איזה סכין עבודת יד הייתם מוכנים לקנות ובאיזה סכום? (פלדה, חומרים של ידית, קישוטים וכו').
אשמח מאוד לתמונות או לשרטוטים.
רק בקשה אחד, להיות מציאותיים. לדוגמה: סכין באורך 35 ס"מ מפלדה D2 עם ידית אבוני ונדן עור ב200 ש"ח, זו תשובה דמיונית.
TC wrote:לא דמיונית בכלל במושגים של השוק המקומי.Pesel wrote: זו תשובה דמיונית.
איפה ראית כאן פוליטיקה?Nik88 wrote:בואו לא נכניס פוליטיקה לסכינים, או סכינים לפוליטיקה
סער, אתה רוצה סכין של רנדאל או סכין כמו רנדאל.סער wrote: הייתי רוצה אפשרות להזמין רנדאל - כל דגם בכל קונפיגורציה שהיא - במחיר המקורי של היצרן ולקבלה כעבור זמן סביר, נניח עד חודש, ולא חמש שנים
מכיוון שאני לא בן משפחת רנדאל לא אוכל לעזור לך.סער wrote:של רנדאל החברה המודרנית (מתופעלת ע"י דור שלישי במשפחה), למה כמו.
עמרי, הטענה שלך קצת מצחיקה. אתה סומך יותר על תופרת סינית שמדביקה חותמת ליוויס, מאשר על בן אדם שגר 50 ק"מ ממך?omery wrote:האם אכן יצרני קאסטום באמת מסוגלים להגיע לדרגות קושי ויכולות של יצרנים שמייצרים באופן מקצועי ורציף ורצים עם דגם לאורך זמן ופסלו כמה וריאציות שנכשלו? כמה אנשים יבחנו סכין קאסטום שקנו במיטב כספם ובאמת ישתמשו בה? קאסטום זה מגניב ויפה ויחודי ומרשים אבל אני לא משוכנע שאני אסמוך על סכין קאסטום שלא ניסיתי לקחת אותה לאי בודד או למדורה בסטף, כשאתה קונה ליוויס אתה יודע שהוא יחזיק לנצח... או כמעט... שאתה קונה מכנסים אצל התופרת... תלוי מי תפר.... אגב יש לי סכיני קאסטום אבל הן של משהו שייצר בעבודת יד מאות כאלה (ג'ון גרקו למשל...)
ניסחת את זה מאוד יפה, תודה.רעי wrote:נדמה לי שהכיוון של דימה היה כזה:
חבר'ה, אני לא רוצה מחיאות כפיים, אני רוצה לקחת את התחביב שלי שאני מאוד אוהב, ולראות ממנו כמה גרושים כדי שאוכל להשתכלל. אני מכין היום מה שמעניין אותי אבל גם משהו שאני חושב שאנשים ירצו לקנות. בתור קהל לקוחות פוטנציאלי שחלקו מבין עניין- מה הייתם מוכנים לקנות ממני ובערך בכמה כסף?
כל שבוע הבא אני בחופש.רעי wrote:מצד שני- אפשר לקבוע איתך ליום שלישי הבא אחרי ה- SEM? (בסביבות 12:30)אני בטכניון.
לא אמרתי שאנשים בארץ לא אוהבים לשלם על עבודה ואיכות? אמרתי.sab13 wrote:רק רציתי להוסיף שנראה שיש פה אנשים שלא כל כך מעריכים את רמת המחירים של סכינים.
רמת מחיר של כמה מאות ש"ח בארה"ב תשיג לכם (בדר"כ) בסה"כ סכין מייצור סדרתי של חברה מובילה - בטח לא סכין עבודת יד איכותית.

איך? הפריימלוק משתחרר בלחץ אופקי החוצה, כלומר אתה חייב לתחוב לשם אגודל וזו תנועה מנוגדת לסגירה הטבעית של כף היד. היה לי סבנזה ולא הצלחתי לגרום ללהב להשתחרר מהנעילה בכל הנסיונות שעשיתי, למעט אחיזה הפוכה בה החורפה מופנה כלפי מעלה וגם אז, אם האגודל במקומו הרגיל, סגור על הידית מבחוץ, אין סכנה.יובל wrote:האם כף-יד או בוהן שאוחזת בידית בחוזקה, לא עלולה לשחרר את הנעילה ברגע של לחץ צדדי, או לחץ מפתל ?
זה סיכון שקיים ב Framelock פנימי (תחתון)
במידה ואתה מדבר על התקשורת בינינו-Pesel wrote:אני לא נוהג להחיות שרשורים ישנים.
אבל....
היום קיבלתי הצעה מגונה![]()
לא ולא
לא מה שחשבתם.
הצעה הייתה עבודה בהפסד.
הציעו לי ליצר סכין במחיר שלא תחסה את עלות החומרים.
מדהים!!!!!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest