Search found 6 matches

by sparrow
17:49 ,28 September 2007, Fri
Forum: שאלות ביחס למכס והתנהלות למול מוסדות המדינה
Topic: רכישות מחו"ל
Replies: 47
Views: 23523

יבוא

לא לחלוטין הבנתי אם אתה קונה את החרבות בחו"ל ומביא אותן איתך לארץ או מייבא אותן דרך האתר ומקבל אותן כחבילה...

אם אתה רוצה ששלחו לך את החרבות אז:
1. אם החרב עם להב משונן שיכול לחתוך אז החרב נחשבת לנשק שצריך רישיון ייבוא חמור יותר וכידוע לי זה לא הליך פשוט ומצריך קרוב לוודאי חברות ב- א.נ.ק.ה.

אם החרב עם להב כהה:
תוודא עם האתר שאין להם בעיה לעשות משלוחים לארץ
אם אין להם בעיה תבקש מהם לוודא שאין להם הגבלות לגבי גודל החבילה או דברים דומים (עשו לי בעיות עם זה בארה"ב)
תהיה מודע לכך שהמשלוח לארץ עולה די הרבה.
אחרי הקניה, תדרוש את מספר החבילה כדי שתוכל לעקוב אחריה לוודא עם המכס את גורל החבילה.

עקרונית כשהחבילה מגיעה לארץ היא נבדקת במכס.
משם יש שתי אפשרויות:
1. פותחים את החבילה מאשרים ונותנים לה להמשיך ליעד שלה שזה סניף הדאר הקרוב לבית שלך. ואז אתה מקבל הודעה על חבילה שמחכה לך לוקח אותה והחיים קלים וטובים.
2. החבר'ה במכס מחליטים שאתה צריך לבוא לקחת את החבילה משם או לשלוח להם את הטפסים והפרטים הנדרשים כדי שהם ישלחו את זה לסניף הדואר הקרוב לביתך.

**לי אישית שלחו שתי חבילות מEBAY בהפרש של יומיים. חבילה אחת הגיעה ישר לסניף הדואר הקרוב אלי. השניה נגנבה כנראה אז שלחו לי את החרב שוב והיא עוכבה במכס והייתי צריך לשלוח את רישיון הייבוא שהוצאתי מבעוד מועד..
לכן קשה לי להגיד לך מה החוקיות של העניין.. **

בשביל להוציא רישיון ייבוא לחרבות אתה צריך למלא טופס שהקישור שלו באחת ההודעות למעלה פה והטלפונים הבאים יעזרו לך:

שרה שמיר - 03-5125252 (היא תוכל לעזור לך עם הוצאת רישיון ייבוא זמני ובכלל עם פרטים לגבי ייבוא, רק תדגיש שאתה אדם פרטי ותהיה סבלני כי היחס לא חביב במיוחד)

מספרי המכס:
03-6303369/2/3
03-6303383
03-6067569 - פקס

** תאמין לי שלא היה לי קל להשיג את הטלפונים האלו =]
ולחברי הפורום, תודה על העזרה שקיבלתי ממכם. בסופו של דבר אחרי מסע מך ומורט עצבים הגיעו אלי החרבות ובקרוב הן גם יהיו מוצגות בצורה יפה על הקיר :D **

אם יש עוד דברים שאני אוכל לעזור לך אתה מוזמן ליצור איתי קשר באימייל:
sparrow_ml@hotmail.com

שתהיה לכולם שנה טובה, מתוקה ופוריה! 8)
by sparrow
11:59 ,2 November 2006, Thu

גם אם אלו חרבות נוי עם להב כהה?

תוכל להפנות אותי למקום שזה כתוב בו?
אתר או משרד מסויים...

או שאולי יש אפשרות שאני אזמין ומישהו בעל חברות ב א.נ.ק.ה. יוכל לשחרר את זה עבורי?

תודה.
by sparrow
19:56 ,25 October 2006, Wed

Battousai :"unsharpened 420 J2 stainless blade
מה זה שווה ?
כל הקטע להשיג חרב אמיתית "

ובכן כמו שכבר הוסיפו פה, כל אחד והאוסף שלו :)
אני כרגע אוסף חרבות הקשורות לעולם הפנטסיה בעיקר, זה מה שעושה לי את זה 8)
לצערי אני לא ממש יכול לממן כרגע קניה של חרבות אמיתיות או BATTLE READY למרות שבתקווה עוד יהיה לי הכסף הנזיל גם לזה :D

אחרי הכל העסק הזה די יקר... ולא קיימים רבים שמבינים את המשיכה הזו לחרבות :wink:

בכל מקרה, האתר כבר נמצא במועדפים 8)

שיהיה לכולכם יום נפלא!
by sparrow
23:47 ,22 October 2006, Sun

ראשית תודה על העזרה.
שנית, אני כבר בתהליכים למילוי הטופס ובתקווה אני אצליח למלא אותו כמו שצריך.
כבר יצרתי קשר עם מי שאמורה לקבל ולאשר את הבקשה לרישיון ליבוא אישי, היא טענה שתעזור לי למלא את מה שאני לא אדע למלא (פרט מכס לדוגמא)
המשלוח הוא בחברת מישלוחים מיוחדת באמת ואכן עולה קרוב ל130$ שזה יותר מכל אחת מהחרבות בנפרד... אני מחפש עכשיו מישהו שיזמין איתי כדי שזה יצא זול יותר.

אבל גם אם לא, בשביל משהו שרוצים ואוהבים מוכנים להשקיע =)

אם כבר העליתי את הנושא, האם מישהו יודע אם ישלחו לי את זה מארה"ב באופן פרטי ולא מחברה זה ישנה משהו?
ומה לגבי נוסע שחוזר מארה"ב לארץ במטוב ומביא איתו את החרבות?

תודה רבה על העזרה!! :)
by sparrow
1:47 ,22 October 2006, Sun

תתפלא אבל יש זיופים גם בזה..
החרבות שאני רוצה לקנות עוצבו ע"י מעצב בשם KIT RAE שהסגנון שלו קולע ממש לטעם שלי.
ולא את החיקויים של כל החרבות אני יכול למצוא בארץ...
להלן קישורים כדי שתבינו על מה אני מדבר באמת:

http://www.weaponmasters.com/index.html ... NAL_IMAGES

*סתם כי בא לי לפרט, עם כל חרב מקורית מקבלים פוסטר שהמעצב צייר ובו מופיע החרב בהקשר לסיפור שממנו מקבלים פרק שהוא כתב בהקשר לחרבות =)
by sparrow
12:09 ,19 October 2006, Thu

שלום,
אני נתקלתי גם כן באותה בעיה. אני כבר שנים מעוניין לקנות חרבות נוי מאתר אמריקאי שלצערי הרב אינן מגיעות לארץ (לפחות לא המקוריות, עותקים וזיופים כן).
לאחר בירורים מעייפים הבנתי שאני צריך להוציא רישיון יבוא אישי וגם זה הובן בדרך עקלקלה.
אך כאן זה לא נגמר כי הטופס הנ"ל אינו פשוט למילוי והמשרדים הממונים על כך אינם ששים לעזור לאנשים פרטיים...

אם מישהו מכם כבר קנה חרב נוי או משהו דומה מאתר בחו"ל ומוכן להסביר לי קצת על הפרוצדורה, אני אודה לו מאוד!

נ.ב.
ככל שאני הבנתי חל איסור על קניית נשקים קרים באופן פרטי. כולל חרבות\סכינים עם להב מחודד
האם אני טועה?