מנסיון אישי של השנים האחרונות, הסדרות המחושלות של צווילינג מעולות. נוחות לשימוש, מאוזנות נכון ושומרות על חדות לאורך זמן. יש להם כרגע סכין שף מסדרת טווין קוזין במחיר מצחיק של 285 שקלים וסכין שף מסדרת מיאבי (הסדרה היפנית ) ב- 390 שקלים. אל תקנה מסדרת טווין פולאקס, זאת סדרה מוטבעת בינונית למדי, ובטח לא מסדרת צווילינג סטייל - חבל על הכסף, הלהב לא שומר על חדות. ההמלצה, כרגיל, היא להגיע לחנות ולהתנסות בסכין. הסכין הכי טובה לא תעזור לך אם הידית קטנה/גדולה מדי או סתם לא נוחה.
http://www.skm.e-shops.co.il/
Search found 66 matches
- 21:57 ,20 January 2014, Mon
- Forum: מטבח ובישול - סכינים אביזרים מתכונים ומה שביניהם
- Topic: סכין שף ראשונה בתקציב של כ350- 450 ש"ח
- Replies: 53
- Views: 21085
- 17:35 ,4 July 2013, Thu
- Forum: פורום כניסה
- Topic: תערוכת נשק קר - 12.07.2013(יום שישי) - פתח תקווה.
- Replies: 32
- Views: 9299
Re: תערוכת נשק קר - 12.07.2013(יום שישי) - פתח תקווה.
בפורום אצל פישמן.Pesel wrote:ל ICKG ככל הידוע לי אין אתר רשמי.
בכל מקרה אני אגיע. יש לי יומולדת וצריך קצת להתפנק.
- 11:00 ,2 July 2013, Tue
- Topic: תערוכת נשק קר - 12.07.2013(יום שישי) - פתח תקווה.
- Replies: 32
- Views: 9299
Re: תערוכת נשק קר - 12.07.2013(יום שישי) - פתח תקווה.
איפה יש עוד מידע על התערוכה? לא ראיתי באתר של ICKG.
- 7:33 ,5 November 2011, Sat
- Forum: קנייה ומכירה
- Topic: סכינים ופנסים למכירה
- Replies: 20
- Views: 6502
Re: סכינים ופנסים למכירה
זאת שליד הקארשו, ב-80 ש"ח.
תשלח לי בבקשה למייל דרכי התקשרות איתך כדי שנוכל להתקדם.
תשלח לי בבקשה למייל דרכי התקשרות איתך כדי שנוכל להתקדם.
- 23:06 ,4 November 2011, Fri
- Topic: סכינים ופנסים למכירה
- Views: 6502
Re: סכינים ופנסים למכירה
בהנחה ש- YONTAM אכן מתחת לגיל 18 והמכירה לא תתבצע, אני מעוניין בקרשו וב- Ganzo G-704
- 9:07 ,29 May 2011, Sun
- Topic: מה דעתכם על הטענות של יצרן הסכין?
- Replies: 24
- Views: 4429
- 8:58 ,17 January 2011, Mon
- Topic: לאיפה נעלמו כולם?
- Replies: 10
- Views: 3210
לאיפה נעלמו כולם?
הפורום היה פעיל בצורה סבירה, עכשיו די מת. לאיפה הלכתם? איפה יש שוק יד שניה סביר? איפה מפורסמות הודעות על מפגשי עמותה/ירידים /באזארים? הדף בפייסבוק לא ממש פעיל. סכיני פישמן ברוסית בלבד, הסליק לא ממש רלוונטי בנושא, אז איפה כן?
- 3:19 ,16 September 2010, Thu
- Forum: פורום היוצרים
- Topic: שני פרויקטים ישנים ופרוייקט עתידי
- Replies: 3
- Views: 1386
Re: שני פרויקטים ישנים ופרוייקט עתידי
תענוג לעיניים.
- 3:17 ,16 September 2010, Thu
- Forum: פורום היוצרים
- Topic: סכין
- Replies: 3
- Views: 1518
Re: סכין
יפה מאוד. כיף לראות אומן בעבודה. אשמח אם תעלה פעם גם קליפ שמראה השחזה כהלכה.
- 22:50 ,10 June 2010, Thu
- Topic: חנות
- Replies: 22
- Views: 5801
Re: חנות
אכן מחירים "ללא תקדים". נקווה שהצעד הבא לא יהיה לאסור על מכירה בכנס העמותה או גביית 20% מהמוכרים.
- 8:05 ,20 July 2009, Mon
- Topic: שלום לכולם
- Replies: 43
- Views: 8784
מדובר ביצרן ספרדי, מעט מתחת לרמה של מואלה. יש לו גם סכינים טובות ויקרות יחסית לייצור המוני, במחיר של 80-100 יורו(מה שאומר 1000 שקל בארץ).
דף הבית: http://www.andujar-sl.es/inicio.htm
דף הבית: http://www.andujar-sl.es/inicio.htm
- 9:54 ,12 May 2009, Tue
- Forum: ביקורות,מבחנים והמלצות לסכינים
- Topic: ספיידרקו delica 4
- Replies: 8
- Views: 2434
- 21:24 ,1 May 2009, Fri
- Topic: חיפוש פריט
- Replies: 9
- Views: 2533
- 16:12 ,9 April 2009, Thu
- Topic: התלהמויות בפורום.
- Views: 1920
כל התגובות האלו והריבים מזהמים את הפורום. יש פה מספר אנשים ילדותיים וקטנוניים בצורה מעצבנת. חילופי האשמות שטותיות ותגובות שמתאימות לריב בגן ילדים. תנו לההנות מהפורום. לא בא לכם לנהוג בצורה מכובדת - אף אחד לא מבקש מכם להכנס לכאן.אורים wrote:סתם הרחקה?
צריך היית לשלוח אותם לחדר, לפחות לרבע שעה, לעמוד בפינה עם הפנים לקיר.
- 14:52 ,21 February 2009, Sat
- Forum: פורום המומחים
- Topic: היכן ניתן למצוא אבני צור בצפון הארץ???
- Replies: 13
- Views: 11327
- 13:24 ,16 February 2009, Mon
- Topic: לימון in חרדל out
- Replies: 39
- Views: 7613
- 13:20 ,16 February 2009, Mon
- Topic: רק הגעתי והופס אני הולך
- Replies: 11
- Views: 2588
צר לי שאתה הולך. אני גולש בפורום כבר מספר שנים, לומד הרבה ותורם מעט מנסיוני האישי.
אבל - וזה אבל גדול - אני מבין את התגובה שלך. בימים האחרונים משתוללת פה מלחמה, שאחרי קריאת כל התגובות אין לי מושג ממש על מה ולמה. אם הייתי נכנס היום בפעם הראשונה, יש סיכוי רציני שהייתי מגיב כמוך.
בתקווה שכל הרוחות ירגעו והפורום ימשיך בדרכו הרגילה.
אבל - וזה אבל גדול - אני מבין את התגובה שלך. בימים האחרונים משתוללת פה מלחמה, שאחרי קריאת כל התגובות אין לי מושג ממש על מה ולמה. אם הייתי נכנס היום בפעם הראשונה, יש סיכוי רציני שהייתי מגיב כמוך.
בתקווה שכל הרוחות ירגעו והפורום ימשיך בדרכו הרגילה.
- 21:42 ,13 February 2009, Fri
- Topic: ייבוא סכינים סדרתיות מחו"ל.
- Replies: 24
- Views: 5972
קרמיט ידידי, אני מבקש שתגיב בלי להתלהם ובלי לבצע עבירות פליליות - ולקרוא לאדם גנב זאת הוצאת לשון הרע.
לגופו של עניין, מדובר,לכל היותר, אולי בפגיעה קלה בפרנסה של יבואן זה או אחר, וגם זאת בהנחה שמדובר בסכין שאכן מיובא לארץ על ידו ביבוא סדיר. אם בידיו זכיינות בלעדית על מוצרי החברה - זכותו - מול החברה בלבד - שהיא לא תמכור ישירות ליבואן אחר.
אין כאן שום דבר לא מכובד ולא נאות ובטח שלא גניבה.
לגבי מי שמתעניין בסכינים שערכן מאות דולרים - אני מצטרף לקריאתך, קנו סכיני קסטום כחול לבן.
נועם
לגופו של עניין, מדובר,לכל היותר, אולי בפגיעה קלה בפרנסה של יבואן זה או אחר, וגם זאת בהנחה שמדובר בסכין שאכן מיובא לארץ על ידו ביבוא סדיר. אם בידיו זכיינות בלעדית על מוצרי החברה - זכותו - מול החברה בלבד - שהיא לא תמכור ישירות ליבואן אחר.
אין כאן שום דבר לא מכובד ולא נאות ובטח שלא גניבה.
לגבי מי שמתעניין בסכינים שערכן מאות דולרים - אני מצטרף לקריאתך, קנו סכיני קסטום כחול לבן.
נועם
- 20:22 ,10 February 2009, Tue
- Topic: סכינים להטלה.
- Views: 2407
- 12:52 ,3 February 2009, Tue
- Topic: האם אתה משתמש בסכיני הקבע שלך לאכילה ואיזה בושות כבר עשית?
- Replies: 15
- Views: 2850
למען האמת התשובה שלי מתאימה לכמה נושאים שפתחת לאחרונה.
אני מדריך טיולים ונושא עלי אולר באופן קבוע בעבודה. משתמש בו למגוון רחב של דברים - כריתת ענף של אגבה לצורך הסבר על צמחים פולשים, חידוד עפרונות לילדים שממלאים דפי פעילות, חיתוך חוטים ועוד. אחת הפעילויות הכי בולטות היא כמובן לאכילה - פתיחת אריזות מזון, קילוף פירות וירקות וחיתוכם, הכנת כריכים ועוד. לא מזמן הדרכתי כיתה באתר שיש בו פרדס תפוזים שמותר לקטוף בו. הילדים כמובן קטפו בהתלהבות ואז שלפתי את ה EDC הנוכחי שלי (באק בנטהם http://www.moontrail.com/buck-284bantamBBW.php . קניתי מקרמיט ואני מרוצה ממנו מאד. סכין קטנה אבל ערסית) וקילפתיבערך 30 תפוזים. בסוף, מסתכלת עלי ילדה שקילפתי לה תפוז ואומרת לי "יו, המדריך, איזה רוצח אתה". שאלתי אותה למה - היא אמרה בגלל הסכין. אתם מבינים - היא ראתה אותי משתמש באולר לצורך שלו הוא נועד, עשר דקות אני עובד בשבילם לקלף תפוזים - ועדיין הסכין אצלה זה של רוצח.
אני מדריך טיולים ונושא עלי אולר באופן קבוע בעבודה. משתמש בו למגוון רחב של דברים - כריתת ענף של אגבה לצורך הסבר על צמחים פולשים, חידוד עפרונות לילדים שממלאים דפי פעילות, חיתוך חוטים ועוד. אחת הפעילויות הכי בולטות היא כמובן לאכילה - פתיחת אריזות מזון, קילוף פירות וירקות וחיתוכם, הכנת כריכים ועוד. לא מזמן הדרכתי כיתה באתר שיש בו פרדס תפוזים שמותר לקטוף בו. הילדים כמובן קטפו בהתלהבות ואז שלפתי את ה EDC הנוכחי שלי (באק בנטהם http://www.moontrail.com/buck-284bantamBBW.php . קניתי מקרמיט ואני מרוצה ממנו מאד. סכין קטנה אבל ערסית) וקילפתיבערך 30 תפוזים. בסוף, מסתכלת עלי ילדה שקילפתי לה תפוז ואומרת לי "יו, המדריך, איזה רוצח אתה". שאלתי אותה למה - היא אמרה בגלל הסכין. אתם מבינים - היא ראתה אותי משתמש באולר לצורך שלו הוא נועד, עשר דקות אני עובד בשבילם לקלף תפוזים - ועדיין הסכין אצלה זה של רוצח.
- 9:52 ,15 January 2009, Thu
- Topic: מהו סכין הבישול שלכם בשטח-המשך לשרשור סכין השף
- Replies: 21
- Views: 3822
- 16:03 ,14 January 2009, Wed
- Topic: מהו סכין הבישול שלכם בשטח-המשך לשרשור סכין השף
- Replies: 21
- Views: 3822
איסוף סכינים הוא ברמות שונות וטעמים שונים. יש מי שמתלהב מביונט ומי שפלדת שכבות עושה לו טוב. יש מי שמתמחה בסכיני הישרדות או אולרי ויקטורינוקס. לכולם האתר משמש מקום מפגש וירטואלי. כל דיון בעניני סכינים מוסיף ומעניין. למרות שאני לא מגיב באופן שוטף, אני עוקב בעניין אחרי כל הט'רדים, מאחר והם נוגעים לתחביב שלי.
לגבי ה- busse hell razor - סכין מדהים.
לגבי הדיון בסכין לחייל קרבי - לא רואה שום פסול בכך, נהפוך הוא - הדבר עשוי לעזור לחייל שלנו שמתלבט איזה כלי לשאת עליו בשעת הקרב.
נועם
לגבי ה- busse hell razor - סכין מדהים.
לגבי הדיון בסכין לחייל קרבי - לא רואה שום פסול בכך, נהפוך הוא - הדבר עשוי לעזור לחייל שלנו שמתלבט איזה כלי לשאת עליו בשעת הקרב.
נועם
- 18:12 ,4 January 2009, Sun
- Topic: סכינים למכירה! עדקון מחירים
- Replies: 7
- Views: 3425
- 20:07 ,30 December 2008, Tue
- Topic: יש חדש לגבי סדנת השחזה?
- Replies: 4
- Views: 1302
- 21:55 ,18 December 2008, Thu
- Topic: שירשור החנויות והמוזיאונים הגדול
- Replies: 45
- Views: 13283
אם אתה יורד בתחנת המטרו LICEU שבמרכז הרמבלס, ממשיך טיפה לכיוון לה-בוקריה ופונה ימינה לרחוב שמוביל לכיוון הקתדרלה, אתה נתקל אחרי הליכה קצרה באולם קונצרטים מימינך. משמאל יש חנות סכינים מכובדת.
אם תמשיך ברחוב, לכיוון הקתדרלה, אחרי מספר דקות הליכה יש משמאלך עוד חנות סכינים. החזית שלה לא גדולה ומרשימה כמו של הראשונה אבל בפנים יש מבחר יפה מאד. שווה להסתובב עוד ברובע הגוטי כי בטוח יש עוד חנויות שלא נתקלתי בהן.
במצודה במונט-ז'ואיף יש את מוזיאון הנשק הקר הגדול ביותר שראיתי - אוספי חרבות, פגיונות, שריונים וכו' - אתה חייב להגיע לשם.
אם תמשיך ברחוב, לכיוון הקתדרלה, אחרי מספר דקות הליכה יש משמאלך עוד חנות סכינים. החזית שלה לא גדולה ומרשימה כמו של הראשונה אבל בפנים יש מבחר יפה מאד. שווה להסתובב עוד ברובע הגוטי כי בטוח יש עוד חנויות שלא נתקלתי בהן.
במצודה במונט-ז'ואיף יש את מוזיאון הנשק הקר הגדול ביותר שראיתי - אוספי חרבות, פגיונות, שריונים וכו' - אתה חייב להגיע לשם.
- 23:09 ,22 November 2008, Sat
- Topic: מבקש חוות דעת
- Replies: 18
- Views: 5850
stuner, שני דברים:
1. כל תפעול האתר הוא בהתנדבות והעמותה לא משופעת בכספים, כך ששרת איכותי הוא בעייתי. אתה מוזמן לתרום למען שיפור האתר, בכסף או במכירת סכין שכספיה יופנו לאתר, כמו שעשו חלק מהחברים. לשם הבהרה, אני לא ממנהלי האתר ואומר זאת ביוזמתי האישית.
2. TRUPER היא חברה ברזילאית ענקית לייצור כלי עבודה. מוצרים זולים אך אמינים יחסית שנותנים תמורהלמחיר. מצ'טה שלהם עולה פרוטות: http://www.klibuy.co.il/category.asp?pr ... q2=&page=4
1. כל תפעול האתר הוא בהתנדבות והעמותה לא משופעת בכספים, כך ששרת איכותי הוא בעייתי. אתה מוזמן לתרום למען שיפור האתר, בכסף או במכירת סכין שכספיה יופנו לאתר, כמו שעשו חלק מהחברים. לשם הבהרה, אני לא ממנהלי האתר ואומר זאת ביוזמתי האישית.
2. TRUPER היא חברה ברזילאית ענקית לייצור כלי עבודה. מוצרים זולים אך אמינים יחסית שנותנים תמורהלמחיר. מצ'טה שלהם עולה פרוטות: http://www.klibuy.co.il/category.asp?pr ... q2=&page=4
- 22:54 ,10 November 2008, Mon
- Topic: מעוניין לקנות victorinox oht
- Replies: 17
- Views: 3715
- 4:29 ,2 November 2008, Sun
- Topic: למכירה Buck 284 Bantam
- Replies: 6
- Views: 2503
- 15:40 ,18 August 2008, Mon
- Topic: mtech??
- Views: 2359
- 19:57 ,11 August 2008, Mon
- Topic: חברים האתר עבר את רף ה500 חברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Views: 1974
- 14:02 ,11 August 2008, Mon
- Topic: מחפש את יבואן Buck לישראל
- Views: 2088
- 20:23 ,10 July 2008, Thu
- Topic: הצבעה בתחרות!!!
- Replies: 9
- Views: 2188
- 20:43 ,30 June 2008, Mon
- Topic: דיון לגבי בחירת הסכין
- Replies: 19
- Views: 3998
אתה צריך להגדיר לעצמך מה אתה רוצה לכרות. המצ'טה הקלאסית היא דקה יחסית, גמישה וקלה. נפלאה לכיסוח סבך קל וענפים דקים ולא מעייפת מדי את המשתמש(תחשוב על עבודה של שעות ולא על קיצוץ מספר ענפים). הבולו מתאימה גם לקיצוץ ענפים יותר עבים, אבל אתה משלם במשקל שלה, שמעייף את היד יותר מהר. הקוקרי נועד לקיצוץ יותר ממוקד ויכול לטפל אפילו בגזעים קטנים, אבל פחות יעיל בפינוי משטח גדול, כמו גיזום גדר-שיח או פינוי סבך בשביל ההליכה. שאר הסוגים שהבאת הם ברובם ואריאציות של סכינים שלא פותחו מראש כמצ'טות ואני מטיל ספק ביעילות של בואי מצ'טה וכדומה.
- 20:33 ,13 May 2008, Tue
- Topic: אולר דו להבי של באק למכירה
- Replies: 2
- Views: 1451
- 12:56 ,12 May 2008, Mon
- 16:23 ,10 May 2008, Sat
- Topic: סכינים שיוצרו בארץ ישראל ביצור סידרתי
- Views: 9849
- 13:04 ,10 May 2008, Sat
אולר דו להבי של באק למכירה
למכירה אולר של באק - קרוס לוק בעל שני להבים. חדש לגמרי+נרתיק קורדורה מקורי.
שילמתי עליו 400 ש"ח וזה גם מה שאני מבקש.
תמונה: http://www.knivesplus.com/buck-alpha-cr ... 183cm.html
שילמתי עליו 400 ש"ח וזה גם מה שאני מבקש.
תמונה: http://www.knivesplus.com/buck-alpha-cr ... 183cm.html
- 12:30 ,10 May 2008, Sat
- Topic: סכינים שיוצרו בארץ ישראל ביצור סידרתי
- Views: 9849
- 19:13 ,8 May 2008, Thu
- Topic: MultiTool
- Views: 2992
- 8:30 ,28 April 2008, Mon
- Topic: בקשה לסדנת השחזה
- Views: 5212
- 18:48 ,20 April 2008, Sun
- Topic: מחפש אולר ליום יום
- Replies: 10
- Views: 4044
- 9:18 ,11 April 2008, Fri
- Topic: בקשה לסדנת השחזה
- Views: 5212
- 15:53 ,9 March 2008, Sun
- Topic: שאלה על מואלה
- Views: 3139
יש לי מספר סכינים של מואלה, אז ככה:
סכיני ההטלה - פלדה מעולה, עמדו בהתעללות ממושכת(כולל פיספוסים שפגעו בקירות, אדמה סלעים וכו')
דגם ALCE - אחת הסכינים החביבות עלי, המכונה אלסי, הדגם האמצעי בתמונה אבל בלי שינון בגב הלהב. עמדה בכבוד במשימות שטח רבות. הפלדה לא מחלידה בתנאים שפגעו בסכינים אחרות, אבל דורשת יותר השחזה מסכינים אחרות. מה שכן, להשחיז אותה זה תענוג.
דגם נוסף מסדרה אחרת - הלהב יותר עבה משל אלסי ונשמר יותר טוב. הכת הייתה עשוייה חומר דמוי גומי, כמו הכת של שתי הסכינים התחתונות בתמונה. חומר לא מוצלח שהתחיל להתפורר די מהר והוחלף באילתור משלי.
סכיני ההטלה - פלדה מעולה, עמדו בהתעללות ממושכת(כולל פיספוסים שפגעו בקירות, אדמה סלעים וכו')
דגם ALCE - אחת הסכינים החביבות עלי, המכונה אלסי, הדגם האמצעי בתמונה אבל בלי שינון בגב הלהב. עמדה בכבוד במשימות שטח רבות. הפלדה לא מחלידה בתנאים שפגעו בסכינים אחרות, אבל דורשת יותר השחזה מסכינים אחרות. מה שכן, להשחיז אותה זה תענוג.
דגם נוסף מסדרה אחרת - הלהב יותר עבה משל אלסי ונשמר יותר טוב. הכת הייתה עשוייה חומר דמוי גומי, כמו הכת של שתי הסכינים התחתונות בתמונה. חומר לא מוצלח שהתחיל להתפורר די מהר והוחלף באילתור משלי.
- 7:15 ,1 March 2008, Sat
- Topic: יש משהו טוב לא יקר עם כלי השחזה מתאים
- Replies: 0
- Views: 1328
- 7:11 ,1 March 2008, Sat
- Topic: סכין חדשה.........מהיום
- Replies: 5
- Views: 1921
- 10:14 ,25 February 2008, Mon
- Topic: מי מיבא buck לארצנו הקטנטונת?
- Views: 3936
- 22:45 ,21 February 2008, Thu
- Topic: מחפש סכין בסגנון מסויים
- Views: 1747
נמצאה האבדה
מדובר בסכין של חברת LINDER. מצאתי אותה במפגש של האגודה הערב. תמונה בקרוב.
- 22:28 ,21 February 2008, Thu
- Topic: מחפש ערכת השחזה
- Views: 1863
אתר ישראלי
ערכת השחזה של לנסקי - תוצאות מצויינות
http://mspcat.co.il
http://mspcat.co.il
- 15:16 ,25 January 2008, Fri
- 18:44 ,24 January 2008, Thu
מחפש סכין בסגנון מסויים
ראיתי אצל מישהו סכין תוצרת סולינגן, לא זוכר את שם החברה, שדומה בקונספט ל - SPYDERCO caspian salt
http://www.spyderco.com/catalog/details.php?product=288
כלומר סכין קצרה, עם חור להשחיל את האצבע כחלק מהידית. הלהב במקרה זה היה צר וחלק, לא מתוסבך כמו הספיידרקו והידית בזוית פחות חדה יחסית ללהב. נרתיק קומפקטי דק. מצא חן בעיני.
מישהו מכיר את הסכין?
http://www.spyderco.com/catalog/details.php?product=288
כלומר סכין קצרה, עם חור להשחיל את האצבע כחלק מהידית. הלהב במקרה זה היה צר וחלק, לא מתוסבך כמו הספיידרקו והידית בזוית פחות חדה יחסית ללהב. נרתיק קומפקטי דק. מצא חן בעיני.
מישהו מכיר את הסכין?