiTool
Views: 2992

בן אחותי קנה עכשיו את הסקלטול - דרך איבי כולל משלוח השיג ב-320 ש"ח. שיחקתי עם זה קצת ואני די מבסוט. הלהב נשלף בקלות עם האגודל ולמרות שהוא לא ארוך במיוחד יש לו עוצמה רבה. הפלאייר לא מסיבי במיוחד. השאקל/פותחן בקבוקים הוא רעיון טוב אבל הקליפס שסוגר אותו עדין מדי לדעתי.
by coldstorm
8:30 ,28 April 2008, Mon
Topic: בקשה לסדנת השחזה
Views: 5212

היי רעי. שלחתי לך הודעה בפרטי פעמיים אבל משום מה אני לא רואה בתיבה שלי ששלחתי או קיבלתי הודעות. בכל מקרה, אני רוצה להשתתף ומביא גם חבר.
5211104 בסלקום
by coldstorm
18:48 ,20 April 2008, Sun
Topic: מחפש אולר ליום יום
Replies: 10
Views: 4044

במפגשי העמותה תוכל למצוא אולרים טובים במחיר מאד נוח, חדש או משומש במצב טוב.קניתי שם מספר פריטים מצויינים. כמו שאמר סער, תפרט יותר לגבי שימוש וכמה אתה מוכן להוציא ונוכל לתת לך יעוץ יותר טוב.
by coldstorm
9:18 ,11 April 2008, Fri
Topic: בקשה לסדנת השחזה
Views: 5212

אני בעד. מוכן להתחייב ולשלם מראש. דווקא חול המועד לא מתאים לי כי אני מדריך.
by coldstorm
15:53 ,9 March 2008, Sun
Topic: שאלה על מואלה
Views: 3139

יש לי מספר סכינים של מואלה, אז ככה:
סכיני ההטלה - פלדה מעולה, עמדו בהתעללות ממושכת(כולל פיספוסים שפגעו בקירות, אדמה סלעים וכו')
דגם ALCE - אחת הסכינים החביבות עלי, המכונה אלסי, הדגם האמצעי בתמונה אבל בלי שינון בגב הלהב. עמדה בכבוד במשימות שטח רבות. הפלדה לא מחלידה בתנאים שפגעו בסכינים אחרות, אבל דורשת יותר השחזה מסכינים אחרות. מה שכן, להשחיז אותה זה תענוג.
דגם נוסף מסדרה אחרת - הלהב יותר עבה משל אלסי ונשמר יותר טוב. הכת הייתה עשוייה חומר דמוי גומי, כמו הכת של שתי הסכינים התחתונות בתמונה. חומר לא מוצלח שהתחיל להתפורר די מהר והוחלף באילתור משלי.
by coldstorm
7:15 ,1 March 2008, Sat
Topic: יש משהו טוב לא יקר עם כלי השחזה מתאים
Replies: 0
Views: 1328

סהר, הסבירו לך שזה לא המקום להודעות מסחריות. זאת כבר פעם שלישית שאתה דוחף את ההודעות שלך בעניין. אם הייתי יודע שזאת צורת ההתנהגות, לא הייתי נותן קישור לאתר שלך.
אם אתה רוצה להכניס את עצמך לתודעת חובבי הסכינים, תתארגן על תצוגה במפגש העמותה הבא.
by coldstorm
7:11 ,1 March 2008, Sat
Topic: סכין חדשה.........מהיום
Replies: 5
Views: 1921

קובי גיסלר היה יבואן סכינים שישב בחיפה בשנות התשעים. היה לו קו של סכינים שהוא ייבא עם הלוגו הזה. לא יודע מה עלה בגורל החברה שלו, אני לא מצאתי לה זכר באינטרנט. בד"כ הסכינים היו מפלדת 440 ובאיכות סבירה למחיר.
by coldstorm
10:14 ,25 February 2008, Mon
Topic: מי מיבא buck לארצנו הקטנטונת?
Views: 3936

ד.ר. נשק וסחר
טלפון: 03-6419247 פקס: 03-6410836
כתובת: בית צורי אליהו 5, תל אביב 69122

אדם נחמד. היתי איתו בקשר לצורך החלפת להב באולר. קצת קשה לתפוס אותו.
הוא היה במפגש האחרון ומכר סכינים במחיר טוב- שווה לבדוק איתו מחירים לחברי הפורום.
by coldstorm
22:45 ,21 February 2008, Thu
Topic: מחפש סכין בסגנון מסויים
Views: 1747

נמצאה האבדה

מדובר בסכין של חברת LINDER. מצאתי אותה במפגש של האגודה הערב. תמונה בקרוב.
by coldstorm
22:28 ,21 February 2008, Thu
Topic: מחפש ערכת השחזה
Views: 1863

אתר ישראלי

ערכת השחזה של לנסקי - תוצאות מצויינות
http://mspcat.co.il
by coldstorm
15:16 ,25 January 2008, Fri

את זה עשיתי לפני ששאלתי. ניסיתי עוד פעם ללא הצלחה. יש כל מיני סכינים דומות אבל כולן מעוקלות וטובות בעיקר לשיסוף. לסכין שראיתי היה להב ישר למדי שטוב גם לקיצוץ - למשל של מלפפון שזה מה שהבעלים עשה איתה.
by coldstorm
18:44 ,24 January 2008, Thu

מחפש סכין בסגנון מסויים

ראיתי אצל מישהו סכין תוצרת סולינגן, לא זוכר את שם החברה, שדומה בקונספט ל - SPYDERCO caspian salt
http://www.spyderco.com/catalog/details.php?product=288
כלומר סכין קצרה, עם חור להשחיל את האצבע כחלק מהידית. הלהב במקרה זה היה צר וחלק, לא מתוסבך כמו הספיידרקו והידית בזוית פחות חדה יחסית ללהב. נרתיק קומפקטי דק. מצא חן בעיני.
מישהו מכיר את הסכין?