שרשור סכיני המטבח הגדול

פורום זה הינו הפורום הראשי של האתר.
במקביל לפורום זה יפתחו פורומים נוספים לפי הצורך...
sagiexe

אוקיייי......סליחה ששאלתי....

Post by sagiexe » 19:30 ,15 February 2009, Sun

היה נחמד לשוחח. איסוף נעים כמובן.

אמיר_לב
אביר האפל

Post by אמיר_לב » 20:43 ,15 February 2009, Sun

הקטע הוא פשוט שכל סכין לא נבנה מראש אלא על פי חזונו של הלקוח... לכן גם המחיר משתנה על פי הנתונים שמכניסים לתוכו כמו לדוגמא הנדן הספציפי או צורת הידית או אפילו המתכת הרצויה.
והסכין לא אכזרית... אולי היא תיראה כך לסינטה שתיפול תחת להבה או העגבניות העדינות שבדרכן לסלט הגדול למעלה שלא לדבר על הקישואים רחמנא לצלן

רעי
בלייד ראנר

Post by רעי » 22:17 ,15 February 2009, Sun

בביקורי האחרון אצל רודי לפני חודש בערך ראיתי את הכלי הזה, בשלבי סיום אם אני זוכר נכון.
תהיתי מי האיש שהזמין אותו- עכשיו אני יודע.

מליליה_צוקר
חדש בפורום

Post by מליליה_צוקר » 22:56 ,15 February 2009, Sun

לא מובן לי למה מחירו של הסכין צריך להיות כל כך סודי. הרי למעט המחיר כבר נאמר עליו הכל. למה לא לאפשר לי, למשל, הקונה הפוטנציאלית, להחליט מראש אם יש או אין לי ענין מבלי לנסות למשוך אותי בתחבולות לדין ודברים שאולי אין לי בכלל ענין בהם? באתר של TC למשל מפורסמים המחירים באופן מאד גלוי ותנאי העיסקה גם הם מאד ברורים. ואילו כאן הוא בהחלט התייחס כמה וכמה פעמים למחירים של סכינים מסוימות אבל גם באופן כללי למחירים משוערים על עבודה. אני, שנשרפתי כבר כמה פעמים בעיסקאות דרך האינטרנט מעוניינת במעט שקיפות ובהירות וככל הניראה אני לא אמצא אותה במקרה זה. :roll:
מליליה צוקר
פדגוגית - פמיניסטית
אספנית סכיני מטבח ומקצצת קישואים נלהבת

רוחו_של_TC
אביר האפל

Post by רוחו_של_TC » 23:05 ,15 February 2009, Sun

vini vidi vadis
Last edited by רוחו_של_TC on 14:30 ,3 May 2009, Sun, edited 1 time in total.

sagiexe

מה סודי ? תגידו אתם שרוטים לגמרי?

Post by sagiexe » 6:35 ,16 February 2009, Mon

רודי מוכר את הסכין לא אני. תתקשרי ותשאלי אותו ואז תפרסמי.
הבנתי את הקטע והבנתי כבר את החונטה המפגרת הזאת של שניכם.
הבנתי שמטרת התגובות שלך זה להגיד טי סי זה וטיסי זה. אז הנה גם אני אכתוב כמה פעמים TCTCTCTCTCTCTC.

סכין מטבח אחרת שרודי פירסם נמכרה ב 1400 ש"ח. יש לו אלף סגנונות של סכיני מטבח.
מי אני שאנקוב במחירים במקומו.
אני לא יודע איזה סכין את הזמנת, לא יודע מאיזו פלדה, לא יודע מהם התהליכים שהיא עברה,
לא יודע ממה עשויה הידית ולכן גם לא מתערב במחיר.

אי אפשר להשוות ולהגיד זה יותר יקר וזה יותר זול כל עוד אין מפרט מלא המציג את האיכויות.
אני שמח שמצאתם איש את רעהו כדי שתוכלו לציין כמה TC נפלא, כמה את לא נכוות במהלך הקניה.
אבל זו לא סיבה לרמוז ואפילו בצורה דקיקה שרודי מסתיר משהו. סכין שלו, מחירים שלו, איכות שלו.
שקיפות? תתקשרי ותשאלי ואני בטוח שתקבלי מחיר
אבל הרי אין לך עניין לרכוש סכין מרודי אלא מטרת השרשור שלך לפאר את טיסי.
אז לטעמי, ולאחר ההתנהגות האנטי-חברתית שהפגנת כאן כלפי וכלפי נוספים....שחררי אותנו מההערות שלך.
אני בטוח שהסכינים של טיסי נהדרים. יפים. טובים. שהוא כולו שקוף. שעבודתו ללא פגם ומסופקת תמיד בזמן. אבל מה....עבודתו של רודי לא נופלת ממנה כהוא זה.
אז הגיע הזמן להפסיק את המלחמות המטומטמות האלה. שטיסי יעשה מה שטיסי עושה ושרודי יעשה מה שרודי עושה, אני בטוח שיש מקום לכווווווללללםםםםםם.

dBu24
בלייד ראנר

Post by dBu24 » 7:34 ,16 February 2009, Mon

אדון שגיא וגב' מליליה: לא מדובר כאן במכירת תפוחי אדמה בשוק

הצעות מחיר בכל העולם ולא רק בין יצרני סכינים הן דבר דיסקרטי בין המוכר לקונה ולא נהוג לפרסם אותם ברבים- חוץ ממכרזים למוסדות ציבור/ממשלה/שלטון.

פרסום מחירים של יצרן אחד יביא יצרן אחר להוריד את המחיר ולזכות בעיסקה וזה כבר לא מסחר הוגן.

תפשתי פעם ספק אחד במשרד נובר בניירת שלי שלא בנכחותי והייתה שם הצעת מחיר של מתחרה. אותו ספק עף החוצה כמו טיל וכף רגלו לא דורכת יותר אצלנו.

אני מבין מאד את התגובה של TC

דוד

KD2
תושב קבע בפורום

Post by KD2 » 7:41 ,16 February 2009, Mon

לפורום הזה יש דרכים שונות ומשונות לעוות כל נושא , יהיה אשר יהיה , לדרכים ולמחוזות שמעולם לא היו כוונת המשורר.
ברגוע חבר'ה...ברגוע...
"כולה פורום".

עושה רושם שמשני הצדדים עומדים אנשים נחמדים, אפשר להרים טלפון... לשוחח, לשאול...
כמו בכל תחום שהוא "קאסטום" יש מסחרה והמחיר מאוד נזיל ולכן לא תמיד נוח לקבוע תג מחיר ע"ג הפורום.
אולי לחלק כן , ואני מצדד בהם , אבל זה נורמלי לחלוטין שלא.
לא כולם מנסים לעבוד עליכם, בטח ובטח שלא ברמה הזאת - במקום לנסות לחפש בכוח איפה יש קונספירציות, תתחילו לתקשר !

לאחרונה אני מקבל את הרושם שהפורום הוא יותר פורום קידום מכירות מאשר פורום יוצרים ואספנים, במיוחד לאחר שהשאלות היותר עסיסיות/מעניינות בזמן האחרון זוכות פה לפופולריות נמוכה ביותר.

ובאשר לסכיני מטבח, נקווה ליצור כמה בזמן הקרוב בעצמי.
סכיני המטבח שיש לי הן מאיכות סבירה + , לא משהו לספר לחבר'ה.
זה דווקא בסדר מבחינתי כי זה שומר אותי בכושר על אבן ההשחזה.

אמיר_לב
אביר האפל

Post by אמיר_לב » 8:15 ,16 February 2009, Mon

שגיא,
חבל על העצבים שלך, גם אם תנסה להסביר לאדם מליון פעמים אין מחיר זה בגלל שאין דבר כזה סכינים סדרתיות אצל רודי וכל לקוח מקבל סכין שהיא למעשה היחידה שקיימת, ולכן אי אפשר לתת תג מחיר על משהו שעדיין לא קיים לפני שאומרים מה למעשה רוצים באופן כללי, זה כמו לתת תג מחיר על מכונית בלי לדעת מה יש בתוכה עדיין. מה גם שאני חייב לומר שכל ההצהרה של השקיפות שיעשע אותי מצד אחד ומצד אחר די מעליב, אבל זה לא שייך לשרשור ולא לפורום.

בכל מקרה כפי שאמרת עניין החונטה הזו די ברור . אני מעריץ נלהב של עבודתו של רודי בעיקר בגלל איכות העבודה אך גם בגלל השקיפות במחירים ובצורת עבודתו. רודי בניגוד לאנשים אחרים לא חנות אונליין אלא נפח אמן שבונה לאנשים לפי דרישתם קסם שקשה להעביר באינטרנט. ולכן גם האתר שלו לא מושקע במיוחד שכדי ליצור את הקסם הזה קשה ולוקח זמן רב.
מי שמכיר את העבודה של רודי ימליץ עליו כמוך כמוני וכמו רבים וטובים שמכירים את האיכות שבעבודה ומי שמכיר עבודה של נפחים אחרים ואוהב אותה ימליץ עליה אבל כנראה שישנם אחרים שלא יכולים לעשות זאת בלי להכתים שמות של אמנים אחרים. בתכלס זה רק מראה על נחיתות כי אם היריבות לא באיכות היא חייבת להיות בהשמצות.
בסופו של עניין האנשים יחליטו מה הם מעדיפים סכין שעובדת או סכין שמדברת ...

אמיר_לב
אביר האפל

Post by אמיר_לב » 8:25 ,16 February 2009, Mon

אגב דוד,

בלי להעליב, אתה מדבר לא לעניין בנוגע ליריבות מחירים, בתור אחד שעובד בתחום הזה בחברה גדולה ועם כמה עשרות ספקים, גם אני וגם לקוחותיי היינו מעוניינים לראות את הספקים נלחמים ע ל חוזה ועל הצעות מחיר הקשורות אליו כמובן בצורה מכובדת. אך זה לא המקרה כאן כמו מצב שלא אמור להיות של כניסה לפרטים שוליים כדי לחפש רפש...

tutisdog
הגורו הגדול

Post by tutisdog » 8:34 ,16 February 2009, Mon

סליחה מראש על מה שאומר ואין בכוונתי לפגוע באיש כך שאף לא אחד יקבל זאת או יבין זאת לא נכון,

אולי אפשר לחזור לשרשור המקורי ???

הצעה נוספת לי לכל החברים זה לפתוח שרשור תלונות , כך שלכל מי שיש מה לומר אחד על השני יעשה זאת שם.
ואני אעשה זאת .

רעי
בלייד ראנר

Post by רעי » 8:45 ,16 February 2009, Mon

טוב, אחרי שהתכתשנו והתגלגלנו קצת בבוץ-

א. ההמון על הסכין של רודי הוא בעיקר סימן ריתוך הנפחים ולא המון אמיתי, דברי האמן (שאלתי אותו אישית, וקיבלתי את ההסבר).
ב. איך כל שיח פה גורר הידרדרות לאספנות, פריטים יקרים ואקזוטיים... הכלי הכי יקר במטבח שלי הוא הקופיץ, שנקנה ב- 200 שקלים יד שניה. קצת אחריו סכין שף של דיק. זה לא פגע אף פעם בטיב המזון, ולהערכתי התחזוקה השוטפת לא הייתה מביישת אף טבח באף מוסד קולינרי למעט השפיץ של השפיץ שבהם. שאלה המקורית הייתה על כלים מעניינים ומיוחדים, ולא רק בגניאולוגיה שלהם אלא (לטעמי) בעיצוב ובפרקטיקה.היתי רוצה לשמוע טיעונים ענייניים בדבר בחירת חומרים לידיות, איזון של כלי עבודה, גיאומטריה כללית, זוויות השחזה, פטינות על כלים פחמניים... אז גם לי היה מה לתרום לדיון, ולא רק לסוחרים ולקניינים.

יום טוב ונעים לכולנו

dBu24
בלייד ראנר

Post by dBu24 » 8:49 ,16 February 2009, Mon

לי זה דוקא נראה בסדר:

מכל דבר אפילו ההכי טריוויאלי לומדים משהו חדש וחוץ מזה כל אחד צריך מידי פעם איזה "סדרת חינוך" לאיפוס וקליברציה. :wink:

דוד

מליליה_צוקר
חדש בפורום

Post by מליליה_צוקר » 9:01 ,16 February 2009, Mon

לא. בשום פנים ואופן אי אפשר לחזור לנושא המקורי. מה שמתבצע כאן על ידי החברים הוא נסיון "עקיף ומרומז" לבצע רצח אופי. ואני אישית לא אתן לזה יד.

יש כאן פרוסה או שתיים של סושי שמסריחות לנו את כל הפורום רבותי, ואני מנסה להבין למה. עד עכשיו שמעתי כמה הסברים ואף אחד מהם לא נשמע לי הגיוני או אמין - במיוחד ההסברים שסופקו על ידי פרוסות הסושי המסריחות בעצמן.

משהו חסר לי בכל ההסברים האלה ואני עוד אגלה מה זה תאמינו לי.

אתם באם לכאן עם הפוליטיקה התוך תחומית שלכם ושיטות המסחר הלא ראויות שלכם ומטנפים את האוירה והורסים כל חלקה טובה והגיע הזמן שמישהו ישים לזה סוף.

אם אתם מנסים להיות שגרירים טובים לעבודתו של רודי נכשלתם , לפחות איתי.

בושה. פשוט בושה!
מליליה צוקר
פדגוגית - פמיניסטית

dBu24
בלייד ראנר

Post by dBu24 » 9:05 ,16 February 2009, Mon

אמיר_לב wrote:אגב דוד,

בלי להעליב, אתה מדבר לא לעניין בנוגע ליריבות מחירים, בתור אחד שעובד בתחום הזה בחברה גדולה ועם כמה עשרות ספקים, גם אני וגם לקוחותיי היינו מעוניינים לראות את הספקים נלחמים ע ל חוזה ועל הצעות מחיר הקשורות אליו כמובן בצורה מכובדת. אך זה לא המקרה כאן כמו מצב שלא אמור להיות של כניסה לפרטים שוליים כדי לחפש רפש...
אמיר ידידי היקר:

גם אני עובד בחברה גדולה ומוציא הזמנות לציוד עם תג מחיר של הרבה אפסים. לא מדובר כאן על סחורות של סופרמרקט או בין טויוטה לסוברו אלא על ציוד יעודי "קאסטום" שהמחיר לא תמיד הפרמטר העיקרי, ככה שתחרות בין ספקים ממש לא רלוונטית. בדיוק כמו שסכין של רודי לא דומה לסכין של TC ואי אפשר להשוות ביניהם

בכל מקרה, אני עומד על כך שהצעות מחיר הן דבר דיסקרטי שלא לפרסום, בכל אופן לא בפורום ציבורי כמו זה

השגת מחיר של מתחרה בעיסקה נחשב ל"מידע פנימי", שהשגתו בדרכים לא כשרות היא עבירה על החוק

דוד

מליליה_צוקר
חדש בפורום

Post by מליליה_צוקר » 10:04 ,16 February 2009, Mon

דויד,

מה בנוגע למצגות שוא? מגיע אליך סוכן של עסק (אני מניחה שמדובר כאן בנציג של עסק אבל זה מעולם לא בוסס בפועל) ומציג את עצמו כאדם פרטי וכו'? זה מקובל? והאם בתחום שלך גם נהוג להתחזות מול לקוחות או שאתה מגיע מאסכולה מעט שונה?
מליליה צוקר
פדגוגית - פמיניסטית

dBu24
בלייד ראנר

Post by dBu24 » 10:21 ,16 February 2009, Mon

מליליה_צוקר wrote:דויד,

מה בנוגע למצגות שוא? מגיע אליך סוכן של עסק (אני מניחה שמדובר כאן בנציג של עסק אבל זה מעולם לא בוסס בפועל) ומציג את עצמו כאדם פרטי וכו'? זה מקובל? והאם בתחום שלך גם נהוג להתחזות מול לקוחות או שאתה מגיע מאסכולה מעט שונה?
ובכן, בתעשיה שלנו, עד שסוכן או איש מכירות מקבל הזמנה אפילו לשייבה, מוציאים לו את המיץ והנשמה.

אני לא יודע מה התחום שלך, אבל "אצלנו במשק", הפרוצדורות הן מאד קשוחות וספק חייב לעמוד בקריטריונים של תקני תעשיית הרכב שהם בדיחה מאד לא מצחיקה

קורה שנכנס כאן איזה שרלטן או ספק לא כל כך בליגה. את אלה תופשים מייד לפני שגורמים לנזקים.

דוד

אמיר_לב
אביר האפל

Post by אמיר_לב » 10:21 ,16 February 2009, Mon

קוצצת קישואים נלהבת ,

את למעשה זו שהתחלת בכל העניין, הרי כשיצרת את סכין הקאסטום לא ידעת מראש את מחירו אבל להעכיר את האווירה בכך שעשית הר מעכבר, בנוגע לכמה עולה הסכין במקום לשאול את האמן עצמו כמו שעשית עם הקאסטום שלך וכמו כל אחד המבקש לעצמו קאסטום לשאול את האמן למחיר...אבל העדפת לפתח על כך קונספירציה שלמה בשילוב התחכמויות שלא מתאימות לאנשי חינוך, ברמיזות בוטות לגבי חוסר כנות ויושר של אמן. אבל את יודעת מה אמונה עיוורת וגרסא אחידה הן דברים טובים אל מול דברים מסויימים...

רעי ,
טעות לעולם חוזרת :), לקחתי חזרה

דוד, :) , מה שעשה לך הסוכן הוא בהחלט גניבה ויותר מכך ריגול תעשייתי , אבל כוונתי היתה פה אחרת לחלוטין, כולם יכולים לדעת כמה עולים חו"ג להכנת המוצר ופחות או יותר כמה יקח האמן על העבודה, הבעיה שונה כשמציגים את זה כחוסר יושר, ולכן כשיש תעריפים מסודרים זה לא נאה לפגוע ביושר ובטוהר העסקי של אמן ובמקרה שלך יצרן. מידע פנימי בהחלט לא רצוי כשיש לשמור על דיסקרטיות, במיוחד כשיש לך פטנט או יוצר מוצר יחודי, אז אני נסוג ומתנצל אם נשמע כאילו אני הטלתי ספק, רק רציתי לציין משהו שאתה כתבת בקטע האחרון שזה למעשה משהו לא יקר כל כך אבל העניין של המחירים היה לא לעניין ...
Last edited by אמיר_לב on 19:48 ,16 February 2009, Mon, edited 1 time in total.

dBu24
בלייד ראנר

Post by dBu24 » 11:08 ,16 February 2009, Mon

אמיר_לב wrote:
דוד, :) , מה שעשה לך הסוכן הוא בהחלט גניבה ויותר מכך ריגול תעשייתי , אבל כוונתי היתה פה אחרת לחלוטין, כולם יכולים לדעת כמה עולים חו"ג להכנת המוצר ופחות או יותר כמה יקח האמן על העבודה, הבעיה שונה כשמציגים את זה כחוסר יושר, ולכן כשיש תעריפים מסודרים זה לא נאה לפגוע ביושר ובטוהר העסקי של אמן ובמקרה שלך יצרן. מידע פנימי בהחלט לא רצוי כשיש לשמור על דיסקרטיות, במיוחד כשיש לך פטנט או יוצר מוצר יחודי, אז אני נסוג ומתנצל אם נשמע כאילו אני הטלתי ספק, רק רציתי לציין משהו שאתה כתבת בקטע האחרון שזה למעשה משהו לא יקר כל כך אבל העניין של המחירים היה לא לעניין ... [/b]
,תאמין לי שרמאים וגנבים יכולים "לעבוד" על מספר די מוגבל של פריירים לפני שנתפשים ומובאים לתליה תוך אובדן הקליינטורה שלהם.

חוסר יושר באינטרנט מתגלה הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב, ואלה מועפים החוצה ונחסמים .

שקרן צריך זכרון טוב

לא כל כך הבננתי על מה התכוונתי כ-"לא יקר". אם זלזלתי חו"ח בעבודה של מישהו אז אני מתנצל אלף התנצלויות אלא אם הדבר נאמר עם קריצה .

באשר לעלויות, הבט, אנחנו בונים כלים ליציקה מפלדות כמו H-13 או QRO-65 אשר ניתן להשיג אצל כל יבואני הפלדות המקצועיות והמחירים ידועים לכולם כי הן נמכרות לפי קילו.

הקונץ הוא בכשרון לבנות מזה תבנית או מה שלא יהיה, נגיד רודי יעשה מזה סכין, בעלויות סבירות שהכלי יהיה במחיר שהמפעל יכול לעמוד בו או הקליינט של רודי, ושגם ישאיר משהו ממה ללכת לקנות אוכל לילדים ולכלב

לא נדיר שבמקרה שלנו מחיר הפלדה הוא לא יותר מ10% ממחיר התבנית המוגמרת: צריך תכנות, עבודת CNC, ליטוש, התאמה, טיפול טרמי, התאמה מחדש, ליטוש מחדש, יציקות ניסיון, תיקונים נוספים, ורק אז עוטפים בצלופן עם סרט צבעוני ומעבירים ליצור, שם אפשר שיחריבו הכל בחמש דקות.

התהליך יכול לקחת כמה חודשים

דוד

Pesel

Post by Pesel » 11:24 ,16 February 2009, Mon

גב' צוקר היקרה, עד עכשיו לא זכית באופציה לקרוא לאנשים בשמות גנאי.
נכון, קנית סכין מטבח ב 1000 ש"ח, אז המצב הכלכלי שלך יותר טוב משלי.
נכון, את קוצצת קישואים, אבל יש פה אנשים שמכינים אקיבנות מפרות.
לפי התגובות המוגבלות שפרסמת, הידע שלך בנושא סכינים שואף לאפס מוחלת.
אז במקום לקרוא ולשאול שאלות, את מלקקת לאדם מכובד ומנסה לרכוש התייחסות בעזרת מילים ריקות מתוכן.
אז היניי המלצה של איש חינוך ובi אדם שדוגל בשוויון אמיתי: תפסיקי לכתוב, תתחילי לקרוא ועד שלא תציגי את "הקבלות" באמת ובאמת זו היא התייחסות האחרונה שלי כלפי האישיות השנויה במחלוקת שלך.

בלי כבוד רב
דימה
מהנדס, מנהל מעבדה, איש חינוך, איש משפחה, אספן, יוצר סכינים וכו' וכו' וכו'.
Last edited by Pesel on 14:16 ,16 February 2009, Mon, edited 1 time in total.

sagiexe

את גועל נפש רקובה, תככנית וסכסכנית

Post by sagiexe » 14:02 ,16 February 2009, Mon

תראי לי מלה אחת!!! שנכתבה לרעה על טי סי בשרשור הזה. אחת!!!
הדבר היחידי שנכתב זה: סכין שפים שעשה רודי.
השם טי סי ואו היצירה שלו לא הועלו אפילו פעם אחת על ידי או חברי בהקשר שלילי.
את שאלת כמה עולה הסכין. עניתי לך שאני לא יודע ושתשאלי את רודי ואת התחלת להתנפח
כמו איזה קישוא פמיניסטי שמנסה לעשות חנייה ברורס....
טי סי כמובן הצטרף ללכלוך (ומשום מה יש לי הרגשה..שאת וטיסי לא כל כך רחוקים אם לא אותו אדם... אבל ניחא...שיהיה).
שקיפות.....לא כולם שקופים....קונספירציות..... מה אמרתי? א נ י לא י ו ד ע כמה עולה הסכין!!!
הרי לא באמת רצית לדעת כמה היא עולה, רצית ללכלך.
חתיכות סושי מסריחות? הסירחון שלך מגיע לכל קצוות הפורום מהרגע ש"בראו" אותך לתוכו לפני כמה חודשים.
מה יעזור לך לדעת מחיר? דרך ההכנה דומה לדרך ההכנה של הסכין שלך? הפלדה היא אותה פלדה? האיכות היא אותה איכות? אני לא יודע, ובטח שלא את. אז מה הקשר מחיר?
את וטיסי מחפשים בכוח ללכלך על אדם שלא אמר עליכם כלום! שאתם לא מכירים! שלא כותב עליכם!
בקיצור...את איכות נמוכה בת איכות נמוכה, קישוא רקוב, לכלכנית ומי שהורס את הפורום הזה מעצם הופעתו זאת את!

ואליך טי סי...אני לא מכיר אותך. אתה לא מכיר אותי. פעם אחת הסתכסכנו שהתערבת בהודעה שלי ותקפת אותי. הפעם השניה שברכתי לשלום אורח ותקפת במרומז ובלי סיבה, ופעם שלישית
עכשיו עם הרמיזות שלך על שקיפות לא שקיפות.
אני לא דיברתי עליך. לא ליכלכתי עליך. לא הבעתי דיעה על התוצרת שלך. על המחירים שלך.
על העבר שלך עם אחרים. כלום! תפסיק עם רגשי הנחיתות. תפסיק לתקוף את רודי בפרהסיה
ואו את מי שמעלה את השם שלו ולא את שלך. שניכם יוצרים, שניכם אמנים, שניכם מתפרנסים מהיצירה שלכם, אתה עושה דברים בדרכך ורודי בדרכו.

מבחינתי, העניין איתך נגמר והבאושית לא קיימת יותר מבחינתי.

יום טוב.

sagiexe

ועוד ציטוט אחד אחרון...רק כדי להבין את המשמעות...

Post by sagiexe » 14:53 ,16 February 2009, Mon

גברת צוקר פמיניסטית בגרוש ושוחטת קישואים אמרה: "מה בנוגע למצגות שוא? מגיע אליך סוכן של עסק (אני מניחה שמדובר כאן בנציג של עסק אבל זה מעולם לא בוסס בפועל) ומציג את עצמו כאדם פרטי וכו'? זה מקובל? והאם בתחום שלך גם נהוג להתחזות מול לקוחות או שאתה מגיע מאסכולה מעט שונה?"

רק כדי להבין...התכוונת אלי? כי אם כן....חחחחחחחחחחח אחד גדול.
בניגוד אליך אני לא מתבייש במי שאני: מורה, גרפיקאי, מדריך מחשבים, אספן ואני שמח לבשר,
כי חברי הפורום הרציניים כמו גם האורחים, כבר ביקרו בביתי וראו שאני הרבה דברים,
אבל ממש לא א. סוכן מכירות. ב. סוחר סכינים.

מדבריך אני מבין, שאם בגלל שהעזתי להכניס לשרשור שאת פתחת, את השם רודי ולציין שאני אוהב את עבודתו גם בסכיני מטבח, אזי אני סוכן מכירות של רודי.
כלומר, כפועל יוצא, בהנחה שאת בכלל קיימת במציאות....אז את אמורה לפי כל דברי השבח, להיות
סוכנת מכירות של טי סי.

ב. אם תסתכלי קצת בנחת על ההודעה שלי ותגובתך ותגובתו של טי סי...אני לא כל כך בטוח
שתצליחי להבין על מה ההתנפחות שלך....

הפורום הזה לא בבעלותו של טי סי ומותר לאחרים להגיד שהם אוהבים את העבודה של רודי
בלי שיקראו להם סושי מסריח (ואגב..סושי מאוד מסריח אבל מאוד טעים... בניגוד לקישוא שהוא
גם מסריח וגם חסר טעם...אבל זה מתוך הניסיון הקולינרי המועט שיש לי).

ג. מה מצגת שוא? שאלת בשרשור איזו סכין מטבח הייתי מעדיף? עניתי שהייתי מעדיף סכין של רודי שראיתי ואהבתי. שאלת כמה היא עולה, עניתי שאין לי מושג ותשאלי את רודי....כנראה שזה מאוד פגע בך....

ורק למען הסדר הטוב....אני אדם מאוד פרטי, אפילו הנחות אני לא מקבל מרודי ותאמיני לי,
אני וחברי מזמינים לא מעט עבודות בשביל לדעת שאנחנו לא מקבלים הנחות, אבל מקבלים
עבודה מ ע ו ל ה (אופס...אמרתי משהו טוב על רודי...רק שלא תתפוצצי). ועוד דבר קטן...רודי מתאים את עבודתו לסכום ולדרישה של הלקוח ובאופן אישי מול כל לקוח תוך התחשבות מקסימאלית (אוי...סליחה...אמרתי עוד משהו טוב...אני בטח סוכן כפול...), ובחיים רודי לא הסתיר
מחיר ממשהו. כל מה שאת צריכה לעשות זה להתקשר (היית מאמינה?) ולשאול (אבל בשקט ובנועם).

טוב...זהו להיום (אני מקווה), אני הולך להכין קישואים מאודים ברוטב עגבניות.....

מליליה_צוקר
חדש בפורום

Post by מליליה_צוקר » 17:20 ,16 February 2009, Mon

אני לא יודעת מהיכן אתם מביאים את כל הזבל הזה שנשפך כאן אבל אני בהחלט לא הולכת להתייחס. אחרי הכל, אתם לא ממש כאן כדי לדבר על סכינים.
מליליה צוקר
פדגוגית - פמיניסטית

ברווז
מנהל אתר

Post by ברווז » 18:30 ,16 February 2009, Mon

הבא שיגיב לא לעניין יתן את הדין על כך.
אנא החזירו את השירשור לנושא המקורי שלו, והימנעו מ"ליכלוכים".
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...

סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.

dBu24
בלייד ראנר

Post by dBu24 » 18:51 ,16 February 2009, Mon

טרולים? כאן אצלנו באתר?

נההההה

דוד

Post Reply