ROMA wrote:לא צריך לפתוח אלבום משלי ולעלות לשם את התמונות? איך עושים את זה?
או שאתה עושה את זה?
לישלוח לכתובת הזאת-manny@knife.co.il ?
המייל נכון וגם תשובתו של blade techie אם תסתבך עם ההעלאה או יצירת הגלריה - פנה אליי ואשמח לעזור
ROMA wrote:לא צריך לפתוח אלבום משלי ולעלות לשם את התמונות? איך עושים את זה?
או שאתה עושה את זה?
לישלוח לכתובת הזאת-manny@knife.co.il ?
היא מאוד מכובד והיו הרבה מציגים רק חבל שהמזגן לא הורגש והיה ממש "חמאם תורכי"BladeTechie wrote:מישהו טרח לבוא? היה שווה?
או שסתם ידלוף ואז יהיה מאוד לא נעים. ידידה שלי החזיקה מיכל גז פלפל ברכב והמיכל דלף - המסקנה הייתה צריכה להשאיר את הרכב חונה עם חלונות פתוחים כמה ימים עד שהכל התנדףPesel wrote:יותר סביר שיתפרץ ברכב סגור ולא תוכל להיכנס לרכב כמה ימים טובים.יובל wrote:יכול להתפרץ מהחום באמצע הנהיגה ולגרום לתאונה ?Pesel wrote:אם המיכל בלחץ לא מומלץ להחזיק אותו ברכב.
סער ידידי, אני לא מבין את ההגיון של נסיונות ההסלקה וההסתרה של הסכינים. השאלה שלי הייתה מה הההגיון באחזקת סכין שלא מתגלה אם אין כוונה לחטוף מטוס או להכנס ולשחוט במוסד מאובטח.סער wrote:כלי שאינו מתכתי לא מתגלה במגנומטר אבל בהחלט נראה במכשיר שיקוף. לא חד וברור כמו כלי מתכת וצריך עין מיומנת אבל רואים, כמו כל דבר אחר, "שקוף".smile2life wrote:תסבירו לי בהגיון למה צריך סכין שלא רואים ברטגן או סכין שלא מצפצף במגנומטר? אתם הולכים לחטוף מטוס או משהו כזה?
מתחיל להפחיד כאן
יש גם וגם סמי בקרוב החנות תעלה (ברגע שנפתור מספר דרישות טכניות) יש גם סכיני הטלה וגם גרזנים. בינתיים ניתן לרכוש אצל מושון.sami wrote:יש גרזן הטלה וסכניני הטלה של COLD STEEL
עמ מעניין תגיד לי
נעביר למתכנת של האתרsektor wrote:לא, זה דווקה בעיה של פורום. כל תמונות נחתכו מצד שמאל.עומר יעבץ wrote:שלום
תלוי כנראה באתר שמספק את התמונות
רובן אגב מוצגות היטב
אם אתם מעלים תמונה אין צורך ביותר מ-100KB
זה מספיק לתמונה ברורה למסך
.Почему нет? Пью. Предпочитаю бочковоеPesel wrote:זה בסדר, пиво пьешь?sektor wrote:Pesel, תודה.![]()
.
שניכם צודקים. אם מישהו רוצה להעלות תמונות תמיד ניתן לשלוח אליי אל המייל. ובנוסף אנו מזמינים כל חבר בפורום לשלוח אליי מאמרא אל המייל לצורך פרסום באתר. הרעיון הוא להגדיל את שיתוף המידע בין חברי האתר וגולשים, שאינם חברים עדיין ומגיעים דרך מנועי החיפוש, וליצורשימוש מושכל ואחראי בסכינים. לכן אל תהססו "להפציץ" את עומר או אותי במידע כתוב (או גרפי) לפרסום.רעי wrote:אני אנסה להסביר לך מיכה:
השאלה שלך היא כללית. מישהו שמוכן לעזור לך ולענות לך בכיף לא מעוניין להתמודד עם מערכת העלאת התמונות הנוראית של האתר, ולהקליד הסברים שלוקחים למקליד-אצבע-אחת רבע שעה, בזמן שבעל פה הוא יוכל להבין בדיוק מה אתה רוצה ולהסביר לך בחמש דקות עולם ומלואו.
גם אני, שלעיתים מקליד כאן הסברים לא קצרים, לא מעלה תמונות פשוט כי זה מעצבן.
מהיכרותי עם כמה מהיוצרים פה- שימוש מושכל במשחזת זווית (דיסק 4.5") ביד חופשית נותן גמישות רבה ותוצאות יפות (לא לחמם!). מתקנים ייעודיים נפוצים הם מלטשות סרט צר 2-3 גלגלים (אצל חופי על בסיס גלגלת ומנוע, אצל רודי 2 גלגלות ומנוע). הסרטים עולים לא מעט, וצריך להזמין כמות כדי לקבל מחיר סביר. היתרון פה- עם גלגלים בקוטר שונה אפשר לקבל hollow grind לפי מידה. למקצוענים.
מלטשות סרט (שלייף) פשוטות אפשר לקנות בחנויות כלי עבודה- ראיתי תמונות של אחת או שתיים כאלו בשימוש חברים פה. הסרטים יותר סטנדרטיים (910*100 מ"מ) ואפשר לקנות גם בבודדים בחנויות המובחרות.
ויש גם מתקנים לא חשמליים- אפשר ישירות על אבנים, או עם ניירות לטש מוצמדים ללוח עץ או זכוכית (על העץ צריך להדביק, לזכוכית אפשר להצמיד ניירות מים עם מים). אם אתה עובד עם פלדה מורפה והולך לחסם אחר כך- אפילו פצירות יעבדו יפה.
בהצלחה