אני מכיר אחד אישית שעשה מרמאויות קריירה עד שנפל על סוג האנשים הלא נכון ואושפז בגלל זה

אבל הרמאויות שהוא עשה היו הרבה מעבר לסוג שאנו מדברים עליו , אבל הוא הסתיר זאת כביזנס לגיטימי לכל דבר ובגלל זה הוא חטף מכות רצח ואח"כ אפילו ישב תקופה בכלא.
האמת שהגיע למנייאק , פרדון מיי פרנץ'

ודרך אגב זה היה בן דוד שלי שעד שלא ראיתי בעיניי שלי לא האמנתי עליו ועל זה שהוא נחש ורמאי כזה גדול ומוכשר.
עכשיו לגבייך מה שאמרת שאתה לא מוכן להתפשר על חומר ואיכות חומר כי זה אתה . מעבר לזה שאתה אוהב לייצר סכינים ורואים זאת , האם חשבת פעם שבגלל שאתה לא עושה פשרות באיכות זה שומר על קהל לקוחות מסויים שרוכש וירכוש שוב בעתיד . בטוח שחשבת כי זה שני דברים שהולכים יד ביד . איכות ומוצר מוגמר איכותי + שירות = בסוף ללקוח מרוצה שמשלם בכיף וחוזר לרכוש שוב.
מה שאמרתי בקטע של אולי זהי יקר בעיני מישהו אחד אבל בשביל אחד אחר זו השקעה נבונה וטובה. חס וחלילה אין לי טענות אישית למוצרייך כי ראיתי אותם בעין והחזקתי אותם ביד , ואין טוב יותר ממראה עיניים ומגע ביד על מנת להרגיש וקבל מושג על איכות . ואני תמיד אראה גישה טובה ללקוח ומוצר איכותי גם אם לי אישית ייקח זמן קצת לחסוך עבורו, כהשקעה טובה כדאית ושווה. במיוחד במקרה הזה .
אבל להוציא מקרה של ייצור של משהו שאין לו ייחוד וניתן לקבל משהו דומה באיכות פלוס מינוס בקצת פחות כסף, סביר להניח שאני אכנס למוד פשרה.
והמשפט האחרון לא התייחס למוצרייך אלא למוצר כמו שראינו בתחילת השרשור הסכין של ברי גרייל.
גם בתכשיטים, ומשקפי שמש שנחשבים כאביזר ולפעמים תלוי מי מייצר, גם נחשבים כתכשיט אין לי פשרות ואני מוכן לשלם גם אם לוקח זמן לשים כסף בצד . אבל אם אראה שהתכשיט שאני מעוניין הוא מוצר יחסית המוני וניתן להשיגו במספר מקומות הגישה אליו תשתנה ואחפש היכן יותר זול בשבילי. אם זה טבעת תליון או שרשרת שעשו עבורי במיוחד לא אהסס לשלם. ויש לי מספר תכשיטים כאלה ששילמתי מחיר שיכול להיחשב כגבוה אבל שילמתי בכיף כי קיבלתי
תמורה
עדיף כלב חבר, מאשר חבר כלב.